Skocz do zawartości

Super Mario Maker

Featured Replies

Opublikowano

Czy konsoleigry do wersji z Amiibo też dorzucą magnesy? Informacja zamieszczona jest tylko przy zwykłej wersji. 

Jak na razie to mają wyprzedaną wersję z amiibo:)

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 63,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to się wyrabiało podczas nocnych Mistrzostw Świata Nintendo to głowa mała Ta "gra", jeśli tylko ludzie będą ją wspierać, to zniszczy designem poziomów i toną po(pipi)ych pomysłów, to co widzieliśm

• Potwierdzili podczas Treehouse. Bardzo dobrze.     Yebać amiibo.

• Potwora? Zobacz to:

Opublikowano

Czy konsoleigry do wersji z Amiibo też dorzucą magnesy? Informacja zamieszczona jest tylko przy zwykłej wersji. 

Jak na razie to mają wyprzedaną wersję z amiibo:)

Ale ja już dawno zaklepałem dlatego jestem ciekaw czy też dorzucą :)

Opublikowano

Prawdopodobnie nie dorzucą. KiG ogólnie jest chętne do dawania różnych bonusów ale ostatnio jak gadałem z właścicielem to mówił że Conquest zabronił dodawać gratisy do wydań z amiibo.

https://www.youtube.com/watch?t=188&v=q9DZCDDo7CY

Prezentacja postaci z amiibo

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

DLATEGO TA GRA BĘDZIE GENIALNA <3 Szkoda tylko, że nie można uploadować swoich dźwięków online :/ (z tego co wiem)

Opublikowano

ja sie nie dziwie, nie chciałbym skoczyć na grzybka i usłyszeć chlupania waginy. no dobra chciałbym.

Opublikowano

No Nintendo boi się że będa plansze z fuckami i innymi obraźliwymi słowami a wiadomo że Nintendo is Kid friendly

Opublikowano

Hejka misiaczki, jeszcze jedno pytanie. Jaką wysyłkę najlepiej wybrać na konsoleigry? Która zapewni grę pod drzwiami 11 września? Kurier czy paczkomat?

Opublikowano

Obie :)

A jak ktoś z Wawy to odbiór będzie już w czwartek :)

Opublikowano

A ja czekam na kod recenzencki, liczę, że max w czwartek będzie :obama: Kolekcjonerkę opłacę niedługo w LoveGame :fsg: Ależ będzie granie! 

Opublikowano

Tyż wziąłem w LoveGame. Już mi się te pudła po edycjach z Amiibo na półkach nie mieszczą. :ph34r:

Opublikowano

Tyż wziąłem w LoveGame. Już mi się te pudła po edycjach z Amiibo na półkach nie mieszczą. :ph34r:

witam kolegę z redakcji :3 Ja ostatnio te pudła... rozwaliłem i wywaliłem do kosza. Chyba za stary się robie na tryzmanie tych wszystkich pudeł, tym bardziej, że te są zupełnie bezsensowne i gigantyczne

Opublikowano

No witam. :D Ja muszę wyrzucić coś innego, bo jednak podobają mnie się. A tu jeszcze dojdzie to z Xeno w grudniu...

Opublikowano

Akurat z Xeno zostawię i z Fatal Framea też, bo na szczęście będą "normalne" rozmiarowo, a nie tak gigantyczne jak te z amiibo ;) 

Opublikowano

Nie. Ale każdy level będzie miał swój własny kod, który będziesz mógł dawać ludziom. Oni go obie wpiszą i dostaną dokładnie Twój level.

Opublikowano

Takich sadystycznych plansz będzie pewnie na pęczki :) ale lepsze to niż darmowe gwiazdki w MvsDK Tipping Stars :P

Opublikowano

Pierwsza recka na Polygonie - 9,5 :)

Opublikowano

Nie spodziewałem się. Myślałem, że to nie będzie jednak aż taki hicior i będą głównie ósemeczki od recenzentów.

Opublikowano

niektóre sklepy oferują sprzedaż przed premierą, szukaj ;)