Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

screen za screenem, ładnie panowie, CW pełną gebą :D

Opublikowano

Logowanie działa, sklep działa, lista znajomych działa, online w Diablo działa, aplikacja mobilna działa, a zielona zaraza rozsiewa fałszywą propagandę. lol

Opublikowano

twitter to chuj, a jakieś info z konsoli? masz dowut? NO NIE MASZ

jakiej (pipi)a konsoli.

zrobilbym screena ale o tej godzinie nie chce budzic domowników tym wyjcem

Opublikowano
[ciach]

*lista nie ma na celu pokazania ilości gier, tylko pokazanie jak słabą konsolą jest XOne

Dobra beka z tej listy. Na PS4 jest wpisany Uncharted 4, który nie wiadomo kiedy się ukaże, a na X One nie ma Quantum break, Scalebound, Phantom Dust, Tomb Raider 2, o których wiadomo tyle co o U4.

Mój komentarz nie ma na celu dogryzania Ci, tylko pokazania jak chuyową listę wkleiłeś.

Już pomijam, że większość to jakieś indyki z PS3 (Trine 2, Flower, lol)

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

(..) jakieś indyki z PS3 (Trine 2, Flower, lol)

Trine 2 indykiem? Boże, widzisz i nie grzmisz. KopEr, jesteś po prostu Januszem gamingu xD

Opublikowano

Psn działa normalnie, minecraft zrobił swoje, 15 minut do Mesjasza i zarywam nockę.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ależ FH2 prezentuje się świetnie.

TYLKO XBOX

Opublikowano

(..) jakieś indyki z PS3 (Trine 2, Flower, lol)

Trine 2 indykiem? Boże, widzisz i nie grzmisz. KopEr, jesteś po prostu Januszem gamingu xD

Frozenbytefińska firma produkująca niezależne gry komputerowe założona w 2001 roku z siedzibą w Helsinkach.

wiesz od czego jest skrót indie?

To ty jesteś januszem, jeśli dla ciebie indie to obelga.

Opublikowano

Ale wydaje ją Atlus. Przykro mi Koper, zawiodłeś. Pozwoliłeś fanowi Sony mieć rację. Słabo.

Opublikowano

Ktoś skończył całe Dark Souls w JEDENAŚCIE GODZIN używając tylko i wyłącznie GITARY DO ROCK BANDA. Ja pyerdolę.

tu kawałek:

https://www.youtube.com/watch?v=iSCy4Bc0uMU

Jakiś inny chińczyk skończył całe DS używając jedynie... stóp. tu ta sama walka co na górze:

https://www.youtube.com/watch?v=WeTZiK5GNi0

Masakracja.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

a mówicie że watch dogsa sie na kierownicy nie da xD

Opublikowano

Czyli Braid też nie jest indie, bo wydał go MS?

Zawsze miałem wrażenie, że gry indie powstają niezależnie, a potem je ktoś jednak wydaje, po prostu nie uczestniczy w procesie tworzenia gry. Chyba, że na steamie jakieś gierki tworzone w garażu przez 1 osobę.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Maciucha nie chce, to ja wrzucę fotę jak dzisiaj XBL nie działał:

2nteaza.jpg

Opublikowano

lol

równie dobrze może byc to zdjecie sprzed roku, które Bill kazał wam zrobic na wypadek takiej wlasnie sytuacji

#xboxliveisdown

Opublikowano

Czyli Braid też nie jest indie, bo wydał go MS?

Zawsze miałem wrażenie, że gry indie powstają niezależnie, a potem je ktoś jednak wydaje, po prostu nie uczestniczy w procesie tworzenia gry. Chyba, że na steamie jakieś gierki tworzone w garażu przez 1 osobę.

Jeżeli mamy rygorystycznie przestrzegać terminów, to Braid nie jest grą Indie, skoro wydał go MS.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A gdzie jest podany ten dokładny, najlepszy termin określający gry indie?

Ja byłbym jednak za używaniem mózgu.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

#xboxliveisdown

jakieś urojenia z powodu głodówki gier na PS4?

Opublikowano

Gra wydana przez niezależne studio. No pracuj mózgiem, pracuj.

Opublikowano

#xboxliveisdown

jakieś urojenia z powodu głodówki gier na PS4?

ty januszowaty randomie co twierdzi że RDR było nudne nie masz prawa głosu

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

>januszowaty

>randomie

No i przestałem czytać. Poszedł kontrolny raport i mam nadzieję, że zostaniesz ukarany.

Opublikowano

za "boty" też powinny lecieć ostrzeżenia. Wojenki wojenkami, ale bez przesady z tą pianą na ustach u klapków

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.