Opublikowano 21 maja 20159 l Ja jestem na 9 odc i fantastyczna sprawa nawet dla ludzi co nie kojarzą komiksów [vide moja dziewczyna].
Opublikowano 23 maja 20159 l Pękła całość, bardzo dobry serial i fantastyczny jak na ekranizację komiksu. Gęsta atmosfera, świetne udźwiękowienie, genialnie dobrani aktorzy i super zrealizowane sceny prania po mordach.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Znowu karła wybrali na Punishera. Do tej pory jedynym dobrze obsadzonym aktorem dla tej postaci był Stevenson.
Opublikowano 8 lipca 20159 l Elodie Young jako Elektra w drugim sezonie http://naekranie.pl/aktualnosci/daredevil-elodie-young-jako-elektra Edytowane 8 lipca 20159 l przez Malibu
Opublikowano 9 lipca 20159 l Autor w sumie dobrze, że chyba bullseye'a nie będzie bo żeby dobrze go zrobić romans Matta z dżesiką musi się najpierw rozwinąć. niby sezon ma się opierać o konflikt z punisherem, ale chętnie zobaczyłbym wkur.wionego owlseya juniora.
Opublikowano 9 lipca 20159 l To obecnie chyba jedyna dobra rzecz nie splamiona pedalstwem ani infantylizmem w kolorowych trykotach.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Bernthal Punisher, Young Elektra, coś czuję, że drugi sezon skosi jeszcze bardziej
Opublikowano 11 lipca 20159 l Bernthal jako Punisher Może słaba jakość, ale coś widać. Dla mnie wygląda bardzo dobrze, widać że kawał skur....a ^_^ Edytowane 11 lipca 20159 l przez Malibu
Opublikowano 11 lipca 20159 l Oesu JON. Uwielbiam typa. Wlasnie zaczalem ogladac Murdoka i jest znakomicie. 3epki za mna i jestem pod wrazeniem. Juz samo intro stawia mi wlosy na (pipi)e.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Szkoda, że założył kostium. W pierwszych ciuchach i szmacie na głowie wyglądał bardziej naturalnie. Taki raw superhero jak w Man Without Fear Millera i Romity Jr
Opublikowano 26 lipca 20159 l właśnie skończyłem oglądać 1 sezon, całkiem spoko, bardziej mroczny i brutalny, to miła odmiana po tych wszystkich filmach marvela które są od 12 lat. chociaz nigdy nie byłem fanem daredevila ale ciekawie sie oglądało btw myśle czy nie zacząć oglądać agentów SHIELD, fajne to? jak porowncie względem daredevila? napewno więcej humory sądząc po trailerze, ale czy ciekawe?
Opublikowano 26 lipca 20159 l SHIELD to must watch Początek jest nudnawy jednak od połowy drugiego sezonu jest mega.
Opublikowano 26 lipca 20159 l SHIELD bardzo ciekawy i nie wyobrażam sobie obecnie uniwersum Marvela bez tego serialu.
Opublikowano 26 lipca 20159 l no dobra przekonaliście mnie, bałem sie że badziewie ;p ostatnie pytanie - czy przewijają sie tam jacyś mniej znani super bohaterowie czy to serio jest głownie o agentach?
Opublikowano 26 lipca 20159 l Jak dla mnie to shield ma strasznie słaby początek, odpadłem po kilku odcinkach pierwszego sezonu. Rozkreca sie jakos w drugiej połowie dopiero, wrocilem do niego dzieki chlopakom z forum. Tylko nie oczekuj brutalnosci jak w Daredevil, shield to kolorowa bajeczka dla calej rodziny, tak samo jak filmy. Edytowane 26 lipca 20159 l przez Shen
Opublikowano 27 lipca 20159 l Autor no dobra przekonaliście mnie, bałem sie że badziewie ;p ostatnie pytanie - czy przewijają sie tam jacyś mniej znani super bohaterowie czy to serio jest głownie o agentach? nie.