Opublikowano 16 września 201410 l No właśnie, to samo miałem pisać. Milan- ciebie nie śmieszy bułka z masłem, więc wiesz gdzie się możesz teraz udać.
Opublikowano 16 września 201410 l milana pewnie smieszą kabarety na dwójce. no cóż - starość nie radość.
Opublikowano 24 września 201410 l Murzyniacha został w końcu doceniony. I jeszcze to "call me 'dad'" wtf? ;o
Opublikowano 26 września 201410 l Murzyniacha został w końcu doceniony. I jeszcze to "call me 'dad'" wtf? ;o Ale, że nie wiesz?
Opublikowano 26 września 201410 l Murzyniacha został w końcu doceniony. I jeszcze to "call me 'dad'" wtf? ;o Ale, że nie wiesz? zapowiedź wymuszonego trójkącika czy jak?
Opublikowano 26 września 201410 l raczej chodziło o to, że dziewucha jest niesubordynowana i nie może się specjalnie wychylać z tym swoim postępowym trybem życia. Pewnie nie tylko widzowie zauważali, że nie podoba się jej kierunek w którym zmierza ten związek. Zgniótł ją jak robaka, trochu w mafijnym stylu.
Opublikowano 27 września 201410 l ktoś tu narzekał na brak akcji, no to ostatni epizod jest wypchany akcją co do relacji Algernona i Cornelli, to zastanawia mnie czy nie okaże się, że są przyrodnim rodzeństwem z jednego ojca, w końcu jej stary zapłacił za jego edukację, a on sam jest trochę jaśniejszy niż reszta murzynków, poza tym w dzieciństwie spędzali ze sobą dużo czasu, jak jest nieraz wspominane Edytowane 27 września 201410 l przez golab
Opublikowano 29 września 201410 l Co taka cisza po nowym odcinku? Do(pipi)ali, że aż sprawdzałem na wiki czy to finał nie jest przypadkiem. Dobry motyw jak po scenie ruchańska w burdelu, weszła scena z amputacją ręki. Wiedzieli, że każdy będzie skupiony na ekranie
Opublikowano 18 października 201410 l Wiadomo czy bedzie 2 sezon? Po finale w dwie strony mogłoby to pójść w sumie. Końcówka dobra.
Opublikowano 22 października 201410 l Dobra megatona na zakończenie sezonu Wu załatwiający bandę Colliera plus zdobycie długów Barrowa, czuję że będzie miał dobre momenty w przyszłym sezonie, skrobanka Cornelli przez mój ulubiony Hariett i Cleary, Edwards oklepany mocno ale chyba nic mu nie będzie, motyw z wyrwanymi zębami u żony Everetta, co ci lekarze poje.bani ;O Bertram na pewno się ewakuuję do drugiego szpitala, ciekawe co będzie dalej z Thackerym
Opublikowano 22 października 201410 l zakończenie pełne całkiem niezłych cliffhangerów, ciekawe jak będzie wyglądać leczenie uzależnienia od kokainy heroiną i jeszcze ten komentarz lekarza na temat koncernu Bayer xD
Opublikowano 24 października 201410 l Tez jestem ciekaw jak to rozwiążą. O ile regularne branie koki jest spoko, to helena załatwia szybko. Strzelam, że jak oglądaja to lekarze to pewnie wyłapuja dużo więcej smaczków z serialu niż zwykli ludzie i mają ubaw. Kiedyś serio nie wiedzieli nic o chorobach psychicznych, dlatego taka akcja żonką.
Opublikowano 25 października 201410 l Po obejrzeniu Fargo (10/10) czas na coś nowego. Po przeczytaniu kilku opinii jestem pewien, że The Knick to bardzo dobry serial, jednak obawiam się o sceny gore Dużo ich jest? są obrzydliwie realistyczne ?