Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jestem xbotem, ale potrafie przyznac, ze halo nie lapie sie nawet do top10.

Nieudany klon Lifeforce Tenka.

pfffffffffff

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macie najbardziej epickie intro ewer na dobranoc:

A potem wracajcie sie jarac driveclubem pssite style.

Ech pamiętam jak w demówce 3 z bratem robiliśmy sobie wyzwania w stylu - kto pierwszy przeleci pod mostem do góry nogami. Bez zboczonych skojarzeń proszę.

Opublikowano

pfffffffffff

choragiewka nie xbot, za miesiac odkryje steamboxa albo ouya
Opublikowano
Ale przecież Reach robiło bungie, ale straszny crap to był, dobrze, że zrobili destiny.
W ogóle od czasów gdy wypuszczono Destiny mam wrażenie że Bungie jest wśród x-botów na cenzurowanym. Nawet Mazzeo w swoim top 10 nie dał H3 a 4, chociaż przez cały ubiegły rok czytałem jaki z tego Halo3 mesjasz multi fpsów. Już nawet nie dodam iksde.

Nie każdy kto gra na xboxie musi znać się na Halo.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

Znowu jakis alter zaczyna kariere od cw

Opublikowano

A to są jakie studia dokształcajace w tym kierunku?

Opublikowano

Ile mozna strzelać do krasnali ogrodowych? Ja wytrzymałem 15 min.

Opublikowano

Singleplayer nie jest najważniejszym elementem Halo. Najważniejszą częścią gry jest multiplayer, który wyróżnia się na tle innych gier. W Halo nie możesz wejść do pierwszego meczu i zdobywać overkilli zabijając każdego 4shotem z br. Multiplayer zawsze był trudny i potrzeba było wielu godzin gry, aby poznać i opanować pewne elementy. Niektórym się to spodoba, a inni odpadną po 15 minutach. 

Opublikowano

W Halo nie możesz wejść do pierwszego meczu i zdobywać overkilli zabijając każdego 4shotem z br. Multiplayer zawsze był trudny i potrzeba było wielu godzin gry, aby poznać i opanować pewne elementy. Niektórym się to spodoba, a inni odpadną po 15 minutach. 

jKQ83vA.png

Opublikowano

pfffffffffff

choragiewka nie xbot, za miesiac odkryje steamboxa albo ouya

Nie no, ten tekst o Tence bardzo dobry.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

W Halo nie możesz wejść do pierwszego meczu i zdobywać overkilli zabijając każdego 4shotem z br. Multiplayer zawsze był trudny i potrzeba było wielu godzin gry, aby poznać i opanować pewne elementy. Niektórym się to spodoba, a inni odpadną po 15 minutach. 

jKQ83vA.png

dsnt.gif

Opublikowano

https://mediacru.sh/UItzyPYLrFhZ/frame

https://mediacru.sh/cuI2YyJvZhtb/frame

https://mediacru.sh/ZUkRHOwzMjN_/frame

o kuuuu.rwa mać, jak to wygląda oO Nieprawdopodobne, genialne, piękne.

(pewnie wklejane już, ale nieważne. dopiero teraz zobaczyłem i żem w szoku po prostu)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Witajcie zieloni przyjaciele :bye:  ktoś pisał, że w DC nie podświetlają wnętrza, prosze bardzo

ibyJiMKFb0ZH7p.gif

gify w wysokiej rozdzielczości, niestety nie da sie ich wkleić

i coś na koniec :D

https://cdn.mediacru.sh/53SBHMUMLjfr.mp4

do zobaczenia na trasie, Panowie przydałoby sie ogarnąć liste osób w oddzielnym temacie i zakładamy od razu klub w dniu premiery do jazdy na punkty

Opublikowano

to jest ten moment gdzie chyba z kazdego wychodzi troche graphics whore bo reka do gory, kto nie czeka na 8 pazdziernika by zobaczyc na wlasne oczy czy faktycznie ten driveclub prezentuje sie na zywo tak jak na niektorych gifach oraz by sie przejechac po lesie z milionem drzew

pierwsza generacje exow....strach sie bac co bedzie za 3-4 lata

Opublikowano

pierwsza generacje exow....strach sie bac co bedzie za 3-4 lata

To samo tylko z jeszcze większą ilością drzew.

Opublikowano

Nie ma co się mądrzyć, proste - PS4 ma w cholerę mocy i wiele razy będziemy w szoku. Niech jeszcze Uncharted 4 faktycznie będzie w 1080p i 60 klatkach z grafą niszczącą wszystko, to nawet botki się nawrócą.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy DC ma coś do zaoferowania poza grafiką.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy DC ma coś do zaoferowania poza grafiką.

Świetny model jazdy i ciekawe funkcje online?

Opublikowano

gow III i uncharted2 to byly wg mnie wyzyny mocy ps3 - potem juz byla tylko kosmetyka i nic juz nie zaliczylo wiekszego skoku, ciekaw jestem jakie gry na ps4 bede ich odpowiednikami

Opublikowano

Świetny model jazdy i ciekawe funkcje online?

Ale grałeś, że wiesz jaki jest model jazdy czy wyczytałeś to na neogafie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.