Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

mamy nową generację, słyszeliście o nie ścierającej się gumie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mamy nową generację, słyszeliście o grach zostawiających daleko w tyle te, w które graliśmy na poprzedniej generacji?

Opublikowano

>narzekaj na uproszczone, schematyczne i nijakie gry na konsolach i pecetach

> nie graj w rozbudowane, skomplikowane systemowo i oryginalne gry na pc

Nie ogarnę tych konsolomaniaków.

Opublikowano

Kolejna bomba prawdy o x-szrocie z tematu Diabolo 3.

Wersja na PS4 jest na top top...idealna pod względem płynności. Ja się już na tyle wcurwiłem, że na Łoniaku przestałem w to grać i zacząłem szpilać w Titanfallusa. Czekam na łatkę.

Opublikowano

To jakis kiepski Xbot, nie jest wiarygodny. Zaraz sie zleca inni przedstawiciele i beda szukac na niego haków

Opublikowano

Porównywanie FH do DC nie ma najmniejszego sensu. To tak jakby porównać dzikie zwierzęta pełne testosteronu, które zachłysnęły się wolnością, do kucyków ponny zamkniętych w klatce ogrodzonej pastuchem elektrycznym co by za daleko się nie oddalały (niby takie piękne (grafika w DC),a na uwięzi(słynny reset po delikatnym opuszczeniu wytyczonej trasy)). Już słyszę te teksty Januszów do swoich żon: "-Marzenka. Dam Ci tera pokierować, bo i tak nie wyjedziesz za daleko za trasę. Ja w tym czasie skoczę po piwko. Uważaj tylko na lewą gałkę w dżojstik bo lekko sie przytarła. Wrócę za nim bateria padnie. Tylko nie jeździj za długo, bo mało wyścigów mamy, a nie będę płacił tym złodziejom z Sony. Starczy że już za onlajn bulimy!"

Opublikowano

To jakis kiepski Xbot, nie jest wiarygodny. Zaraz sie zleca inni przedstawiciele i beda szukac na niego haków

czezare jest prawilnym botem. nawet grał w phantom dust. to pewnie trolling albo yeti sfabrykował posta.

Opublikowano

Wasteland 2 tylko na PC w 4 dni sprzedało się w 1,5mln egzemplarzy.

No, ale piractwo. :teehee:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gdyby nie piractwo to sprzedałoby się w 4 milionach pewnie.

Opublikowano

Miał przychód 1,5 mln, sprzedało się dużo mniej.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A nie, wygenerowało 1,5mln przychodów, te polskie serwisy. :teehee:

Już więcej nie wejdę na te (pipi).

Opublikowano

mamy nową generację, słyszeliście o grach w 792p ?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Mamy nowa generacje, slyszeliscie o multi platnym 200zl za rok, ktore ciagle jest w konserwacji?

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Z innej beczki, jak porównujecie poprzednią generację (X/PS) z nowymi IP przez pierwsze trzy lata (2005-x360, 2006, 2007, 2008-ps3) do obecnej (2013, 2014, 2015). Dla mnie totalna porażka.

Gears of War, Mass Effect, Bioshock, Dead Rising, Uncharted, Lost Odyssey, Motorstorm, Just Case, Little Big Planet, Eternal Sonata, Prey, Saints Row, FEAR, Viva Pinata, Assassins Creed, Lost Planet, Crackdown, Darkness, Stranglehold, Heavenly Sword, Skate, Dead Space, Army of Two, Pure, itd.

VS

Ryse, Titanfall, Drive Club, Ori, Sunset Overdrive, The Crew, Destiny, Lords of Fallen, Project Spark, Quantum Break, Bloodborne, The Order, Watch Dogs, Evolve, Mad Max, No Man's Sky, Scalebound, Deep Down, Until Down, Rime...

pewnie coś jeszcze dojdzie, pewnie coś wyleci z 2015.

Ryse piękny ale zawiódł, Watch Dogs zawiódł, Destiny chyba największe rozczarowanie ostatnich lat, jedynie TF się broni. Przy czym żadna z wydanych jak i zapowiedzianych gier raczej nie zbliża do takiego pierdolnięcia jak serie GOW, ME, Bioshock czy Uncharted.

Chyba jedyna pozytywna wiadomość to to że MS więcej inwestuje w nowe IP  :)

Opublikowano

normalny post z Twojej strony, za który nie mam chęci dać minusa

zgadzam sie, ale rok 2015 powinien być naprawde spoko dla gamingu

jeszcze dodać koniecznie MGS5 i Witcher3

Uncharted4 też raczej 2015

Opublikowano

W ciągu 5 minut rozdane dwa warny. Ktoś następny?

Opublikowano

Rok 2015 będzie świetny, o ile połowy gier nie przełożą (choć wiele z nich już było przełożonych) - MGS V, Wiedźmin 3, Uncharted 4, nowy Batman, Mad Max, The Division, SOMA, Rime... Będzie w co grać. ;)

Opublikowano

Jaracie się jeżdzeniem po burakach i kolejnym Asasynem, kiedy to krolewicze zaraz dostaną exa, który zdobył 10 od Edge. Pięknie :)

Opublikowano

Jaracie się jeżdzeniem po burakach i kolejnym Asasynem, kiedy to krolewicze zaraz dostaną exa, który zdobył 10 od Edge. Pięknie :)

bayo?

Opublikowano

szkoda ze bayo sie pewnie slabo sprzeda, ale mega super, ze taka ocena od edge,

przy okazji kolejny ex na wiiu - hyrule warriors - 6 od edge i ich top10 gier odchodzacej generacji

10 Call of Duty 4: Modern Warfare
9 LittleBigPlanet
8 Bayonetta
7 Super Street Fighter IV
6 Red Dead Redemption
5 Grand Theft Auto V
4 Portal
3 The Last of Us
2 Super Mario Galaxy
1 Dark Souls

Opublikowano

Czytaliscie jakie kwiatki odchodzą w pctowej wersji Fify15? Odsyłam do eurogamera.

Pc gaming xD

Opublikowano

szkoda ze bayo sie pewnie slabo sprzeda, ale mega super, ze taka ocena od edge,

przy okazji kolejny ex na wiiu - hyrule warriors - 6 od edge i ich top10 gier odchodzacej generacji

10 Call of Duty 4: Modern Warfare

9 LittleBigPlanet

8 Bayonetta

7 Super Street Fighter IV

6 Red Dead Redemption

5 Grand Theft Auto V

4 Portal

3 The Last of Us

2 Super Mario Galaxy

1 Dark Souls

Ładna lista.

Opublikowano

Bardzo dobre Top 10.

Edit: lul, w tej samej sekundzie ;p

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.