Posted July 30, 201410 yr Ktoś zarzucił na 4chanie podczas rozmowy paroma linkami, w tym jednym typowo komiksowym: I w sumie czemu by nie założyć takiego zbiorczego. Nie jestem wielkim miłośnikiem komiksu, więc nie mam jakiejś długiej listy filmików (tu liczę na Was, he he), ale rzuciłem okiem na kanał i parę fajnych rzeczy się znalazło. Wiadomo - najfajniejsze są filmiki z rysownikami wszelkiej maści: (część tego niestety nie ma dźwięku)
August 19, 201410 yr polecam serialik amc pt. comic book men o sklepie z komiksami kevina smitha w new jersey. coś jak połączenie znanego dobrze formatu reality pawn shop cośtam z podcastem o komiksach i dokumentem o podstarzałych geekach. Edited August 19, 201410 yr by tk___tk
August 19, 201410 yr a ja polecam ksiazke o historii marvela ktora wyszła w Polsce już jakiś czas temu.
June 7, 201510 yr To drugie. Jak tam byłem rok temu to mieli wszystko 20-30 zł drożej. edit: zresztą, nadal mają... Edited June 7, 201510 yr by ornit
June 7, 201510 yr W 2008 zrobiłem świetny filmik na podstawie mojego komiksu z 2007 roku. Myślę, że pora się ujawnić, tylko wrócę na chatę i wrzucę. Edited June 7, 201510 yr by grzybiarz
June 7, 201510 yr [tu był filmik] Ech, stare czasy. Miałem robić drugi odcinek, a wszystko jest na podstawie internetowego komiksu, który miał chyba 7 odcinków. Animacja powstawała przez dwa tygodnie, jakieś 7 lat temu. Wrzucałem kiedyś, a może wrzucić do tematu z forumowymi jutuberami? Edited June 30, 20159 yr by grzybiarz
June 7, 201510 yr AHAHAHAHAHA O (pipi)A! Skończyły mi się plusy. Faktycznie, bardziej do jutuberów by pasowało.