Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figaro porównuje f2p do gry, która wychodzi w pudełku za full cenę. Klapki z oczu, królu złoty.

69 zł to free to play. Ja pie.rdole, Koper ostatnio stara się być najgorszym xbotem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro porównuje f2p do gry, która wychodzi w pudełku za full cenę. Klapki z oczu, królu złoty.

69 zł to free to play. Ja pie.rdole, Koper ostatnio stara się być najgorszym xbotem.

Jedna postać i wszystkie tryby gry są za free, więc można nazwać to f2p.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Jedna postać i wszystkie tryby gry są za free, więc jest można nazwać to f2p.

Jedna postać. Łał. 
Opublikowano

Poza tym, czytałem że większość dlcków do DriveCluba ma być darmowa, więc nie wiem z czego robicie taki problem. Jest dużo więcej gorszych przypadków.

Opublikowano

Jedna postać i wszystkie tryby gry są za free, więc jest można nazwać to f2p.

Jedna postać. Łał. 

Ale jest za darmo i możesz sobie na spokojnie pograć w każdy tryb. ;) A nie problem sobie dokupić jeszcze jakąś postać. Jak dla mnie taki model dystrybucji jest bardzo fajny, bo powiedz, iloma postaciami grasz w takim Tekkenie na przykład? Lepiej sobie kupić o wiele taniej te postacie, którymi faktycznie masz ochotę grać. 

Opublikowano

Większość? Te darmowe są zaznaczone na niebiesko. 11 tras i ileś tam aut. No ale deszcz będzie za free przynajmniej :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widzę, że z matematyką masz mocne problemy. Według kalendarza driveclub:

Za darmo dojdzie:

9 nowych aut

11 nowych tras

Za kasę:

38 aut

176 eventów

80 skórek dla aut

Faktycznie większość za darmo.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Za darmo będą dawać te rzeczy, z którymi  nie wyrobili się na premierę. :D

Opublikowano

Prawdziwi fani marki sony nie musza kupować gier, zadowalają sie gifami.  to sie nazywa milosc platoniczna, taka prawdziwa czysta milosc

Opublikowano

No fakt, deszcz będzie za darmo po 2 miesiącach. Uszanowanko.

Słowo klucz "za darmo" A nie jak w KI, gdzie za postaci, które powinny być od początku w grze trzeba płacić dodatkowo płacić

Opublikowano

to jak z tym psyko?

Słowo klucz "za darmo" A nie jak w KI, gdzie za postaci, które powinny być od początku w grze trzeba płacić dodatkowo płacić

demo masz za darmo, pierwszy rzut postaci za 69zł (wersja retail). ile jeszcze razy jeszcze trzeba to powtarzać?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I naklejeki na karoserię. Łał :P

Microsoft promuje kreatywność i w Forzie użytkownicy sami świetnie ozdabiają karoserię. No ale klapki to tylko doritos, małtyn djiu i przelewanie hajsu sony za naklejki. :|

No fakt, deszcz będzie za darmo po 2 miesiącach. Uszanowanko.

Bo sama gra jest za darmo? W jaki sposób można dodatkowo płacić, jak za samą grę z jedną postacią nie płacisz nic?

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Forza od wielu lat dostaje połowę zawartości w dobrze płatnym DLC, a zielone dziadostwo śmie kręcić bekę z DriveCluba i season passa za śmieszne $25, gdzie gra dostanie również całkiem sporo darmowych dodatków? Nie ma słów na tych... tfu! ludzi podludzi.

Opublikowano
to jak z tym psyko?

Ban za pisanie prawdy, jak to w PL normalne.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

OSTATECZNE ROZWIĄZANIE SPRAWY PPE

okazuje się że jeden z prawilnych xbotów, Psyko, żyje.

Nie piszę już na ppe, wiecie czemu?

BO SZEFOSTWO MU POWIEDZIAŁO ŻEBY PRZESTAŁ TAK DUŻO PISAĆ O XBOXIE XDDDDDD

albo żeby pisał tyle samo tylko więcej negatywnych niusów bo klikają w to wyznawcy kalifatu klaperskiego i jest PINIONDZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

totalna kompromitacja, degrengolada i upadek tego portalu.

Skad info?

rozmawiałem z psajko na xbl

Opublikowano

Nagle ilość aut ma dla botòw i redaktoròw znaczenie. Szkoda, że nie miała przy poròwnaniach Forzy z Gran Turismo.

Opublikowano

Jako klapers przyznaje że to rozmienianie Drivecluba na drobne jest bardzo słabe i kupię grę dopiero jak będzie kompletna. Żałosna praktyka, tak samo jak Killer Instinct.

Opublikowano

Nagle ilość aut ma dla botòw i redaktoròw znaczenie. Szkoda, że nie miała przy poròwnaniach Forzy z Gran Turismo.

Zastanawiające, że w temacie ilości tras siedzą akurat bardzo cicho.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

to jak z tym psyko?

Słowo klucz "za darmo" A nie jak w KI, gdzie za postaci, które powinny być od początku w grze trzeba płacić dodatkowo płacić[/size]

demo masz za darmo, pierwszy rzut postaci za 69zł (wersja retail). ile jeszcze razy jeszcze trzeba to powtarzać?[/size]

W 2008, za 10 zł mniej można było wziąść ze store Tekken 5 Dark Ressurection HD (konwersja z pierwszego psp w 1080/60). 4 nowe postacie (w tym 2 debiuty), 2 razy więcej aren, naprawiony balans przesadzonych w wersji z ps2 postaci, 4 nowe zakończenia, lepsza kustomizacja.

Widzę ładne dymanie z tym KI.

Opublikowano

ja się w sumie nie dziwię że Ci z PPE kazali Psyko przestać tyle pisać o Xie... to on praktycznie stworzył Wasz gatunek botki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.