Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ps3 fat bylo jeszcze wieksze i brzydsze. Ale jaransko bo plejstejszyn.

What?! PS3 FAT było piękne, to był powiew luksusu prosto z Nipponu. Ludzie doznawali ekstazy obcując z tym cackiem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A psx byl 20lat temu i byl mniejszy od ps4. I co teraz?

i pasuje, wygrałeś ;(

Opublikowano

Salon może być jak na tych zdjęciach ale co z tego skoro PS4 wstyd pokazywać ludziom, a nie można jej schować bo grzeje się za bardzo. Pierwsze rewizje sprzętów Sony zawsze kuleją pod względem designu, za to odświeżone wersje są ok (nie licząc przebrzydłej PS3 SuperSlim czy jakoś tak). No ale klapy jarają się byle gównem, do czego już zdążyliśmy się przyzwyczaić.

ps3 fat bylo jeszcze wieksze i brzydsze. Ale jaransko bo plejstejszyn.

What?! PS3 FAT było piękne, to był powiew luksusu prosto z Nipponu. Ludzie doznawali ekstazy obcując z tym cackiem.

iksde

Opublikowano

mnie PS3 FAT też się bardzo podobało, a te najnowsze SuperSlim to bieda z nędzą i upadek Sony, co w sumie jeszcze później udowodniło chwiejące się PS4 i zestaw "świetnej" jakości akcesoriów

Opublikowano

nie chce mi się wszystkiego czytać, ale czy botki bronia zewnętrznego zasilacza do Xboxa One?

Opublikowano

Można zrobić akcję - pochwal się swoim koncikiem gracza. Zobaczyło by się z kogo większa beka - z botków, czy szlachty konsolowej?

Opublikowano

Można zrobić akcję - pochwal się swoim koncikiem gracza. Zobaczyło by się z kogo większa beka - z botków, czy szlachty konsolowej?

Wymieniłeś dwa razy tę samą grupę tylko pod innymi nazwami.

Opublikowano

To pierwsze ps3 będąc mariażem opiekacza z podajnikiem na mydło pociągnięte czcionką z filmu Spidermana to jedna z najbrzydszych konsol w historii. Taka prawda.

Opublikowano

Jeżeli dla was salon oznacza jeden sprzęt i jeden kabel to spoko, wtedy taka szparka wystarczy.

Wiesz jak wygląda rynna którą idą przewody w ścianie?

W ogole jaki hejt klapkow na rozmiar i wyglad tego xboxa, jak ps3 fat bylo jeszcze wieksze i brzydsze. Ale jaransko bo plejstejszyn.

To było 7 lat temu

O czym myśli MaZZeO

418rzuc_kabel_o_sciane_a_telewizo.jpg

O czym mówi Iras

DSC_2239.jpg

Szczerze mówiąc to nie lubię tego typu rozwiązań, trzeba wyjąć jakiś kabel i masz 3x więcej roboty.

Opublikowano

jak nie wojenka na gify to na fotki klitek, gdzie klapki nie mogą zmieścić zasilacza? na te PS4 nadal jeszcze nie ma nic ciekawego? :mocking:

Opublikowano

nie chce mi się wszystkiego czytać, ale czy botki bronia zewnętrznego zasilacza do Xboxa One?

Tak, a jednocześnie krytykują sonowskie arcydzieło nowoczesnego designu.

Opublikowano

Coś mi umknęło, serio ktoś go bronił ?

sonowskie arcydzieło nowoczesnego designu.

xd razy 500, już zasilacz od xbona jest ładniejszy od tego szrota

Edytowane przez Ins

Opublikowano

One zapewnie jakością wykonania niszczy PS4, ale chwalić zewnętrzny zasilacz? Konsola jest (pipi)a ogromna prawie dwa razy tyle co PS4 a oni nie potrafili w niej zmieścić zasilania? Tutaj nie ma czego bronić. MS w pewnych aspektach zatrzymał się na poprzedniej generacji, choć juz w 360 failem był ten zewnętrzny zasilacz.

Opublikowano

Mazzeo śmieje się z salonów innych graczy a to czy czasem nie on miał ten śmieszny pokoik z tapetą imitującą cegłę, elektrycznym kominkiem i z dekoderem polsatu pod tv ? :)

Opublikowano

nowoczesne arcydzieło (pipi):

2378516-3386592019-23762.gif

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Kiedy boty to ogarną że arcydzieło ma stać pionowo i się prezentować obok TV a nie leżeć poziomo pod nim jak jakiś stary odtwarzacz VHS :whistling:

Opublikowano

Nie ma znaczenia, w obu pozycjach straszy plastikiem i designem bleah.

Opublikowano

Ale GDDR5( cokolwiek to znaczy, nie klapki?)

No nie, wykonanie konsoli jest ważniejsze od specyfikacji, wiadomka. 

MS poszedł za DDR3, ale chociaż dzięki temu mogli pojechać z lepszym plastikiem! Hell yeah! 

Opublikowano

Kiedy boty to ogarną że arcydzieło ma stać pionowo i się prezentować obok TV a nie leżeć poziomo pod nim jak jakiś stary odtwarzacz VHS :whistling:

Tak jak pierwsze 360tki które jak stały pionowo to rysowały płyty :D

Wyjmujesz taką płytkę z konsoli patrzysz na te wszystkie rysy i mówisz arcydzieło. Współczesna sztuka :)

Opublikowano

Pewnie, że ważniejsza jest specyfikacja, ale nikt tego nie neguje. Beka jest z żałosnego designu PS4, którego klapiszcze bronią jak własnej matki.

Opublikowano

dla mnie wykonanie jest ważniejsze, bo co z tego całego DDR5 jak z konsolą ciągle problemy, albo w ogóle nie działa. A do tego jeszcze ten boski serwis

Nie ma znaczenia, w obu pozycjach straszy plastikiem i designem bleah.

dokładnie, a przy pierwszym pokazie gdy ten chińczyk przyniósł te nowoczesne arcydzieło z fabryki, to myślałem że się porzygam

Edytowane przez Lokomotywa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.