Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

niebieskim dżihadystom słoma wyłaziłaby z butów na kilometr. niejednokrotnie czułem się zażenowany tym do jakiego rynsztoka się zniżali. ale tak to jest jak kultury wysokiej uczy się z god of war zamiast od  młodego wieku uczęszczać do opery czy filharmonii.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no nie ma to jak się obrzucać gó.wnem o plastykowe konsolki dla dzieci :lol:

Opublikowano

no nie ma to jak się obrzucać gó.wnem o plastykowe konsolki dla dzieci :lol:

dokładnie, stare konie ile wy macie lat :D

ale ty bluber nie lepszy :D

edit: tego drugiego nigdy nie robiłem, ja WD z bundle sprzedałem po 2 dniach nie wyjmując z folii :P

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To nie ja wysyłam PW do adminów z pogróżkami, albo groże pobiciem za obraze gry od ubisoftu :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

marzy mi się taki próbny weekend w cw bez cenzury. przez te chore zasady potencjał niektórych osób się tu niewybaczalnie marnuje. tylko bez peemek, wszystko wyłożone na tacy. 

O jezuśku, to. Proszę modzi.

Opublikowano

Właściciele ps4, ja was chromolę

Opublikowano

marzy mi się taki próbny weekend w cw bez cenzury. przez te chore zasady potencjał niektórych osób się tu niewybaczalnie marnuje. tylko bez peemek, wszystko wyłożone na tacy. 

O jezuśku, to. Proszę modzi.

Aprobuję ten pomysł.

Opublikowano
Natomiast niosę wam bomby prawdy. W best sellerach amazonu można zauważyć ciekawą zależność, że multiplatformy na ps4 są tylko 2-3 miejsca wyżej od wersji na xbox one. Co to oznacza przy 10mln sprzedanych ps4 i 5mln xboxów? Oznacza to, że połowa posiadaczy ps4 to casuale i ludzie czekający na gry w plusie.

Biorąc pod uwagę, że zarabia się przede wszystkim na grach, to MS wcale nie dostaje tak ostro po (pipi)e jak mogłoby się wydawać po liczbie sprzedanych sztuk konsol.

Przykro mi.

Kompletne bzdury. Przejrzałem listy Amazon i nieraz różnica to nawet 30-40 miejsc (np. Destiny w Niemczech). A Watch Dogs według Chart-Track UK sprzedało się na PS4 prawie trzy razy lepiej niż na XOne (300k vs 100k).

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

@ping

a to sega nie dodała tego ficzera po wyjśiu psxa?

Przecież 3DO i Amiga CD32 wyszły jeszcze wcześniej.

Opublikowano

Dobrze czytam? Goty tego roku, alords of the Fallen 900p na xbonie? Hłe hłe hłe.

Opublikowano

Fallen of co?

Donkey Kong raczej nie jest zagtożon.

Opublikowano

Dobrze czytam? Goty tego roku, alords of the Fallen 900p na xbonie? Hłe hłe hłe.

Goty lul. Gierka 7/10, no ale 1080p na ps4 to musi być zaje.bista.

Opublikowano

polygamia to pieski sony więc nie wnikałbym w ich opinie. 4/5 dla Uncharted 3 było tylko dla niepoznaki.

jest w ogóle jakiś serwis który wg ciebie nie jest pieskami sony?

Opublikowano

Jeśli są, to jeszcze gorzej dla was, bo każdy 1 casual na xbox one oznacza 1 casuala na ps4, skoro gry sprzedają się praktycznie tak samo, mimo 2x przewagi sprzętu.

Bo Amazon to jedna wielka wyrocznia na temat sprzedaży... Brawo za taką analizę, lepiej trzeba było nie wracać.

Opublikowano

Goty lul. Gierka 7/10, no ale 1080p na ps4 to musi być zaje.bista.

nie, bo prawie każda gra na PS4 ma 1080p, a nie jest za(pipi)ista

10% mocy kinecta pomogło i udało sie uzyskać 900p

Opublikowano

Ale tak miedzy bogiem, a prawdą to NeoPlus miało lepsze wojny konsolowe.

Opublikowano

niebieskim dżihadystom słoma wyłaziłaby z butów na kilometr. niejednokrotnie czułem się zażenowany tym do jakiego rynsztoka się zniżali. ale tak to jest jak kultury wysokiej uczy się z god of war zamiast od  młodego wieku uczęszczać do opery czy filharmonii.

A jeszcze dwa dni temu jaraliście się tymi, że tak zacytuję "prawilnymi mordeczkami"

Opublikowano

I am back. Niestety zostałem ukarany za zniżenie się do poziomu klapków (widocznie niebieska zaraza jest zwrotem bardziej obraźliwym niż zielona zaraza), obiecuję poprawę i zgłaszanie każdego posta, który mógłby naruszać kulturę tego tematu.

:sorcerer: 

Natomiast niosę wam bomby prawdy. W best sellerach amazonu można zauważyć ciekawą zależność, że multiplatformy na ps4 są tylko 2-3 miejsca wyżej od wersji na xbox one. Co to oznacza przy 10mln sprzedanych ps4 i 5mln xboxów? Oznacza to, że połowa posiadaczy ps4 to casuale i ludzie czekający na gry w plusie.

Biorąc pod uwagę, że zarabia się przede wszystkim na grach, to MS wcale nie dostaje tak ostro po (pipi)e jak mogłoby się wydawać po liczbie sprzedanych sztuk konsol.

Przykro mi.

Witamy, witamy Zielonego Brata ponownie! W końcu powiew wyższej kultury w temacie po wypocinach sonybotów.

Co do sprzedaży gier to wiadomo że janusze i casuale opanowały ps4.

U mnie w robocie nawet koleżanki po ok 35lat grają na X360 i nie nie tylko kinect ale aktualnie jedna młóci w far cry 3 druga w GoW3, trzecia w mass effecta2.

a na ps4/ps3 co ? fifa, signstar i eyepet ?

iyd4eh_th.gif

Opublikowano

polygamia to pieski sony więc nie wnikałbym w ich opinie. 4/5 dla Uncharted 3 było tylko dla niepoznaki.

w polandzie nie ma. tylko eurogamer jest neutralny.

Opublikowano

A jeszcze dwa dni temu jaraliście się tymi, że tak zacytuję "prawilnymi mordeczkami"

pokaż mi gdzie tak napisałem.

Opublikowano

w polandzie nie ma. tylko eurogamer jest neutralny.

Neutralny? lolololol nie to też pieski sony.

Ale tak miedzy bogiem, a prawdą to NeoPlus miało lepsze wojny konsolowe.

Kto normalny wchodził na forum N+?

Opublikowano

pokaż mi gdzie tak napisałem.

Przecież wyraźnie napisałem "jaraliście się". Nie pamiętam kto to był dokładnie, Ty, Mazz, czy Don, ale chodziło mi oczywiście o waszą "zieloną brać"

Witamy, witamy Zielonego Brata ponownie! W końcu powiew wyższej kultury w temacie po wypocinach sonybotów.

Co do sprzedaży gier to wiadomo że janusze i casuale opanowały ps4.

U mnie w robocie nawet koleżanki po ok 35lat grają na X360 i nie nie tylko kinect ale aktualnie jedna młóci w far cry 3 druga w GoW3, trzecia w mass effecta2.

a na ps4/ps3 co ? fifa, signstar i eyepet ?

iyd4eh_th.gif

Nie no, to nie są wcale casule. Far Cry 3 taki undergroundowy i niszowy. GoWa3 to chyba koleżanka ze skrypem gra.

Sam sobie headshota strzeliłeś.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Bartek nie (pipi). Jak na n+ był czychu to Ty jeszcze w GOWa grałeś.

Opublikowano

X360_61_small.jpg

xbox360world_halo_3_260905.jpg

screenshot_293659_orig.jpg

sorry, bardziej neutralnie już nie będzie. 
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.