Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 611
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ...i zapomniałeś dodać do tego jaki emołszyn na rankingowym ze sobą niesie plus niespodzianki nie dość że remis 4x4 to do tego 4 vs 1

• Graczdari
    Graczdari

Też się pochwalę kilkoma filmikami, bo dlaczego nie? Najpierw ten:    A teraz opinia po ponad 100 godzinach gry. Otóż R6 to jedna z najlepszych gier UBI ostatnich lat i chyba najfajniejszy tytuł

• Gra jest kozacka, długo nie było tak dobrego multi na konsolach. Akcje odchodzą świetne, to napięcie jak się zostaje 1 vs 1 albo ugrywa jakiś clutch przy 4vs1   mnóstwo możliwości, każdy operator daje

Opublikowano

Siema! 

Chcialby ktos pograc razem mecze rankingowe? Platforma ps4

Edytowane przez dadzio10

Opublikowano

Co ja odkurwiłem dziś, patrzcie na tego ace'a:

Ten filmik uczy jednej ważnej ważnej rzeczy - jak zostaje jeden przeciwnik, a was jest kilku, to NIE WYBIEGAJCIE NA NIEGO. Tutaj panowie byli za bardzo chytrzy.

Opublikowano
8 godzin temu, Rozi napisał:

Co ja odkurwiłem dziś, patrzcie na tego ace'a:

Ten filmik uczy jednej ważnej ważnej rzeczy - jak zostaje jeden przeciwnik, a was jest kilku, to NIE WYBIEGAJCIE NA NIEGO. Tutaj panowie byli za bardzo chytrzy.

Klasyka :banderas:

Po tym poznać ogarniętych graczy 

Najgorzej jest w obronie 4 vs 1 kiedy wszystkie chamy zaczynają biegać i strzelać. 

Ja najczęściej zabije dechami większość drzwi i leżę gdzieś w kącie przy bombie. 

Jeśli grasz Lesionem, wróg ma małe szanse. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No kurde, o to przecież chodzi - to oni mają zdobyć cel, to im się kończy czas. Z 4 na 1 robi się 1 na 1 i musisz clutchować, a jak przegrasz, to cię zjebią jeszcze przez mikrofon XD Ale nie, przecież F R A G I trzeba mieć.

Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał:

No kurde, o to przecież chodzi - to oni mają zdobyć cel, to im się kończy czas. Z 4 na 1 robi się 1 na 1 i musisz clutchować, a jak przegrasz, to cię zjebią jeszcze przez mikrofon XD Ale nie, przecież F R A G I trzeba mieć.

To jest straszny rak. Zostajesz ostatni z teamu, przegrywasz i od razu jest głosowanie żeby cię wyebac xD 

Pamiętam mecz w którym moja drużyna wyrzuciła mnie bo przegrałem 1v1, a jako jedyny miałem kilka fragów na koncie. Bez sensu :dunno:

Opublikowano

Na szczęście w rankedach nie ma głosowania na wyrzucenie, a takie tylko gram :cool: 

Opublikowano

Poletzam 8)

Opublikowano

Ja też XDDD

Ale może jakieś przeceny skinów będą :banderas:

Stałem się potworem :/

Opublikowano

Ale wyjebało toksycznych idiotów dużo, banowanie nowych operatorów, team kille, pięknie.

W ogóle wprowadzenie tylko Bomby w Rankedach to dla mnie najgorsza możliwa rzecz i robienie laski prosom, nic innego mi nie przychodzi do głowy. Teraz wystarczy że ktoś ma pakę, będzie AFK i jest pograne. Dodatkowo wróciła pizda Clash z bugiem i dropshoty XDDD Ubisoft się wzoruje na EA jak widać.

Opublikowano

Osiągnięcia zaczęły mi wpadać jak szalone. Myślę sobie WTF a okazało się że je zmienili. Nie ma już tych z trybu terrorhunt w którego w sumie nikt nie gra. No i dziwny jest ta nowa fizyka pistaci. Czuć ciężar i w ogóle ale mój mózg nie może się przestawić. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

2p25r1ic12531.jpg?width=640&crop=smart&a

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Edytowane przez Rozi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Osiągnąłem pierwszy osobisty sukces w grze - wszedłem z Bronze III do Golda IV na solo queue <3 :banderas: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno nowi Operatorzy (mieli być z Peru i Meksyku):

wPNDzFZ.jpg

lneH9Cc.jpg

Leaki mówiły o atakującym, który może wspinać się po linie przez hatche, a obrońca posiadać ma tarczę, która po zniszczeniu wybucha i podpala teren.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

68509018_2371648143152076_30007821437742

Więcej info w niedzielę, podczas finałów w Raleigh.

Opublikowano

Najlepiej kupić paczkę tych z roku 2 ( Lesion, Zofia itd) a reszte za punkty z gry + ubi Club. Według mnie, nie jest dobrze mieć wszystkich dostępnych od razu. 

Edytowane przez chris85