Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Resistance były bardzo fajne.

Zgadzam się (2&3 oraz pspkowy, jedynka smierdzi pindolem).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

1241 stron pierdolenia o niczym... całe CW.

Czymś w pracy trzeba w końcu się zajmować...
Opublikowano

jedynka>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...dwojka

Opublikowano

1241 stron pierdolenia o niczym... całe CW.

Czymś w pracy trzeba w końcu się zajmować...

znam to uczucie

Opublikowano

Zakład ma to do siebie, że druga strona też się do czegoś zobowiązuje.

Jesli oceny SO beda powyzej 80 % (infamous SS) to kupie XOne

zacytowane na przyszłość

jedynka>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...dwojka

hehe nie, grałem na ps3 w kilka miesięcy po premierze konsoli w  polsce i po dwóch etapach miałem wrażenie, że cofnąłem się do czasów psxa (ponoć multi super, ale grałem tylko na splicie) zwłaszcza że byłem świeżo po bioshocku na 360

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nikt nie kreuje SO na killera, wszyscy się zrobili bardzo zdystansowani nagle, ale z pół roku temu rozdawali minusy za post w stylu "SO 7/10", dajcie spokój.

QB i SO były jakoś od E3 2013 najbardziej, obok Forzy i Halo (nie pamiętam, kiedy zapowiedziano kolekcję) oczekiwanymi przez boty tytułami. No ale teraz trzeba powolutku się zabezpieczać i wycofywać. Beka.

Opublikowano

hehe nie

multi jedynki goty, dwojka ma tragiczne multi, totalnie spiepszone bo chcieli zrobic jakis dziwny twor na 40 graczy

singiel tez sporo lepszy i klimatyczniejszy niz ten z dwojki, choc najlepszy singiel ma wg mnie trojka

Opublikowano

QQQQQQKKKRWA jaki ŻAL. Myślałem, ze wrócę zmęczony po robocie i odpale driveclub grę 7/10 ale nie SONY mi nie pozwoli. Już mam tego dosyć ...6xKNACK, PS PLUS co chwile nie działa.

Jedno Bloodborne już mnie nie przekonuje.

Mialem Xboxa360 i zmieniłem na PS4. Błąd życia jako gracza.

Czas sprzedać szrota i zakupić jedyną konsolę na której sobie POGRAM a nie tylko pochodzę po niebieskim dashboardzie i będę patrzył w kręcace się kółko (loading) jak wejdę w PLUSA.

Opublikowano

Nikt nie kreuje SO na killera, wszyscy się zrobili bardzo zdystansowani nagle, ale z pół roku temu rozdawali minusy za post w stylu "SO 7/10", dajcie spokój.

QB i SO były jakoś od E3 2013 najbardziej, obok Forzy i Halo (nie pamiętam, kiedy zapowiedziano kolekcję) oczekiwanymi przez boty tytułami. No ale teraz trzeba powolutku się zabezpieczać i wycofywać. Beka.

hipokryzja dzieci fps, ja tam sie nie dziwie, jakbym mial czas i checi to bym szukal tych postow jaki to insomniac super dev a jaki SO bedzie kozacki, teraz asekuracyjnie kazdy sie wycofuje byle tylko zaraz karma nie okazala sie suka i nie bylo beki z SO toczonej przez klapy

Opublikowano

Multi Resistance - ja pierdziele co to był za miód. Wygrywanie 1 vs 1 dawało (pipi) duzo frajdy. Szkoda ze pozniej był COD i wszyscy zaczeli go kopiowac

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

No dobra, wiemy już, że DriveClub jest do dupy, zaś PSN sczezł jak zawsze. Oferta z Plusa to od miesięcy siara, a za tydzień ps4 sprzeda się o 100 tysięcy sztuk więcej od Xboxa One, co dalej?

Opublikowano

Posty botów dotyczące SO po E3 2013:

A po czym niby wnioskujesz, że to najciekawszy ex na Xone skoro nie pokazano żadnego materiału z gry i właściwie nie wiadomo na czym będzie polegać XD

Ja nie wierzę w Insomniac więc jaranko nie stwierdzone.

Patrząc na to jak nie pewną formę od pewnego czasu prezentuje Insomniac nie ma co się ekscytować bo może wyjść z tego świetna gierka lub przeciętniak/crap.

w ten tytuł to chyba tylko figaro wierzy, dziwi tym bardziej bo:

- ex na exboxa

- gra ma być nastawiona na sieciowe strzelanie w co-op a podobno gardzi pif paf, pewnie podpucha  i będzie pisał jak go gra rozczaruje po prezentacji  ;d

btw. Insomniac wypalił się już od połowy generacji ps2

No i czy muszę przypominać, że temat o SO musiał założyć FIGARO, pierwszy xbot forumka? XD

Schabowy jak zwykle w alternatywnej rzeczywistości. Zmień login na "kotlet_mielony" :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No dobra, wiemy już, że DriveClub jest do dupy, zaś PSN sczezł jak zawsze. Oferta z Plusa to od miesięcy siara, a za tydzień ps4 sprzeda się o 100 tysięcy sztuk więcej od Xboxa One, co dalej?

I właściciele PS4 dalej nie będą mieli w co grać...

Sony takie dobre dla graczy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale oczywiscie wszyscy kreowali na goty  :whistling:  ...

Poza tym kto napisal ze na gre nie czeka ? Ja tam czekam i na pewno w premiere wezme.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ano, do jedynki podchodziłem 3 razy i nie dałem rady. Co gorsza patrze właśnie na moją półeczkę z grami a tam nie wiedzieć czemu taki widok.

c0e17f3e2b7a6fdemed.jpg

Nie wiem jakim cudem mam dwa egzemplarze tej gry.

Opublikowano

hipokryzja dzieci fps, ja tam sie nie dziwie, jakbym mial czas i checi to bym szukal tych postow jaki to insomniac super dev a jaki SO bedzie kozacki, teraz asekuracyjnie kazdy sie wycofuje byle tylko zaraz karma nie okazala sie suka i nie bylo beki z SO toczonej przez klapy

Dobra, dobra niezmieniajcie tematu teraz :D czekamy na premierę SO i wtedy możecie bekować do woli. Dla mnie gra prezentuje się dobrze w ruchu, Ratchety i Resistance to były dla mnie jedne z najlepszych gier na playstation (zarówno 2 oraz 3), według pismaków gra ma dreamcastowy feeling i nie jest buroszarą strzelanką fpp więc ja się jaram a jak będzie 75% na metacritic? Trudno. Powklejacie sobie screeny z metacritica i będzie zabawnie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja czekam z dystansem, nie jestem klapkiem. Tylko oni potrafia zbesztac gre na ps4, po czym w ostatnin zdaniu napisać, ze ida do sklepu po swoja kopie. Klap logic

Opublikowano

Ano, do jedynki podchodziłem 3 razy i nie dałem rady. Co gorsza patrze właśnie na moją półeczkę z grami a tam nie wiedzieć czemu taki widok.

c0e17f3e2b7a6fdemed.jpg

Nie wiem jakim cudem mam dwa egzemplarze tej gry.

Ma fajną okladke z czaszką wensza
Opublikowano

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Opublikowano

Klapy już czas

giphy.gif

ewentualnie opuścić tonący niebieski parostatek i płynąć w kierunku zielonej wyspy.

Musisz przypomnieć jak się wiąże taką pętlę. Po 2013 i premierze mesjasza TLOU opanowaliście ją do perfekcji.

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Kup jak będzie wreszcie jakaś gra, dla której warto kupić next-gena. Mówię to jako posiadacz XO i PS4. Konsole już prawie od roku u mnie a do tej pory nie było gry, która by mnie zachwyciła. Większość to dobre w porywach b dobre produkcje, ale nie killery dla których bierze się konsole. Szkoda hajsu na coś co ma stać i zbierać tylko kurz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Klapy już czas

giphy.gif

ewentualnie opuścić tonący niebieski parostatek i płynąć w kierunku zielonej wyspy.

Nie potrafią...

a5gyPn.gif

Opublikowano

Tak bardzo chcesz kupic xboxa? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.