Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

na czym polega ta kaszalowatosc Soul, podrzuc jakis material z ktorego to jasno wynika.

Choć  raz powiedzieli coś mądrego. 

Cały internet marudzi na ten wasz The Order, Ci którzy zagrali na GC, szczególnie. 

klasyczny rodżer zaraz po sesyjce w horizona 2: "idzie się jak po sznurku, ale nadal wierzę, że będzie dobrze".

"prawda?

PRAWDA?

PRAWDA?"

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"Gra targów - Alien isolation. Gra jest fajna, zaje-fajna"

Co to za random? Jakaś szycha z PPE?

Opublikowano

a menusy będą po angielsku czy trzeba ze skryptem grać?

Dobra teraz patrzyłem się na Play-Asia to wersja USA ma również wyjść w grudniu tego roku. Wydawcą jest Aksys Games.

super wiadomość. kolejny mocny ex sony na ten rok. szkoda, że na ps3 nie można pograć.

Strona sklepu pokazuje takze wersje na Ps3 wiec pewnie i na to tez wychodzi.
Opublikowano

Destiny kampania 10h. Hahaha, ale beka. xD

I pierwsza recka z oceną 6/10. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a jakie to sa? co z nia jest nie tak? dla mnie to to wyglada jak kopiowane gearsy.

Obok Girsów to to nawet nie leżało XD

a kolo czego leza girsy?
Czekam również na odpowiedź.
Opublikowano

pewnie jakiś xbot napisał w odwecie za zdradę xboksa przez bungie.

Czekam również na odpowiedź.

są jedyne w swoim rodzaju.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Yetiemu serce peknie :( mnie beta na tyle odrzucila ze zrezygnowalem z zakupu i cisne sobie w zamian w odnowione Metro. bardziej niz destiny wolalbym borderlandsy na nextgeny

Opublikowano

wada gry : jest liniowa i sa skrypty.

rozumiem ze girsy to takie gta, pomieszane z heavy rainem i minecraftem.

wybor dwoch roznych korytarzy to cos co odroznia od gry z jednym korytarzem w znaczacy sposob. widac ze girsy lezaly obok jakiegos theme park world czy innego burnout paradise.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

:stupid:

Opublikowano

Dasz linka ? no co jak co ale 10h to sie nie spodziewalem ^^

Opublikowano

10h ? To w sam raz, dłużej pewnie i tak bym nie wytrzymał xD dobrze ze pvp póki co miodne

Opublikowano

Lepszy ten środkowy. Gra targów? Batman. Dlaczego?

Uzasadnienie.

O fabule oczywiście zero. #hardkorowy_gracz

Opublikowano

Czy ja dobrze słyszę, że Batman teraz morduje przeciwników?

Opublikowano

fajnie się tym czołgiem jeździ.

Opublikowano

nie, strzela z pistoletu na zelki.

Opublikowano

Robił to już w filmach Burtona, tylko złagodniał u Nolana. Pegi 13 FTW.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Lepszy ten środkowy. Gra targów? Batman. Dlaczego?

Uzasadnienie.

O fabule oczywiście zero. #hardkorowy_gracz

Żałosne.

Opublikowano

panie iras odrób pan lekcje:

odyssey-train-shooting.jpg

Opublikowano

swoja droga beka ze gosciu orpacowuje jakies nowe gadzety i smiercionosne pojazdy, mimo ze starczylby mu gaz pieprzowy a reszte moglby wydac na dzi.wki.

Opublikowano

początek zmiany strategii klapów, zapamiętajcie ten moment. tyle lat beczuni z gejlo, dzisiaj wychodzi gejlo MMO i nagle podjara. co za hipokryzja :confused:.

Gościu mnie Destiny jara tak samo jak Halo, czyli w ogóle. Sęk w tym, że boty nie mogą się pogodzić, że kochane Bungi ich "zdradziło" i próbują dezawuować Destiny.

Opublikowano

Nie zobaczysz, tak samo jak nie zobaczysz na PS4 tak wyglądającej gry jak Halo 5 i Gears of War 4

Az tak chvjowo będą wyglądać? No bez przesady, na pewno będą ładniejsze od jakiś indorów na PS4. Jestem pewien, ze tę dwa tytuły jak na tak slabiutkie możliwości podkonsoli dadzą radę. Ale cieszę sie, ze przejrzales na oczy i przyznałes, ze na tej technologicznej pomylce microsoftu nie zobaczymy tak wyglądających gier jak Order.

Czemu ty się tak pucujesz na tym the order skoro ryse wygląda na równi imo (w the order masa ciemnych korytarzy więc też ciężko obiektywnie stwierdzić czy wygląda tak oszałamiająco). No i beka, że się podniecasz grafiką w Bloodborne jakby wychodziła gra na xo to byś smiał się z drętwej animacji i atakowania płotu.

ScreenShot0002.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

początek zmiany strategii klapów, zapamiętajcie ten moment. tyle lat beczuni z gejlo, dzisiaj wychodzi gejlo MMO i nagle podjara. co za hipokryzja :confused:.

Gościu mnie Destiny jara tak samo jak Halo, czyli w ogóle. Sęk w tym, że boty nie mogą się pogodzić, że kochane Bungi ich "zdradziło" i próbują dezawuować Destiny.

activision się sprzedałeś - grób sobie wykopałeś.

Opublikowano

W ogóle podniecenie sie bloodborne przez ludzi którzy nie grali w serie Dark/Demons Souls jest śmieszne, no ale ex to jaranko jaranko musi być xD

Opublikowano

I RYSE to tytuł startowy warto to podkreślić !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.