Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kto tutaj niby przywołuje Crysisa 3 z blacharzy

Jak to kto? Blacharstwo za każdym razem jak wchodzi temat grafiki na PC i konsolach. Tu ostatnio:

PS4 ani XOne by nie uciągnęły.

Order wygląda słabo.

A teraz klękasz i ładnie przepraszasz.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

sex.gif

Wolę dziewczynki.

Opublikowano

Ping i blacharstwo :lol:

Opublikowano

No akurat ping swego czasu tutaj był chyba największym blacharzem w tym temacie. Non stop jeżdżąc po konsolowcach.

Opublikowano

Pytam się o posty, a ten mi wkleja gruby trolling pinga. XD

Sam się zmasakrowałeś Obsi.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No akurat ping swego czasu tutaj był chyba największym blacharzem w tym temacie. Non stop jeżdżąc po konsolowcach.

no i co w związku z tym?

Opublikowano

Crytek, by ratować swoją nędzną sytuację, może wypuścić Crysis Remaster Collection na PS4 i X1. Ale najlepszy ku temu moment to ten rok. W 2015 te tytuły już nikogo nie zainteresują. 

Opublikowano

Crytek to łby. Mają ewidentne problemy finansowe, ale nie chcą odsprzedać MS praw do IP Ryse, a i kolejnej części nie robią. Zorientują się po fakcie, jak na licytacji opylą za 200-300 tys. $ :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no i co w związku z tym?

Ano to, że post Observera jest jak najbardziej na miejscu.

Opublikowano

no i co w związku z tym?

Ano to, że post Observera jest jak najbardziej na miejscu.

trzeba mieć ostrą zaćme żeby nie ogarnąc, że ping dla beki wrzucił crysisa i udawał pecetowca 

Opublikowano

Crytek to łby. Mają ewidentne problemy finansowe, ale nie chcą odsprzedać MS praw do IP Ryse, a i kolejnej części nie robią. Zorientują się po fakcie, jak na licytacji opylą za 200-300 tys. $ :P

Pewnie liczą na to, że im Deep Silver sfinansuje sequela na trzy platformy.

Opublikowano

Pewnie liczą na to, że im Deep Silver sfinansuje sequela na trzy platformy.

Mi się wydaje, że oni mają z MS umowę jak kiedyś ta z Girsami, więc liczyć sobie mogą :P

Opublikowano

oglądałem troszkę gameplayów z tego shadow of mordor i nadal widzę tu miks asasyna z batmanem tylko, że bez asasyna prawie. gdzie ten czarny koń jesieni? gra ktoś w to?

Opublikowano

Tylko na pierwszą część. W wywiadzie dla Eurogamera podkreślali, że to ich IP, mogą zrobić z nim co chcą i kolejne części mogą wyjść na PS4.

Opublikowano

Yeti napisal, ze recki driveklapa beda dopiero w dniu premiery, takze znow trafilem jak z destiny, bedzie driveklapa.

Opublikowano

Tylko na pierwszą część. W wywiadzie dla Eurogamera podkreślali, że to ich IP, mogą zrobić z nim co chcą i kolejne części mogą wyjść na PS4.

Epic też wiele razy w wywiadach podkreślał, że Girsy to ich IP i mogą z nim zrobić co chcą ;)

Opublikowano

oglądałem troszkę gameplayów z tego shadow of mordor i nadal widzę tu miks asasyna z batmanem tylko, że bez asasyna prawie. gdzie ten czarny koń jesieni? gra ktoś w to?

Bedzie grane od piatku to zdam relacje.

Opublikowano

ping dla beki wrzucił crysisa i udawał pecetowca

Pytam się o posty, a ten mi wkleja gruby trolling pinga.

Kolejni nowicjusze odkrywają co tu się dzieje na prawdę. Trolling nie pasuje, to co ty chciałeś zebym ci wkleił z tego tematu? Post napisany w pełni na poważnie? xD

Opublikowano

Mazzeo, ale z tym locked 30 fps to już nie musisz kłamać.

Tak pisali na stronie, na której umieszczono porównanie, więc nie kłamie.

Opublikowano

ping dla beki wrzucił crysisa i udawał pecetowca

Pytam się o posty, a ten mi wkleja gruby trolling pinga.

Kolejni nowicjusze odkrywają co tu się dzieje na prawdę. Trolling nie pasuje, to co ty chciałeś zebym ci wkleił z tego tematu? Post napisany w pełni na poważnie? xD

ja jestem zawsze poważny 

Opublikowano

FM nie umie robić ładnych gier!!1

45375150242983391813.jpg

12362728625863576076.jpg

Szach mat...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.