Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ray Donovan - 2013 - Showtime

Featured Replies

Opublikowano

s01e08 - bridget

coś pięknego, urósł ten serial w moich oczach. w sumie się jaram, że niedługo skończę pierwszy sezon, a kolejny już na horyzoncie.

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 24,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest pierwszy teaser 4 sezonu      Data premiery - 26 czerwiec

• w trzecim sezonie dołączy do obsady .

• CO ZA SERIAL! TO JAK SHREIBER WYKSZTAŁTOWAŁ POSTAĆ RAY'A JEST NIEWIARYGODNE. ZAWSZE LUBIŁEM JEGO GRĘ AKTORSKĄ, TO JAK NATURALNIE POTRAFI WCIELAĆ SIĘ W POSTACIE. TUTAJ JEST FENOMENALNY. PRZEANALIZUJCIE

Opublikowano

Podobno (pipi) straszne, ale poczekam na opinie Masorza.

Opublikowano

W innym temacie już pisałem o tym serialu. W dużym skrócie jest bardzo dobry. Voight i Schreiber rola życia. Czekam na drugi sezon.

Opublikowano

Potwierdzam, serial bardzo mi się podobał a tą scenę z tańczącym Voightem chyba też dawałem - GOTG.

8/10 sezon numer jeden.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Oglądał już ktoś Ray Donovan? Dopiero wystartował, warto się wkręcić? Słyszałem pozytywne opinie.

Ja wrecz odwrotnie, slyszalem od kumpla ze straszna bieda, a mamy dosc podobne gusta jesli chodzi o seriale, nawet sie nie zabieram.

Po 5 odcinkach zdecydowanie mi się podoba, polecam.

Ray Donovan bardzo klimatyczna produkcja, gra aktorska głównego bohatera mnie bardzo zaskoczyła, ogólnie zapowiada się mocna produkcja i gwarantowany 2 sezon.

Ja oglądam i jestem zachwycony. Może dlatego, że lubię Liev'a. Niemniej jednak bardzo solidna produkcja, scenariusz trzyma się kupy i praktycznie każda postać wnosi coś do serialu. Voight gra oskarowo (chciałbym mieć takiego dziadka ;) ), bohater grany przez Schrieber'a ma charakter, nawet zazwyczaj irytujące dzieci mają tutaj swoje miejsce. A Avi (w tej roli Steven Bauer) to najlepiej napisana postać drugoplanowa ostatnich lat.

Właśnie obejrzałem finał pierwszego sezonu serialu "Ray Donovan". Takiego serialu mi brakowało. Poukładana fabuła i wyraziste postacie. Bez zbędnego patosu i wybuchów. Pierwsza klasa serialowa. Czekam na drugi sezon.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano
  • Autor

Potwierdzam, serial bardzo mi się podobał a tą scenę z tańczącym Voightem chyba też dawałem - GOTG.

8/10 sezon numer jeden.

james woods też niczego sobie

Edytowane przez tk___tk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ledwo dałem rade skonczyc pilota, nie polecam.

Opublikowano

Kumpel mówił, że dobre a on się zna więc napewno też obejrzę.

Opublikowano

No ja dzisiaj jestem po pierwszym epku i jak na razie jest świetnie. Multum postaci na start i to zdrowo po*ebanych, a w środku Ray, który całe to szaleństwo musi ogarniać. Oglądam dalej.

Opublikowano

Na pilocie prawie zasnalem, nie ma co dalej w to brnac, nuda a ja nie lubie nudy.

Opublikowano

Nie potrafię sobie wyobrazić co tam mogło być nudne no ale muszę uszanować Twoją opinię.

Albo nie muszę  :sorcerer:

Ray Donovan 8+/10

Opublikowano
  • Autor

mnie też średnio ruszył ten serial, ale z czasem nauczyłem się go doceniać i teraz uważam, że jest dobry.

Opublikowano

Drugi odcinek i goty rady dziadka dla wnuka: "Jak któryś z twoich kolegów chce ci zrobić laskę to w porządku. Usta to usta ale nigdy nie daj się ruchać w dupę. Od tego się choruje". No ja nie wiem czemu młody nie robi notatek :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem jak dla Was ale najnowszy odcinek pozamiatał. Ogólnie 2 sezon jest znakomity. Scena jak Ray

zaczął tańczyć z Conorem pod koniec odcinka mnie rozjebała :D

Opublikowano

Nie wiem jak dla Was ale najnowszy odcinek pozamiatał. Ogólnie 2 sezon jest znakomity. Scena jak Ray

zaczął tańczyć z Conorem pod koniec odcinka mnie rozjebała :D

+ 1, to było genialne a odcinek przezajebisty. 

Opublikowano

Cytat Dnia:

You know why I lke this story?

It's about real men. Paul Newman, Steve McQueen, Mitchum.

They drank, they fucked.

Like us.

Not this fucking teenage superheroes.

This boys on screen today couldn't find a clit in a forest of clits.

No wygrał.

Opublikowano
  • Autor

to voighta bomby prawdy?

Opublikowano

Ten serial to najlepsze co jest teraz w telewizji. To jak Ray chodzi, jak mówi, jakie ma jaja i testosteron z niego cieknie stawia go u mnie jako serial No. 1. Byle tylko tego nie rozwlekli jak Dextera, czy Californication. 3 Sezony i starczy.