Skocz do zawartości

Daredevil - 2015 - Steve DeKnight - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

mi się ten strój nie podoba, tak samo jak uszy punishera.

• Odpowiedzi 386
  • Wyświetleń 36,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kiedy drugi sezon? Wypadałoby zrobić rewatch pierwszego przed drugim, choć nie wiem czy mi się chce.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czuję, że 2 sezon będzie prze za(pipi)isty  :fsg: , a Bernthal wypada znakomicie jako Punisher (czacha pewnie w ost odc).

Opublikowano

A drugi trailer 25 lutego .... mega podjara. Aż współczuje wszystkim serialom z superbohaterami. Tylko serial z Deadpoolem mogłby się równać ;)

Opublikowano

Ja nawet nie włączam trailerów, będzie większe pjerdolnięcie przy oglądaniu :fsg:

Opublikowano

No nie bangla mi ta maska daredevila ;/

a punisher wyglada jak wokal madballa

71581_10150278035985556_646330555_151376

Opublikowano

Po pierwszym epie mogę z całą stanowczością powiedzieć że wybór Bernthala do roli Punishera był strzałem w dziesiątkę.

Nalot Franka na szpital  :obama:, prawie tak dobry jak wjazd Arniego na komisariat w T1. 

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Jestem po 4 odcinkach i to co tu się dzieje jest nie do pomyślenia. 3 i 4 odcinek przebiły wszystko co było w ostatnim sezonie. MIAZGA  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

Mi trochę zajmie ściaganie epów bo nie wyszły jeszcze w packu. Pozatym pokusiłem sie o 4k. 

EDYTA:

Oczywiście przy moim szczesciu najwolniej ściaga sie który odcinek ? Ofkorz 1. Ehhh...

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Ktoś to już odpalał na Netflixie na ps3? Sa polskie napisy?