Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zresztą megatony i Quake 4 czy Viva Pinata :D Proszę cię, nie ćpaj.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To dobra gra, ale żadna megatona.

Opublikowano

Co jak co, ale line up był świetny i zróżnicowany. Bylo wszystko co powinno być na konsoli plus genialne multi w Gearsach oraz multiplatformowe gierki typu Left4Dead. Ps3 bylo na kolanach tak jak teraz jest Xbon.

Opublikowano

Pierwszy rok X360 miał bardzo udany. Marzyłem wtedy aby się dorwać do tej konsoli. Był też Oblivion. PS3 też miało pierwszy rok bardzo udany.

Opublikowano

Co jak co, ale line up był świetny i zróżnicowany. Bylo wszystko co powinno być na konsoli plus genialne multi w Gearsach oraz multiplatformowe gierki typu Left4Dead. Ps3 bylo na kolanach tak jak teraz jest Xbon.

Tu ci przyznam rację. Xbon jest na kolanach.

Opublikowano

Jest tak miło i zgodnie pod koniec edycji, a Ty musisz psuć.

Opublikowano

Ale nadal ps4 nie ma gier więc co to za różnica, tak jakby bić upośledzone dziecko.
Znam tu ludzi którzy kupili 50% gorszego MGSa na Xbox One zamiast na ps4, takie osoby pewnie mówią że PS4 nie ma gier.

Blubera rozumiem, troluje albo jakaś cukinia znów mu nie siadła.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

a ja znam ludzi ktorzy kupuja o 50% gorsze multiplatformy na konsole i mowia ze pc nikogo :sorcerer:

i co z tego ? kazdy gra na czym mu wygodnie ale wiadomo hipokryzja i podwojne standardy u klapkow to podstawa

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ale nadal ps4 nie ma gier więc co to za różnica, tak jakby bić upośledzone dziecko.

żeby sie wypowiadać wypadałoby mieć jakiegoś next gena ale wiadomo nie ma gier :)

Opublikowano

No to słucham jakie są gry na ps4.

Opublikowano

No Fifa, Battlefield i ten, Destiny.

Opublikowano

Panowie postuluje by CW było dostępne dopiero po nabiciu odpowiedniej liczby postów , bo pojawia się tu coraz więcej osobników chcących zabłysnąć a mających raptem parę postów. W końcu CW ma swój prestiż :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

W końcu CW ma swój prestiż :)

Kloaka po łokcie :P

Opublikowano

fez i don't starve

Opublikowano

No ale co mieli zrobić w NY?

Jak zadajesz takie pytania, to mam nadzieję, że nie jesteś designerem.

Problem grafiki Crysisa 2 nie leży w lokacji. Może to ja mam uczulenie na cryengine.

mam to samo, i do dziś nie wiem co ludzie widzą takiego pięknego w tej grze

a dwójkę sprawdzałem nawet na PC w 1080p i tam też mnie odrzucała

Opublikowano

dzięki za odpowiedz z tym startem poprzedniej generacji

no na PS4 jest jeszcze Velocity

Opublikowano

gra w sam raz na sprzet za prawie 2k xD juz nie mowiac o tym ze kalkulator by ja pociagnal 

Opublikowano

dzięki za odpowiedz z tym startem poprzedniej generacji

no na PS4 jest jeszcze Velocity

nie ma za co. z litości nie wymieniłem wszystkich exów i szeregu znakomitych pozycji multiplatformowych i ekskluzywnych czasowo. należałoby również dodać, że jak przystało na konsolę wiodącą prym na płaszczyźnie rozgrywki sieciowej większość z tych gier posiadało znakomite tryby wieloosobowe. pierwsze z brzegu test drajw - seamless multiplayer w otwartym świecie. coś jak forza horizon czy the crew.

Zresztą megatony i Quake 4 czy Viva Pinata  :D Proszę cię, nie ćpaj.

jestem zupełnie trzeźwy i w pełni władz umysłowych.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ale Quake 4 to wy szanujcie :P Serio sztampa od ID zawsze na propsie < czeka na DOOMa>

Opublikowano

w quake 4 jest jedna z najbardziej "disturbing" scen w historii gier wideo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.