Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figaro porównuje f2p do gry, która wychodzi w pudełku za full cenę. Klapki z oczu, królu złoty.

69 zł to free to play. Ja pie.rdole, Koper ostatnio stara się być najgorszym xbotem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro porównuje f2p do gry, która wychodzi w pudełku za full cenę. Klapki z oczu, królu złoty.

69 zł to free to play. Ja pie.rdole, Koper ostatnio stara się być najgorszym xbotem.

Jedna postać i wszystkie tryby gry są za free, więc można nazwać to f2p.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Jedna postać i wszystkie tryby gry są za free, więc jest można nazwać to f2p.

Jedna postać. Łał. 
Opublikowano

Poza tym, czytałem że większość dlcków do DriveCluba ma być darmowa, więc nie wiem z czego robicie taki problem. Jest dużo więcej gorszych przypadków.

Opublikowano

Jedna postać i wszystkie tryby gry są za free, więc jest można nazwać to f2p.

Jedna postać. Łał. 

Ale jest za darmo i możesz sobie na spokojnie pograć w każdy tryb. ;) A nie problem sobie dokupić jeszcze jakąś postać. Jak dla mnie taki model dystrybucji jest bardzo fajny, bo powiedz, iloma postaciami grasz w takim Tekkenie na przykład? Lepiej sobie kupić o wiele taniej te postacie, którymi faktycznie masz ochotę grać. 

Opublikowano

Większość? Te darmowe są zaznaczone na niebiesko. 11 tras i ileś tam aut. No ale deszcz będzie za free przynajmniej :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widzę, że z matematyką masz mocne problemy. Według kalendarza driveclub:

Za darmo dojdzie:

9 nowych aut

11 nowych tras

Za kasę:

38 aut

176 eventów

80 skórek dla aut

Faktycznie większość za darmo.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Za darmo będą dawać te rzeczy, z którymi  nie wyrobili się na premierę. :D

Opublikowano

I naklejeki na karoserię. Łał :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Prawdziwi fani marki sony nie musza kupować gier, zadowalają sie gifami.  to sie nazywa milosc platoniczna, taka prawdziwa czysta milosc

Opublikowano

No fakt, deszcz będzie za darmo po 2 miesiącach. Uszanowanko.

Słowo klucz "za darmo" A nie jak w KI, gdzie za postaci, które powinny być od początku w grze trzeba płacić dodatkowo płacić

Opublikowano

to jak z tym psyko?

Słowo klucz "za darmo" A nie jak w KI, gdzie za postaci, które powinny być od początku w grze trzeba płacić dodatkowo płacić

demo masz za darmo, pierwszy rzut postaci za 69zł (wersja retail). ile jeszcze razy jeszcze trzeba to powtarzać?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I naklejeki na karoserię. Łał :P

Microsoft promuje kreatywność i w Forzie użytkownicy sami świetnie ozdabiają karoserię. No ale klapki to tylko doritos, małtyn djiu i przelewanie hajsu sony za naklejki. :|

No fakt, deszcz będzie za darmo po 2 miesiącach. Uszanowanko.

Bo sama gra jest za darmo? W jaki sposób można dodatkowo płacić, jak za samą grę z jedną postacią nie płacisz nic?

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Forza od wielu lat dostaje połowę zawartości w dobrze płatnym DLC, a zielone dziadostwo śmie kręcić bekę z DriveCluba i season passa za śmieszne $25, gdzie gra dostanie również całkiem sporo darmowych dodatków? Nie ma słów na tych... tfu! ludzi podludzi.

Opublikowano
to jak z tym psyko?

Ban za pisanie prawdy, jak to w PL normalne.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

OSTATECZNE ROZWIĄZANIE SPRAWY PPE

okazuje się że jeden z prawilnych xbotów, Psyko, żyje.

Nie piszę już na ppe, wiecie czemu?

BO SZEFOSTWO MU POWIEDZIAŁO ŻEBY PRZESTAŁ TAK DUŻO PISAĆ O XBOXIE XDDDDDD

albo żeby pisał tyle samo tylko więcej negatywnych niusów bo klikają w to wyznawcy kalifatu klaperskiego i jest PINIONDZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

totalna kompromitacja, degrengolada i upadek tego portalu.

Skad info?

rozmawiałem z psajko na xbl

Opublikowano

Nagle ilość aut ma dla botòw i redaktoròw znaczenie. Szkoda, że nie miała przy poròwnaniach Forzy z Gran Turismo.

Opublikowano

Jako klapers przyznaje że to rozmienianie Drivecluba na drobne jest bardzo słabe i kupię grę dopiero jak będzie kompletna. Żałosna praktyka, tak samo jak Killer Instinct.

Opublikowano

Nagle ilość aut ma dla botòw i redaktoròw znaczenie. Szkoda, że nie miała przy poròwnaniach Forzy z Gran Turismo.

Zastanawiające, że w temacie ilości tras siedzą akurat bardzo cicho.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

to jak z tym psyko?

Słowo klucz "za darmo" A nie jak w KI, gdzie za postaci, które powinny być od początku w grze trzeba płacić dodatkowo płacić[/size]

demo masz za darmo, pierwszy rzut postaci za 69zł (wersja retail). ile jeszcze razy jeszcze trzeba to powtarzać?[/size]

W 2008, za 10 zł mniej można było wziąść ze store Tekken 5 Dark Ressurection HD (konwersja z pierwszego psp w 1080/60). 4 nowe postacie (w tym 2 debiuty), 2 razy więcej aren, naprawiony balans przesadzonych w wersji z ps2 postaci, 4 nowe zakończenia, lepsza kustomizacja.

Widzę ładne dymanie z tym KI.

Opublikowano

ja się w sumie nie dziwię że Ci z PPE kazali Psyko przestać tyle pisać o Xie... to on praktycznie stworzył Wasz gatunek botki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.