Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no nie wiem brać czarnego XO czy czekać na bundle z sunsetem

U mnie tylko ten wchodzi w grę. Jedynie martwię się o dostępność. W sumie mógłbym złożyć zamówienie w sklepie, ale ciągle bije się z myślami czy nie wrócić po 10 latach do Sony :/ Kusi mnie Bloodborne, kusi Last of Us w które nigdy nie grałem i wizja ultranextgenowego WipeOuta. Kuwa,kuwa, kuwa :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

U mnie tylko ten wchodzi w grę. Jedynie martwię się o dostępność. W sumie mógłbym złożyć zamówienie w sklepie, ale ciągle bije się z myślami czy nie wrócić po 10 latach do Sony :confused: Kusi mnie Bloodborne, kusi Last of Us w które nigdy nie grałem i wizja ultranextgenowego WipeOuta. Kuwa,kuwa, kuwa :P

Nooooo, można kupić jedną konsolę, a po czasie drugą?

Opublikowano

A masz biały telewizor lub amplituner kina domowego?
Opublikowano

@ping

a to sega nie dodała tego ficzera po wyjśiu psxa?

Nie.

i gry na płytach cd

SEGA CD.

http://en.wikipedia.org/wiki/TurboGrafx-16#TurboGrafx-CD

The PC-Engine was the first video game console to have a CD-ROM peripheral

Pardon. Pisałem z głowy. Zwracam honor - swoją drogą Tengai Makyou Ziria, jeden z moich ulubionych jRPG był bodajże pierwszą grą jRPG wydaną na płycie CD. Na PCE właśnie.

Oczywiście spoczywa na półeczce, razem z remake na Xboksa 360.

Far_East_of_Eden_Ziria_-_Tales_from_Dist

tylko jap, chyba trzeba będzie ze skryptem grać :(. wiki pisze, że jedna część wyszła na zachodzie, ale nie podaje która.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Iras minusuje, pewnie korci coś napisać ale

10676410_709804679094967_598834490490170

Opublikowano

pograłbym sobie w snatchera od hideo kojimy...

chciałbym żeby po the phantom pain hideo ogarnął w końcu dupę i zrimejkował tego klasyka:

policenauts%20box.jpg

TE inspiracje:

policenauts02-490x306.png

73-pn522.png

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Najbardziej wiarygodny serwis, czyli polygamia pisze, ze gra jest nudna, wtórna i bez jaj, więc nawet na handel ci się nie przyda ;(

Opublikowano

@ping

a to sega nie dodała tego ficzera po wyjśiu psxa?

Nie.

i gry na płytach cd

SEGA CD.

http://en.wikipedia.org/wiki/TurboGrafx-16#TurboGrafx-CD

The PC-Engine was the first video game console to have a CD-ROM peripheral

Pardon. Pisałem z głowy. Zwracam honor - swoją drogą Tengai Makyou Ziria, jeden z moich ulubionych jRPG był bodajże pierwszą grą jRPG wydaną na płycie CD. Na PCE właśnie.

Oczywiście spoczywa na półeczce, razem z remake na Xboksa 360.

Far_East_of_Eden_Ziria_-_Tales_from_Dist

tylko jap, chyba trzeba będzie ze skryptem grać :(. wiki pisze, że jedna część wyszła na zachodzie, ale nie podaje która.

Żadna.

Skryptów też nie ma jeśli dobrze kojarzę.

Opublikowano

U mnie tylko ten wchodzi w grę. Jedynie martwię się o dostępność. W sumie mógłbym złożyć zamówienie w sklepie, ale ciągle bije się z myślami czy nie wrócić po 10 latach do Sony :confused: Kusi mnie Bloodborne, kusi Last of Us w które nigdy nie grałem i wizja ultranextgenowego WipeOuta. Kuwa,kuwa, kuwa :P

no wybór chyba jest prosty, nad czym tu sie zastanawiać

Opublikowano

Najbardziej wiarygodny serwis, czyli polygamia pisze, ze gra jest nudna, wtórna i bez jaj, więc nawet na handel ci się nie przyda ;(

polygamia jest wiarygodna tylko kiedy arty pisze koso. przypominam: ocena mgs4: 10-/10 i tytuł gry roku poznaniaka 

Opublikowano

Mam białego next gena z EKSAMI powyżej 85.

Opublikowano

Kupiłeś białą obudowę do komputera? Nice.

Opublikowano

A imię jej było WiiU

Opublikowano

Nintendo kończy dziś 125 latek. Wszystkiego najlepszego, Ninny :-)

Opublikowano

Nintendo kończy dziś 125 latek. Wszystkiego najlepszego, Ninny :-)

Raczej długi pręt w rectum za wprowadzanie region locków do handheldów.

Psy.

Opublikowano

lul od kiedy 4/5 średniacka ocena?

Opublikowano

I am back. Niestety zostałem ukarany za zniżenie się do poziomu klapków (widocznie niebieska zaraza jest zwrotem bardziej obraźliwym niż zielona zaraza), obiecuję poprawę i zgłaszanie każdego posta, który mógłby naruszać kulturę tego tematu.

:sorcerer: 

Natomiast niosę wam bomby prawdy. W best sellerach amazonu można zauważyć ciekawą zależność, że multiplatformy na ps4 są tylko 2-3 miejsca wyżej od wersji na xbox one. Co to oznacza przy 10mln sprzedanych ps4 i 5mln xboxów? Oznacza to, że połowa posiadaczy ps4 to casuale i ludzie czekający na gry w plusie.

Biorąc pod uwagę, że zarabia się przede wszystkim na grach, to MS wcale nie dostaje tak ostro po (pipi)e jak mogłoby się wydawać po liczbie sprzedanych sztuk konsol.

Przykro mi.

Opublikowano

PC?
Opublikowano

Koper ma racje a wy dalej beta albo ru,chanie krzywego plastyku

Exact:

WiiU proszę pana.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Koper - nie wiem jak to jest z "zielona zaraza" czy to dla was obrazliwe czy nie, ale w dziale Zakupy growe widziałem osoby, które wklejały zdjęcia gier z Xone i dopisywały "zielona zaraza sie rozprzestrzenia"

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3196903   o jak choćby tu

a w tych 5mln xboxów nie ma casuali?

edit: Koper - zle myślisz i to bardzo, ale nawet nie bede zaczynał tej rozmowy, pozdro fifty :)

to nie jedyny post z zieloną zaraza napisy przez xboxa na tym forum

gry nie sprzedaja sie napewno "praktycznie tak samo" Destiny świetny przykład

edit2 :)  to tylko twoje zdanie i może paru xbotów, nic więcej :thumbsup:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jeśli są, to jeszcze gorzej dla was, bo każdy 1 casual na xbox one oznacza 1 casuala na ps4, skoro gry sprzedają się praktycznie tak samo, mimo 2x przewagi sprzętu.

Co do tej zielonej zarazy, którą przytoczyłeś - wiesz, że tylko dzieci i ludzie o niskim iq nie potrafią dostrzec ironii?

edit@ akurat co do Destiny, to myślę, że Sony wpakowało w marketing tej gry tyle kasy, że więcej i tak zarobił na niej MS ;) Jedyne co dzięki temu osiągnęli to sprzedanie 500mln ps4, na których i tak większość ludzi nie będzie grało :thumbsup: sprawdź na amazonie uk, taka fifa czy shadow of mordor zajmują prawie identyczne miejsca na liście best sellerów, czyli sprzedają się tak samo.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

bo to jest tak jak ze słowami "czarnuch" albo "pedał". xboty mogą się tak nazywać, klapki nie. więc zwacha na ruchy bo będą bany!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

marzy mi się taki próbny weekend w cw bez cenzury. przez te chore zasady potencjał niektórych osób się tu niewybaczalnie marnuje. tylko bez peemek, wszystko wyłożone na tacy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.