Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Łódź fajna, piwo za 4zł jest grane.

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 16,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moje miasto takie piękne <3 To nic, że gdyby nie murale i 50 ujęć z tego samego miejsca, to film trwałby pół minuty.   Odnośnie publicznego moczenia jajec w wodzie pełnej sinic i pałeczek coli to

• Breadnia jest spoko

• Burgery - Gastromachina, pewnie najlepsze burgery w mieście. Kuchnia afrykańska - Megmu, świetne jedzenie i niezłe ceny (no chyba, że weekendzik i chęć na steki z krokodyla - bo to już wczesna rezerwa

Opublikowano

Łódź fajna, piwo za 4zł jest grane.

W Pijalni Piwa i Wodki na Piotrkowskiej? Jeszcze do niedawna po okazaniu legitymacji studenckiej, mozna bylo dostac piwko za 2 zl.

Ogolnie moim zdaniem w Lodzi sporo zmienia sie na plus i widac, ze miasto sie rozwija, jednak musi minac wiele lat zanim dogoni taki Wroclaw czy Poznan... Pod wzgledem turystycznym jest tu bardzo slabo, poniewaz miasto nie posiada starowki, a wiele ciekawych lokalizacji jest od siebie bardzo oddalonych. Ostatnio oprowadzalem rodzicow dziewczyny po Lodzi i spedzilismy pol dnia w samochodzie jezdzac od miejsca do miejsca.

Opublikowano

A lokal jakiś tam u was na Piotrkowskiej. Kebab + piwo za normalną cenę nie żadnego odmieńca. Nie pijalnia.

Mi tam się w Łodzi podobało, ale mało widziałem

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A lokal jakoś tam u was na Piotrkowskiej. Kebab + piwo za normalną cenę nie żadnego odmieńca.

Calkiem fajna jest Grzalka na Piotrkowskiej. Normalne piwko za 4 zl, czasami pojawiaja sie rowniez krafty w przystepnej cenie. Polecam sprawdzic, podczas kolejnej wizyty w LDZ.

Opublikowano

Z przyjemnością sprawdzę :cool:

• 1 rok później...
Opublikowano

Tokar ja Cię proszę bo na sam wieczór musiałem się głośno śmiać i dziecko obudziłem. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Byłem na dwudniowym szkoleniu w Łodzi trzy lata temu, więc mogę pokusić się o opinię: