Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

GTAV przycebuliłem

O.

Wiedziałem, że się do tego przyjebiesz. Już tłumaczę. GTAIV kupiłem na premierę i się ostro rozczarowałem, po prostu mnie bardzo szybko znudziło. Tak więc cebula rasa z przekonaniem, że w przypadku piątki będzie podobnie, a przynajmniej kasa w błoto nie pójdzie. No ale się myliłem i teraz zakupię pudełeczko.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wrrr faktycznie, czytam na ps blog, no to kupno na premiere type-0 hd staje sie jeszcze pewniejsze, wypas tym bardziej ze type-0 zdaniem wszystkich to ostatni genialny final

Jak zobaczyłem kilka lat temu Type-0 chodzącego w bodajże 10 czy 15 klatkach to zwątpiłem, a gra poleciała na półkę. Oby to poprawili... Ciekawe czy PS4 starczy mocy. A może konwersja na PC?

Opublikowano

Iras jak tryharduje, a to buty od komunii, a to ps4 a teraz gierki pokazuje. Stary nikt cie tutaj nie polubi nie musisz się chwalić jak w szkole, że masz kasę.

Najpierw "jednoplatformowcu", jakieś brednie o Ubi, a teraz hejcik o kasę. Czyżby przemawiała przez ciebie zazdrość? Paskudne uczucie, byś się wstydził bluber :(

Opublikowano

Bluber przynajmniej ma na forumku ludzi, ktorzy go lubia, wiec nie wiem kto tu komu powinien zazdroscic.

Opublikowano

Iras jak tryharduje, a to buty od komunii, a to ps4 a teraz gierki pokazuje. Stary nikt cie tutaj nie polubi nie musisz się chwalić jak w szkole, że masz kasę.

Najpierw "jednoplatformowcu", jakieś brednie o Ubi, a teraz hejcik o kasę. Czyżby przemawiała przez ciebie zazdrość? Paskudne uczucie, byś się wstydził bluber :(

Nie, po prostu do chwalenia się masz temat od zakupów, tutaj wygląda jakbyś się chciał przypucować i tyle.

Opublikowano

ihrlnPKqVOjHC.gif

W celu większego bólu dupy, kliknij aby powiększyć.

last-of-us-joel-banderas1.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

E: po co kupować grę posiadaną już na inną platformę?

Bo mogę, bo lubię, bo uważam, że warto doceniać wielkie produkcje - nie tak jak niektóre cebule:

No i kupować dwie wersje skyrima, który na ps3 jest spier.dolony do granic możliwości. Ot logika.

Opublikowano

Bluber przynajmniej ma na forumku ludzi, ktorzy go lubia, wiec nie wiem kto tu komu powinien zazdroscic.

Ułożone życie i dość pieniędzy na wszystkie gry i konsole vs jednoplatformowe cebulactwo, ale za to wirtualni znajomi z forum o gierkach?

No też nie wiem kto komu może zazdrościć.

Opublikowano

Nie wiem ja tam nigdy nie przycebuliłem i mimo, że jakimś fanem GTA nie byłem to V kupiłem z miejsca. 

ihrlnPKqVOjHC.gif

Czy ja dobrze widzę ??  lewitujące lusterko ;> 

A tak poważnie wygląda kozacko, ciekawe co FM 6 pokaże. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Coby nie spojrzeć Iras ma możliwości, aby być najbardziej obiektywnym klapkiem.

Albo ma brata bota co też możliwe

Opublikowano

Mozliwosci i zadatki na obiektywnego klapka to ma ex4ct, tyle, ze trolluje. Iras bez one i z hejtem w klapkach nawet nie wie co to jest obiektywnosc.

Opublikowano

ihrlnPKqVOjHC.gif

JAK TO WYGLĄDA!!!!

Piękne. Zagram kilka wyścigów i pewnie wrócę do FH2. 

Opublikowano

Bo mogę, bo lubię, bo uważam, że warto doceniać wielkie produkcje - nie tak jak niektóre cebule:

No i kupować dwie wersje skyrima, który na ps3 jest spier.dolony do granic możliwości. Ot logika.

do granic mozliwosci to ci chyba leb paruje jak ogladasz bloodborne i teraz probujesz to wyladowac na ps3. 

no i jaranko "nowym super ip, ktore "wyglada" jak HR i WD". to dobrze ze obie konsole dostaly adekwatne do swoich graczy produkcje :teehee:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Ułożone życie i dość pieniędzy na wszystkie gry i konsole vs jednoplatformowe cebulactwo, ale za to wirtualni znajomi z forum o gierkach?

No też nie wiem kto komu może zazdrościć.

ale kto jest tym jednoplatformowym cebulakiem? iras?

do granic mozliwosci to ci chyba leb paruje jak ogladasz bloodborne i teraz probujesz to wyladowac na ps3. 

no i jaranko "nowym super ip, ktore "wyglada" jak HR i WD". to dobrze ze obie konsole dostaly adekwatne do swoich graczy produkcje :teehee:

co ty do mnie poraz kolejny raz rozmawiasz?

Opublikowano

po jakiemu ty mowisz? po wiejsku? 

"poraz kolejny raz rozmawiasz"? co to za konstrukcja? wegetarianska?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

ihrlnPKqVOjHC.gif

JAK TO WYGLĄDA!!!!

Laptopwe cpu&gpu panie.

Opublikowano

Nie dla PSa kiełbasa:

iFMdLkS19hffH.gif

irfUDGQ3xBhNc.gif

i4MMa8alJ5SSU.gif

i8P9o2KzOX9CF.gif

iMyDh1EruEZjy.gif

ibg4DqwxfL6tGt.gif

:empathy:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Daddy horizon2 tez sliczny jak na open world ale dawanie jakiegokolwiek gifa z tym smiesznym deszczem i warunkami pogodowymi przy tym jak wygladaja one w driveclub to cios prosto w twoje jajca :P

Opublikowano

No ale sam napisałeś, że open world a nie korytarze, skoro tak się to prezentuje w open to co będzie w korytarzowej FM6??

Deszcz w FH2 dużo gorzej nie wygląda, a DC też ma swoje ładne i brzydkie moment.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

po jakiemu ty mowisz? po wiejsku? 

"poraz kolejny raz rozmawiasz"? co to za konstrukcja? wegetarianska?

jaki typ

obejrzałem trailer tego FFXV ja pier.dole mam nadzieje, że kitajce sobie jaja robią

Opublikowano

pierw to oni raczej musza kompletnie silnik przemodelowac by zaimplementowac tam deszcz i zmienna pogode - z calym szacunkiem do F5 ale ona ma hiper naleciałości past genowe

Opublikowano
obejrzałem trailer tego FFXV ja pier.dole mam nadzieje, że kitajce sobie jaja robią

Czemu? Przecież to wygląda awesome. Road trip with bros w klimacie FF. Miszcz.

Opublikowano

Open world, brak aliasingu (4xMSAA) i betonowe 30 klatek przy takiej grafice. Jak dla mnie równie imponujące osiągnięcie co oprawa w korytarzowym DC.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

skoro tak się to prezentuje w open to co będzie w korytarzowej FM6??

No, jak wydadzą nową wersje xbona z 40% wydajniejszym gpu i 4 razy szybszym ramem, to FM6 może będzie wyglądać tak jak DC.

Daddy horizon2 tez sliczny jak na open world ale dawanie jakiegokolwiek gifa z tym smiesznym deszczem i warunkami pogodowymi przy tym jak wygladaja one w driveclub to cios prosto w twoje jajca :P

Daddy to taki masochista, lub sam się po jaja bić.

http://abload.de/img/forza-horizon-2-hands7eypi.gif

VS

http://static1.gamespot.com/uploads/original/1525/15257558/2628023-3872545369-25902.gif

xDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.