Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak Yeti masz racje  :empathy:

2rm5nrt.jpg

34sp5kk.jpg

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kubson to chyba najbardziej żałosny i smutny bot, to pod jego klawiatury wychodziły takie kwiatki jak, "mam nadzieję, że TLG będzie skasowany".

wciąż biorę chemioterapię po tym poście.

Opublikowano

No nie dziwię się, że tak hejtujesz Sony skoro kupiłeś Vitę :D

Opublikowano

@kidnappa

vite bardzo szanuje super konsolka, fajnie jakby ja zlamali i byla by jak juz pisal Ficus mega sprzetem do emulatorow

playstation tez lubie, ale specyfika tego tematu + nie mozna byc w dwoch ekpiach

Opublikowano

A tu macie downgrade

final bulid vs ten hiszpański materiał z przed kilku dni

http://s5.photobucket.com/user/nchoudhury/media/DriveclubSuperSampledvsGameplay.jpg.html

Kupiło się zacofanego technologicznie szrota, utopiło 2tys, to trzeba jezdzic po burakach i kopać piłkę w 720p, ale widziały gały co brały.

wczoraj o tym pisałem, to jest inne oświetlenie zależne od pory dnia i cienie inaczej padają

5JpeAPL.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

@kubson

Ja tam na Vitę widzę dla siebie tylko Tearaway, które i tak wyjdzie niedługo na PS4 więc dla mnie ta konsola nie ma nic do zaoferowania. Co prawda ma być 50% całkowicie nowego czy tam zmienionego względem Vity contentu, ale i tak to mniej więcej będzie wciąż ta sama gra.

Już prędzej w 3DS'a bym się zaopatrzył.

Opublikowano

Ja was wszystkich pogodze jezeli chodzi o racery:

Gameplay lepszy niz w DriveClub, oprawa wizualna lepsza niz w Horizon 2. No i ta gitarowa muzyczka w trailerze <3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

o kuzwa panowie :D   odpalcie ten stream z poziomu PS4, jak to wygląda kosmicznie :D

http://www.twitch.tv/dante666darkness_dmc

ta prędkość czuć że gra jest szybka, piekne odcienie zielonego, niebo barwy, mam odpalone na twitchu przez PC i z poziomu PS4

może to tv robie robote :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

jak tam klapy , 1000 na kierownice przygotowany czy cebulicie w drajwklab na padzie ?

Opublikowano

Kierownice pokupowali przy okazji watch dogs.

Opublikowano

To finalny build?

Opublikowano

o kuzwa panowie :D   odpalcie ten stream z poziomu PS4, jak to wygląda kosmicznie :D

http://www.twitch.tv/dante666darkness_dmc

ta prędkość czuć że gra jest szybka, piekne odcienie zielonego, niebo barwy, mam odpalone na twitchu przez PC i z poziomu PS4

może to tv robie robote :D

Wygląda kapitalnie, chciałbym już zagrać.

Opublikowano

Typowy post z tematu o DC 

xDDD chyba konsolowośc gdzies w PS4 uciekła

Ficuś nie pobierałeś na dysk tych 8 video z gamersyde co?

pobierz

DriveClub_Scotland_Ruf

DriveClub_Norway_Race

DriveClub_Norway_Hillclimb_Day

napisałem tak bo wkleiłeś jakiś screen z D, tu cyknąłem z Norwegii

A4cLWTC.jpg?1

na gafie ktoś zrobił porównanie, góra z dziś, dół sprzed 3 dni, niby są takie same, ale dolny wygląda lepiej, ma więcej refleksów, ten czerwony w sumie wpada lekko w ciemny róż? jest lekko więcej blura, z drugiej strony jak ktoś pisze, może to zależeć od oświetlenia i regulacja kolorów na potrzeby tego video

http://i5.photobucket.com/albums/y180/nchoudhury/DriveclubSuperSampledvsGameplay.jpg~original

co o tym sądzicie?

co do betonowego fps w deszczu bym sie nie martwił, w wywiadzie jakimś mówili, że celowali w 60fps, ale jednak nie starczyło mocy na stały fps i wybrali 30fps, wiec jakby zapas mocy mieli przy 30

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Typowy post z tematu o DC 

xDDD chyba konsolowośc gdzies w PS4 uciekła

Ficuś nie pobierałeś na dysk tych 8 video z gamersyde co?

pobierz

DriveClub_Scotland_Ruf

DriveClub_Norway_Race

DriveClub_Norway_Hillclimb_Day

napisałem tak bo wkleiłeś jakiś screen z D, tu cyknąłem z Norwegii

A4cLWTC.jpg?1

na gafie ktoś zrobił porównanie, góra z dziś, dół sprzed 3 dni, niby są takie same, ale dolny wygląda lepiej, ma więcej refleksów, ten czerwony w sumie wpada lekko w ciemny róż? jest lekko więcej blura, z drugiej strony jak ktoś pisze, może to zależeć od oświetlenia i regulacja kolorów na potrzeby tego video

http://i5.photobucket.com/albums/y180/nchoudhury/DriveclubSuperSampledvsGameplay.jpg~original

co o tym sądzicie?

co do betonowego fps w deszczu bym sie nie martwił, w wywiadzie jakimś mówili, że celowali w 60fps, ale jednak nie starczyło mocy na stały fps i wybrali 30fps, wiec jakby zapas mocy mieli przy 30

Och ależ boli, że szrota można zestawiać tylko z kalkulatorami, a klapki mogą zachwycać się najlepszymi wizualiami i najnowszymi sztuczkami w generowaniu grafiki  :teehee:

Opublikowano

Rozumiem, że takie patrzenie na detale, rozdziałki, fpsy w cw, po to jest ten temat, ale jarać się takimi bzdetami w tematach? jpr, co za janusze. :confused:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jezu, botki codziennie dostarczają beki. Ale chyba NAJBARDZIEJ rozp.ierdala mnie, jak oni widzą w każdym exie na PS4 jakiś downgrade xD

Do dziś pamiętam jak Mazzeowi leciała slinka po słabym gifie Infamous że starego buildu E3. A potem wklejanie screenow i udawadnianie jak to grafika magicznie sie pogorszyła xD potem oczywiście założenie zielonych okularów przy komentarzach, że downgrade zaliczył Order, kiedy w rzeczywistości wyładniał (to ze porównania robili na obrazkach że streamu nie przeszkadzało).

A teraz przyszła pora na Driveclub. Ja pie.rdolę. Żałosne. Tylko żeby chwycić się czegoś, czegokolwiek, tylko by poczuć tę namiastkę nadziei, że może, może JEDNAK ten amerykański szrot nie jest tak rozczarowującą zardzewiałą kupą pomylonej technologicznej myśli, jak sugerują twarde fakty.

Opublikowano

To PS4 ma tylko dwa exy?

Opublikowano

Do dziś pamiętam jak Mazzeowi leciała slinka po słabym gifie Infamous że starego buildu E3. A potem wklejanie screenow i udawadnianie jak to grafika magicznie sie pogorszyła xD potem oczywiście założenie zielonych okularów przy komentarzach, że downgrade zaliczył Order, kiedy w rzeczywistości wyładniał (to ze porównania robili na obrazkach że streamu nie przeszkadzało).

nawet nie pamiętam tej sytuacji, tak bardzo mnie ten infejmus jebie. Po opiniach że jest gorszy od przeciętnej dwójki to dla mnie może wyglądać nawet ładniej od rzeczywistości.

Opublikowano

bloodborne w 28fps na youtube handluj z tym!!!!!!!!!!!!

dwojka infamous jest super i prosze sie od niej odpie.rdolic mazzeo 

Opublikowano

Ale to exact pisał a on jest klapkiem

Opublikowano

teraz z innej beczki, tak na poważnie, co sądzicie o Far Cry 4 będzie next-genowo czy bardziej pośrednio jak w Shadow Mordor i przyjdzie poczekać na FC5 ?

Discuss

https://www.youtube.com/watch?v=7fPa4-CogiM

Opublikowano

nie wiem. ale anderson cooper jak villain nie specjalnie mnie grzeje.

Opublikowano

Dwójka i trójka to dla mnie nic więcej niż średniaki, więc czwórka też niczym wielkim nie będzie. Mam nadzieję, że piątka nie wyjdzie wcześniej niż za trzy lata, ale oczywiście w to nie wierzę.

Opublikowano

FC2 najnudniejsza gra ever.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.