Opublikowano 25 maja 20195 l Siema! Chcialby ktos pograc razem mecze rankingowe? Platforma ps4 Edytowane 25 maja 20195 l przez dadzio10
Opublikowano 30 maja 20195 l Co ja odkurwiłem dziś, patrzcie na tego ace'a: Ten filmik uczy jednej ważnej ważnej rzeczy - jak zostaje jeden przeciwnik, a was jest kilku, to NIE WYBIEGAJCIE NA NIEGO. Tutaj panowie byli za bardzo chytrzy.
Opublikowano 31 maja 20195 l 8 godzin temu, Rozi napisał: Co ja odkurwiłem dziś, patrzcie na tego ace'a: Ten filmik uczy jednej ważnej ważnej rzeczy - jak zostaje jeden przeciwnik, a was jest kilku, to NIE WYBIEGAJCIE NA NIEGO. Tutaj panowie byli za bardzo chytrzy. Klasyka Po tym poznać ogarniętych graczy Najgorzej jest w obronie 4 vs 1 kiedy wszystkie chamy zaczynają biegać i strzelać. Ja najczęściej zabije dechami większość drzwi i leżę gdzieś w kącie przy bombie. Jeśli grasz Lesionem, wróg ma małe szanse. Edytowane 31 maja 20195 l przez chris85
Opublikowano 31 maja 20195 l No kurde, o to przecież chodzi - to oni mają zdobyć cel, to im się kończy czas. Z 4 na 1 robi się 1 na 1 i musisz clutchować, a jak przegrasz, to cię zjebią jeszcze przez mikrofon XD Ale nie, przecież F R A G I trzeba mieć.
Opublikowano 31 maja 20195 l 3 godziny temu, Rozi napisał: No kurde, o to przecież chodzi - to oni mają zdobyć cel, to im się kończy czas. Z 4 na 1 robi się 1 na 1 i musisz clutchować, a jak przegrasz, to cię zjebią jeszcze przez mikrofon XD Ale nie, przecież F R A G I trzeba mieć. To jest straszny rak. Zostajesz ostatni z teamu, przegrywasz i od razu jest głosowanie żeby cię wyebac xD Pamiętam mecz w którym moja drużyna wyrzuciła mnie bo przegrałem 1v1, a jako jedyny miałem kilka fragów na koncie. Bez sensu
Opublikowano 31 maja 20195 l Na szczęście w rankedach nie ma głosowania na wyrzucenie, a takie tylko gram
Opublikowano 31 maja 20195 l https://youtu.be/D6H9kROuUPM I następny: https://youtu.be/qkgcsFN4zeg Next:
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Ale wyjebało toksycznych idiotów dużo, banowanie nowych operatorów, team kille, pięknie. W ogóle wprowadzenie tylko Bomby w Rankedach to dla mnie najgorsza możliwa rzecz i robienie laski prosom, nic innego mi nie przychodzi do głowy. Teraz wystarczy że ktoś ma pakę, będzie AFK i jest pograne. Dodatkowo wróciła pizda Clash z bugiem i dropshoty XDDD Ubisoft się wzoruje na EA jak widać.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Osiągnięcia zaczęły mi wpadać jak szalone. Myślę sobie WTF a okazało się że je zmienili. Nie ma już tych z trybu terrorhunt w którego w sumie nikt nie gra. No i dziwny jest ta nowa fizyka pistaci. Czuć ciężar i w ogóle ale mój mózg nie może się przestawić. Edytowane 15 czerwca 20195 l przez chris85
Opublikowano 19 lipca 20195 l https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-us/news/152-352473-16/y4s23-designers-notes Chuje mi Mavericka chcą popsuć
Opublikowano 25 lipca 20195 l Osiągnąłem pierwszy osobisty sukces w grze - wszedłem z Bronze III do Golda IV na solo queue <3
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l Podobno nowi Operatorzy (mieli być z Peru i Meksyku): Leaki mówiły o atakującym, który może wspinać się po linie przez hatche, a obrońca posiadać ma tarczę, która po zniszczeniu wybucha i podpala teren. Edytowane 7 sierpnia 20195 l przez Rozi
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l https://support.ubi.com/pl-PL/Faqs/000032916/Content-of-Rainbow-Six-Siege-Editions-R6S Wszystkich operatorów możesz odblokować za pomocą punktów zdobywanych w grze, tylko jest to czasochłonne (ja mam prawie 200 godzin przegranych i jeszcze mi brakuje trzech). Te edycje to po prostu skrót. Edytowane 12 sierpnia 20195 l przez Rozi
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Najlepiej kupić paczkę tych z roku 2 ( Lesion, Zofia itd) a reszte za punkty z gry + ubi Club. Według mnie, nie jest dobrze mieć wszystkich dostępnych od razu. Edytowane 13 sierpnia 20195 l przez chris85