Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ins, ja mówię o tym, a nie o twoich problemach.

Co sie dzieje z tym xbox live!?Forza sciaga mi się już z9h a mam dopiero 39% :confused: Dramat. Sprawdzalem  i na PS4 wszystko smiga jak powinno. Moze to wina ustawien jakiś?Tez tak macie?

Nie panikuj, ja Forze do 100% ciągnąłem prawie dwa dni, za to BF4 i DR3 poszły już sprawnie. Coś tam z serwerami FM5 jest skopane, bo nawet w grze wyniki, tabele czy projekty na auta wczytują się cholernie długo.

Nie pisz tak Yeti, bo niedlugo beda sobie wiadomosci prywatami wysylac  :teehee:

Ogolnie beka, ze wchodzisz do dzialu Sony i kazdy pisze szczerze swoje wrazenia na temat gier, noszenia drabiny (no moze poza aktualnymi uzytkownikami MS, dla ktorych Killzone niedawno byl najbardziej skillowa gra w multi jaka powstala, Infamous jednym z lepszych sandboxow na minimum 70h, Knack najlepsza platformowka od lat itp.) - pozniej wchodzisz do dzialu Xbona, nie dosc ze srednio 2-3 strony w temacie, z czego 3/4 postow Dona (ktory gry nie posiada), to jeszcze ludzie nie pisza tego co mysla...

Pięknie ich rozdeptałeś, hahaha.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pomijam juz fakt, ze konsol pewnie sprzedalo sie paredziesiat, a internety hucza o glosnych konsolach, buczeniu, uszkodzonych czytnikach i fali wysylek do serwisow. Taka jakosc wykonania konsoli MS ! 

Opublikowano

Botek prawdę ci powie :lol: Zakłamani hipokryci, gorsi niż stonka ziemniaczana, ale spokojnie - prawda wychodzi na jaw. Mit doskonałej jakości wykonania jednego już upadł, a teraz chwieje się ten o xbox live.

Opublikowano

U2 świetna gierka, 10 Januszy/10. Polecam

Opublikowano

Dokładnie, 10/10, U2 zdecydowanie jedna z lepszych gier poprzedniej generacji. Dzięki ci Naughty Gods.

Opublikowano

Tak tak Ins, a kiedy ostatni raz grales TLOU i pieprzyles o PSN ktory Ci w ogole nie dziala ? Ogolnie o problemach najwiecej pisalesw ciagu ostatniego miesiaca, ale nawet nie chce mi sie szukac.

No narzekałem, że nie mogę grać w TLoU bo jest konserwacja PSNu, a ja akurat mam wolne ... Ogarnij się albo przestań pisać bzdury. No i wiadomo, że nie chce ci się szukać, bo nic innego nie znajdziesz. Co za podgracz.

A tak przy okazji to przesadziłem z tym miesiącem, publiczne IP straciłem 12 dni temu xD No ale traj harder świeżo upieczony klapku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=I6R7dtiwneI

Jak grałem za pierwszym razem to mózg rozyebany. Szkoda, że 3 już była dosyć średnia, no ale inny team.

Opublikowano

GIF z Horizona 2 tak do.(pipi)ał klapków ze az cofneli sie do obrony z pomocą Uncharted 2 ? :O

Opublikowano

O kurwa jaka głęboka defensywa.

Uncharted 3 > Uncharted 2, ale i tak może buty lizać Gearsom. Co tu się w tym temacie ostatnio od,pierdala, to koniec świata. W obozie Sony u niedobitków halucynacje i obłąkanie z powodu głodu i niedożywienia. To jest tak smutne, że aż nie mam serca się śmiać ani szydzić. Jest mi Was po prostu żal :(.

Opublikowano

co się dziwić, czekali tyle na mesjasza destiny, dostali 9h i 78%, zostaje im jedynie drivecrap w tym roku (bez deszczu) no i koniec, to trzeba masakrować exami z 2009r. [*]

Opublikowano

co się dziwić, czekali tyle na mesjasza destiny, dostali 9h i 78%, zostaje im jedynie drivecrap w tym roku (bez deszczu) no i koniec, to trzeba masakrować exami z 2009r. [*]

jeszcze GG z play-asia i yakuza ze skryptem. co za skandal, żeby takich killerów nie ma w kraju playstation z głosami janusza boberka i bogusława lindy :confused:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Bu-bu-bu-bu-buuuu!

c435a29529e1c6993eafbeea19c80da9.png

8764b98eb89e5a37225709f9d0932556.png

b5936133bbc79441c3192fbfd0764765.png

76346d63c67f0c320671c70e9d59264e.png

529999a20fb7ba50126efd05c357209b.png

b60d2bf38b421e333a42917c93d3697e.png

7b9ec3661547f891872924460218638b.png

908fbeaaf523e2366654b704d41deeff.png

ec630b565a7969340f041e95ff2ed6de.png

bb2c341a11fe576e6c7e5bdab8003a9a.png

Oczywiście zaraz się dowiemy, że konsole m$ zakrzywiają czasoprzestrzeń i tam 9 godzin trwa dłużej niż na PlayStation.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

LoL - no wiadomka, ze Destiny moze nie zadowolic ludzi, ktorzy kupil ta gre dla parunastu misji z Singla...

Jeszcze Kermit napisz, ze brak skryptow sprawia, ze gra jest nudna ^^

Ja (pipi)ie - to jak kupic Diablo dla fabuly, albo jakokolwiek czesc HALO, przejsc w 5h na easy i przypierdalac sie, ze nie ma co robic.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A czytales zarzuty w niektorych recenzjach ? ^^
Ogolnie te srednie ocen to zawsze jest beka - najlepsze byly oceny Killzona SF, przez wiekszosc recenzentow, ktorzy nie mieli dostepu do multi, gdzie w grze jedyne co trzyma poziom to PvP. :teehee:

Opublikowano

A czytales...

Nie za dużo wymagasz? :turned:

Opublikowano

Publiczne IP przyznane już, NAT otwarty. No ale jaranko było easye nie ? xD

Opublikowano

Ogolnie te srednie ocen to zawsze jest beka

botki odnotujcie sobie w kajecie jak za kilka stron któryś klap sięgnie po metacritic przy okazji rzucania kolejnych bomb prawdy.

Opublikowano

Co do Destiny - Ja mam 7h raptem i nawet 1/3 misji fabularnych nie przeszedlem. Niektorzy maja 20 level i nawet singla nie odpalili, bo poluja na gear pod raidy i Multiplayer. Jeszcze wieksze mistrzostwo bungie to ich strona: http://www.bungie.net/en/Legend/2/4611686018429394254/2305843009215083050

Za samo wykonanie i polaczenie tej gry ze strona www nie wystawilbym 6tki!

Edytowane przez easye

Opublikowano

U mnie FM5 ściągnęło się na furkocie, konsola działa cicho a destiny śmiga aż miło patrzeć, to co moja bomba prawdy się liczy ?? czy liczą  się tylko te negatywne ???

Jest tylko jedna bomba prawdy, że obie konsole na coś cierpią, w PS4 są kwiatki z padami, z tym, że jest dość ciepła i z PSN który więcej leży niż stoi, na ONE jest problem z konsolą która potrafi charczeć i z FM5 które co 10 tej osobie ściąga się dość długo, pytanie teraz co kto woli ??? Mamy remis więc nie wiem czemu co niektórzy tak strasznie warczą ??? Ostatni nienawiść na tym forum przekracza zdrowy rozsądek, co utwierdza mnie w przekonaniu, że parę osób powinno odpocząć od pisania na tym forum, bo straszenie niszczą swój wizerunek, który i tak już dawno został nadszargany i zamiast coś z tym zrobić w sensie naprawić to jadą dalej z tematem i chcą być największym (pipi)em na forum, powodzenia ogólnie. Kolejny sprawa która mnie męczy, mam ONE w domu i jestem świadomy, że kupiłem konsole która jest słabsza na papierze, która mam problem z 1080p, przepraszam, że wybrałem sprzęt który ma ciekawsze tytuły dla mnie do zaoferowania, wiem, że męczy was non stop pytanie "jak można było kupić tego szrota, co ma problem z 1080p, no jak ? " A no tak, bo konsole kupuje się dla gier a nie dla rozdziałki, kiedyś to było normalnie, teraz jest to wynaturzenie, teraz jest rozdziałka najważniejsza a później gra i jej zawartość. Oczywiście nie działa to w jedną stronę, sam osobiście planuje kupić PS4 choćby dla Uncharted 4, bo również uważam, że Uncharted 2 to za(pipi)isty tytuł, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że U4 da radę i kasa wydana na konsole SONY nie będzie kasą wyrzuconą w błoto. Nie rozumiem też czepiania się FH2, które po FH1 pokazało co sobą reprezentuje i co ma do zaoferowania, tak was boli to jeżdżenie lambo po burakach ??? nie ważna jest cała reszta, ważne, że w grze stworzonej pod czysty fun, jeździ się po burakach, tacy z was prawdziwi gracze, dali za(pipi)isty trailer a wy dalej swoje bo to bo tamto, ileż można to samo (pipi)ić?

Od tego DC też moglibyście się od (pipi), gra zapowiada się ciekawie, wygląda zacnie, inne podejście do tematu, choć też uważam, że z ilością samochodów powinna być większą a pogoda jak u konkurencji powinna być w dniu premiery, no ale trudno lepiej późno niż wcale ! W Project CARS, na obu konsola  będzie się grać identycznie !!!! tak samo dobrze, rozdzielczość nikomu w czerpaniu radości z gry nie przeszkodzi, a 900p/1080p to różnica do prze życia, udowadniają to gry który mimo 900p i tak wyglądają świetnie (RYSE, SO) Także Panowie skończcie to (pipi)enie i zacznijcie się cieszyć tym co najważniejsze w naszej pasji, mam tu na myśli gry a nie platformy na których są, tym jakie te  gry są za(pipi)iste, co mają do zaoferowania, to jak mocno wciągają i pozwalają oderwać się od rzeczywistości i całego przykrego gówna na tym świecie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale ty głupi jesteś easye xD Jak tam ? Znalazłeś te moje posty gdzie narzekam na PSN w ciagu ostatnich 12tu dni czy przyznajesz sie do całkowitej porażki?

Opublikowano

Ins idz poszukac tematow odpowiednich do Twojego ilorazu inteligencji.

Soul ustalilismy paredziesiat stron wczesniej, ze do niedawna te gry w ogole Ciebie nie interesowaly i nie byly pozycjami, dla ktorych warto kupic konsole, tymbardziej za takie pieniadze!. Lista tytulow w tamtym dniu byla dokladnie taka sama.  zarowno exow, ktore teraz wymieniasz jednym tchem jak i multiplatform, a mimo tego w tonie pelnym agresji wyzywales wszytskich od imbecyli, bo stac ich bylo na kupno "mebli do domu, na ktorych NIE MA W CO GRAC". Jestes jednym z wiekszych hipokrytow na tym forum, wiec przestan rospisywac sie kto powinien od niego odpoczac...

Osobiscie jezeli mam do wyboru dwie konsole i na jednej 3/4 multiplatform wprzy ktorych spedzam 90% czasu wyglada lepiej to biore ta lepsza - jak piszesz cos za cos, wole miec C.A.R.S w 1080p i 60 klatkach i jestem w stanie za to posiwecic 1 dzien w miesiacu na konserwacje. Ba - od miesiecy walkujemy ciagle ten sam temat - na dzien dzisiejszy poza FORZA exy obydwu konsol sa tak za(pipi)iste, ze gdyby nie mala ilosc gier to nikt nawet by ich nie wypisywal. A to ze wy sie bedziecie dalej przepychac, ze w DC na poczatku dostaniemy 30, czy 50 samochodow, pozostale 20 w DLC grajac 6 postaciami od 6 miesiecy w KI to inna sprawa. Dla mnie najwazniejsze jest to by gameplay dawal rade, bo w przeciwienstwie od calej masy fanow sciaglek na Xbonie, nie wyobrazam soibie grania w DC czy Project Cars na padzie, nawet jak ma wibrujace galki.  :teehee:

PS. W ogole ilu fanow scigalek i Forzy na dzien dzisiejszy w ogole posiada do niej kierownice ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

tak samo dobrze, rozdzielczość nikomu w czerpaniu radości z gry nie przeszkodzi, a 900p/1080p to różnica do prze życia, udowadniają to gry który mimo 900p i tak wyglądają świetnie (RYSE, SO)

Ryse wygląda świetnie właśnie dzięki temu, że jest w 900p, a nie mimo tego.

Opublikowano

easyemu pojazd nie wyszedł i teraz obraża, you made my day xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.