Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Maker

Featured Replies

Opublikowano

Czy konsoleigry do wersji z Amiibo też dorzucą magnesy? Informacja zamieszczona jest tylko przy zwykłej wersji. 

Jak na razie to mają wyprzedaną wersję z amiibo:)

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 65 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to się wyrabiało podczas nocnych Mistrzostw Świata Nintendo to głowa mała Ta "gra", jeśli tylko ludzie będą ją wspierać, to zniszczy designem poziomów i toną po(pipi)ych pomysłów, to co widzieliśm

• Potwierdzili podczas Treehouse. Bardzo dobrze.     Yebać amiibo.

• Potwora? Zobacz to:

Opublikowano

Czy konsoleigry do wersji z Amiibo też dorzucą magnesy? Informacja zamieszczona jest tylko przy zwykłej wersji. 

Jak na razie to mają wyprzedaną wersję z amiibo:)

Ale ja już dawno zaklepałem dlatego jestem ciekaw czy też dorzucą :)

Opublikowano

Prawdopodobnie nie dorzucą. KiG ogólnie jest chętne do dawania różnych bonusów ale ostatnio jak gadałem z właścicielem to mówił że Conquest zabronił dodawać gratisy do wydań z amiibo.

https://www.youtube.com/watch?t=188&v=q9DZCDDo7CY

Prezentacja postaci z amiibo

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

DLATEGO TA GRA BĘDZIE GENIALNA <3 Szkoda tylko, że nie można uploadować swoich dźwięków online :/ (z tego co wiem)

Opublikowano

ja sie nie dziwie, nie chciałbym skoczyć na grzybka i usłyszeć chlupania waginy. no dobra chciałbym.

Opublikowano

No Nintendo boi się że będa plansze z fuckami i innymi obraźliwymi słowami a wiadomo że Nintendo is Kid friendly

Opublikowano

Hejka misiaczki, jeszcze jedno pytanie. Jaką wysyłkę najlepiej wybrać na konsoleigry? Która zapewni grę pod drzwiami 11 września? Kurier czy paczkomat?

Opublikowano

Obie :)

A jak ktoś z Wawy to odbiór będzie już w czwartek :)

Opublikowano

A ja czekam na kod recenzencki, liczę, że max w czwartek będzie :obama: Kolekcjonerkę opłacę niedługo w LoveGame :fsg: Ależ będzie granie! 

Opublikowano

Tyż wziąłem w LoveGame. Już mi się te pudła po edycjach z Amiibo na półkach nie mieszczą. :ph34r:

Opublikowano

Tyż wziąłem w LoveGame. Już mi się te pudła po edycjach z Amiibo na półkach nie mieszczą. :ph34r:

witam kolegę z redakcji :3 Ja ostatnio te pudła... rozwaliłem i wywaliłem do kosza. Chyba za stary się robie na tryzmanie tych wszystkich pudeł, tym bardziej, że te są zupełnie bezsensowne i gigantyczne

Opublikowano

No witam. :D Ja muszę wyrzucić coś innego, bo jednak podobają mnie się. A tu jeszcze dojdzie to z Xeno w grudniu...

Opublikowano

Akurat z Xeno zostawię i z Fatal Framea też, bo na szczęście będą "normalne" rozmiarowo, a nie tak gigantyczne jak te z amiibo ;) 

Opublikowano

Nie. Ale każdy level będzie miał swój własny kod, który będziesz mógł dawać ludziom. Oni go obie wpiszą i dostaną dokładnie Twój level.

Opublikowano

Takich sadystycznych plansz będzie pewnie na pęczki :) ale lepsze to niż darmowe gwiazdki w MvsDK Tipping Stars :P

Opublikowano

Pierwsza recka na Polygonie - 9,5 :)

Opublikowano

Nie spodziewałem się. Myślałem, że to nie będzie jednak aż taki hicior i będą głównie ósemeczki od recenzentów.

Opublikowano

niektóre sklepy oferują sprzedaż przed premierą, szukaj ;)