Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Rok jest słaby :) 

Jak baroni jaranko mają na rozdziałe która na PC od kilku lat, a tego szajsu najwięcej się sprzedało, to macie. 

Skupiają się na 1080/60, a resztę olewają. Słabe gry, ale 1080/60. 

Nadchodzi rodzinna podróbka Soulsow, ale jaranko u klapków, bo 1080. 

TLOU- wszyscy ograli (no, oprócz plusowców) i ponownie jaranko, bo 1080. 

DriveClub-90% ściągnie demo w ramach plusa, pojara się grafiką i po kwartale nikt o tym nie będzie pisać.  ale ofcoz 1080 i deszcze za pół roku. 

Powtórzę- chcieliście, to macie :D 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ilość aut przekłada się na zróżnicowanie eventów w grze.

że gra jest mega z(pipi)ana na swój sposób przez tą jazdę po polach w obliczu gdy SI jedzie kulturalnie.

Gdzie ty masz jazdę kulturalnie? Już w jedynce było tak, że SI scinało zakręty, zapier.dalało jak się da.

Opublikowano

600 członków w klanie z czego gra pewnie 6ciu

Opublikowano

Lulzy, a w co mają grać? Coop w Knacka czy drętwe Kilzone które nigdy nie będzie Halo kilerem. 

Nawet Yeti kupił Destiny- coś jest na rzecz  :teehee:

Opublikowano

tak, dokładnie. bb jara mnie od momentu potwierdzenia prze sony 1080 i statusu exa. wcześniej było choojowe.
Opublikowano

Tak tak Lucek - tyle ze z tych 20 osob, ktore kupily Xbony w Polsce - 16scie takze regularnie gra w Destiny  :teehee:

600 członków w klanie z czego gra pewnie 6ciu

Nie wiem ile osob gra, bo raz, ze lista byla pelna, dwa ze sam mam zapchana FL ludzmi lupiacymi w Destiny.

Mozna hejtowac za zmarnowany potencjal, robienie glupa z graczy, nieprzemyslany system lootu, ale gra na bank nie jest slaba.

Spedzilem z nia juz wiecej niz z singlami ze wszytskich czesci HALO i stawiam ja zdecyodwanie przed Borderlands, takze ze wzgledu na multi przy ktorym sie swietnie bawie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Życzę sukcesu ;) Witcher z tego nie będzie.... 

Dead island też miało fajny trailer. 

Easye- Bungie, Halo, xboty NIE mogły NIE kupić ;) 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

tak, dokładnie. bb jara mnie od momentu potwierdzenia prze sony 1080 i statusu exa. wcześniej było choojowe.

Chodziło o Lords of the fallen.

Opublikowano

Jak baroni jaranko mają na rozdziałe która na PC od kilku lat, a tego szajsu najwięcej się sprzedało, to macie. 

DriveClub-90% ściągnie demo w ramach plusa, pojara się grafiką i po kwartale nikt o tym nie będzie pisać.  ale ofcoz 1080 i deszcze za pół roku. 

ale nas nie jara, że gra ma 1080p, u nas 1080p to standard

ludzie mają beke z tych śmiesznych rozdziałek na Xboxie, 792, 886, 912  :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ale nas nie jara, że gra ma 1080p, u nas 1080p to standard

Szkoda, że gry to u was nie standard.

Opublikowano

Kilka stron temu była debata, ze większość nie widzi roznicy siedząc 1,5 od TV-czy jakoś tak.

Rozumiem, baroni salon i te sprawy heh

Opublikowano

ale ta debata dotyczyła chyba monitorów 24" i tv 32"

edit: podsumowując, najspokojniejszy dzień w CW w tym miesiącu i tym sympatycznym akcentem pozdrawiam zielonych kolegów, dobranoc :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

W tej grze poza gunplayem i ładną grafiką nie ma NIC, gra jest PUSTA jak bęben maszyny losującej. Nie wiem jak można okłamywać się mówiąc że jest to dobry tytuł. Niestety klapy, pierwszy tytuł jaki dostaliście od Bungie to najgorsza ich gra i największe rozczarowanie ostatnich lat.

Zgadzam sie co do fabuly, ale to wciaz dobry i mocno uzalezniajacy tytul z fajnym trybem multiplayerowym. Najlpesze jest to, ze poki co najwiecej godzin przegranych w Destiny maja posiadacze Xbona - to glownie Ci uzytkownicy zaliczyli Raidy, posiadaja juz prawie maksymalny level gry, zaliczajac pewnie najwiecej strikow i godzin w multi...

No i? Minęły 2 tygodnie od premiery, zobaczymy czy będą grać w listopadzie, wątpie.

Ile razy można grać te same strike'i, szczególnie jak są tak nudne.

Jak ktos nastawia sie na swietna historie w singlu, niech omija szerokim lukiem. Ogrom tej gry docenia sie gdzies po 40h, a jak widac serwery pekaja w szfach, z samego naszego forum powstaly 2 klany, ktore maja 600 czlonkow (TAKIEJ LICZBY SCENA HALO w Polsce nigdy nie miala i podejrzewam ze miec nie bedzie...) wiec jednak formula ludzi wciagnela i mimo wielu faili Bungie odnioslo mega sukces swoim nowym IP.

Lol, jaka scena, jakie klany? Do czego ci ten klan w zasadzie, żeby można było farmić itemki razem, nic więcej. Scena jest jak jest kompetytywny multiplayer, w Destiny go nie ma.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No Ty watpisz, bo tobie sie nie podoba. Poczekajmy zatem do Listopada - poki co wydarzen jest mnostwo, misje i striki, zlecenia sie zmieniaja, dochodza pukawki, a ktos ostatnio pisal o dwoch darmowych DLC, nowych pojazdach i mapach. Wszystko zalezy od tego jak tworcy beda chcieli wspierac ten tytul. Srednia iosc spedzonych godzin ludzi po 2 tygodniach to 30-60... Tyle niektorzyt nawet przy "rewelacyjnym" Titanfall nie wytrzymali.

No i serio - gdzies mam ciagle gadki o kompetytywnym multiplayerze, Wychodzi na to, ze tylko w HALO ludzie powinni grac, bo reszta jest niezbalansowanym i nieskilowym (pipi) dla "Januszy".

Gdyby tak jednak bylo, to Ci ludzie z HALO nie kreciliby takiego Ratio nawet w Destiny, gdzie przeciez "ciagle sie ginie od specjala!"  :teehee:

Zobaczymy jak Bungie bedzie rozwijalo swoj produkt dalej, co tydzien wstawiaja nowa playliste do multi, za jakis czas moze dodadza tryby bez udziwnien, moze wprowadza comunity klanowe - poki co to sprawa otwarta i mimo wszystkich niedociagniec w zyciu nie wystawilbym tej grze 6 oczek.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oj nie martw się, będzie rozwijało, expansion packiem ,season passem i kolejnymi nudnymi misjami. No i czekam szczególnie na nowe pojazdy, pięknie bedzie prezentować się nowy statek kosmiczny wart $2.99, którego zobaczę tylko na ekranie ładowania.

HULK SMASH W MULTIPLAYERZE hehe, właśnie najsłabsze że niezbalansowany balasowy multiplayer nie ratuje tej gry. Co te Bungie to ja nawet nie

Opublikowano

Mazzeo - przeciez nawet jakby zrobili playliste bez specjalow, albo cos na wzor SWATa to i tak bys sie przypieprzal... Nie podoba Ci sie - trudno, jak widac po temacie 3/4 graczy jednak bawi sie przy tym tytule dobrze.

Nie widze tez zbytnio roznic w misjach miedzy Destiny a Borderlands, ktore stawiasz tak wysoko. Gdyby w Destiny byly 2 planety wiecej, to sam pewnie bys nie zauwazyl roznicy w Ilosci bosow, zroznicowania etapow itp.

No poza tym - ze multiplayer i gunplay jest 10 razy lepszy...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Specjale to najmniejszy problem w multi.

Nie widze tez zbytnio roznic w misjach miedzy Destiny a Borderlands, ktore stawiasz tak wysoko.

A ja widzę, w borderach było pełno misji z pojazdami, zbieractwem, wyścigami, polowaniem na konkretne potwory + jakieś bekowe akcje, w Destiny to tylko przejdź, zabij, obroń, shakuj, powtórz.

Gdyby w Destiny byly 2 planety wiecej, to sam pewnie bys nie zauwazyl roznicy w Ilosci bosow, zroznicowania etapow itp.

xD to zdanie podsumowuje tę grę.

A ostrzegałem, mówiłem w 2013 że gra śmierdzi. Najgłupsze że sam dałem się ponieść hajpowi.

Opublikowano

Jedyna rzecza jaka wymieniles, to wyscigi. 1 czy 2 podczas calej kampani Borderlands.
Pojazdow bylo ile? 3? Polowanie na konkretne potwory i zbieractwo xD. Jakby w Destiny tego nie bylo. No ja wole z(pipi)any loot w Destiny (Bungie totalnie skopalo ten system i osoby, ktore nie chca poswiecac calej masy godzin na gre szybko sie zniecheca), mozliwosc kupienia legend i egzotykow, postac na ktora pracuje caly czas, nie wazne w jakim trybie + dajacy duzo frajdy multiplayer. Dlatego mimo milosci do Borderlands Destiny postawilbym w swoim rankingu ciut wyzej. Zostaje tylko kwestia czy Kotic tego nie s(pipi)i...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale że co, ktoś spodziewał się tutaj fajnej fabuły, zròżnicowania, humoru i innowacyjnośi? Halo! To nie ci twòrcy ;)

Opublikowano

Tak nawiązując do tego ckliwego obrazka co tu wrzucaliście : ciekawe ile tutejszych botów też jako pierwszą konsolę dostało Xboxa i miało w 2001 roku 4 lata. To by wiele dziś wyjaśniało.

tak, tak dalej graj tą kartą, że xboty urodziły się wczoraj i po prostu nie znają magii playstation. co kartkówka z przyry nie poszła, że musiałeś się podzielić z nami tą niedorzeczną teorią?

Opublikowano

Akurat gdy ja miałem 4 lata, to ojciec kupił mi Atari 800XL, które działa do tej pory.

Szkoda, że w River Ride nie było opcji zapisu ducha:)

Opublikowano

Ilość aut przekłada się na zróżnicowanie eventów w grze.

W horizon 2 to akurat będzie jeden kij w obliczu tego,że każdy śmiga po polach bez zwolnień.

Po zagraniu w demko na pewno kupię,ale towarzyszy mi uczucie,że gra jest mega z(pipi)ana na swój sposób przez tą jazdę po polach w obliczu gdy SI jedzie kulturalnie.

Nic dodać nic ująć.
Opublikowano

Mamy nowa generacje, slyszeliscie o drivatarach?

Opublikowano

Mamy nowa generacje, slyszeliscie o drivatarach?

Mamy nową generację, słyszeliście o next-genowej oprawie?

Edytowane przez Kasias

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.