Opublikowano 27 października 20241 r Tak, turnieje chyba można. Sam raz przegrałem o punkt i od razu drugi mogłem grać. Z ciekawości za chwilę sprawdzę ile to warte w progresie. Edit: Turniej zręczności nie zwiększa, ale Łuk w zakładce Walka wzrósł o 12pkt i 3% postępu.
Opublikowano 27 października 20241 r Turnieje też zdarzało mi się robić jeden za drugim. Progres w łuku raczej niewielki. Bardziej to idzie przy strzelaniu do żywych celów
Opublikowano 27 października 20241 r Mnie dziś 4 bandytów napadło, każdemu po strzale w łeb i progres jak z kilku turniejów. Ale hajsy za zabrany stuff nadal liche, chyba muszę kupca zmienić. Kupiony też nowy koń, starego już za długo miałem.
Opublikowano 27 października 20241 r Polecam eliksir łucznika, zwiększa o 5 punktów umiejętność łuku, dzięki czemu ręka mniej się trzęsie
Opublikowano 27 października 20241 r Łapy się tak już nie trzęsą, ale szybsze naciąganie by się przydało.
Opublikowano 28 października 20241 r Quest z zalotami Ptaszka zrobiony. W sumie zabawny, ale liczyłem na więcej. Trzeba się zająć czymś innym.
Opublikowano 29 października 20241 r Ja się w te kości wkręciłem. Zdobyłem te czerwone i łoję wsioków jak leci.
Opublikowano 29 października 20241 r Ale skucha przy 3800 pkt na szali boli. A mogłem z typem do 0 wygrać.
Opublikowano 29 października 20241 r Zbyt zachłanny pewnie byłeś Jak zostawały mi 3 kostki, to zapisywałem zwykle wynik
Opublikowano 29 października 20241 r Teraz gram zachowawczo, ale rywalowi też się zdarzy wysoko rzucać. Ostatni miał skuchę przy prawie 2.4k. Raz też przegrałem 10 punktami.
Opublikowano 29 października 20241 r Raczej nie warto za bardzo ryzykować. Z moich obserwacji wynika, że jak mi zostawały 3 kostki, to lepiej było zapisać wynik. Przy pozostawionych 2 niemal pewna skucha. Oczywiście przeciwnikom często się udawało wyrzucać wtedy 1 albo 5
Opublikowano 30 października 20241 r Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem.
Opublikowano 30 października 20241 r 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Kostkami Alfonsa przy trzech można jeszcze próbować. Za to mam inny problem czy tam bug- kupiłem dla konia ochronę na łeb i nie mam jej w ekwipunku, pomimo że mogę ją sprzedać- wtedy się pojawia. Z innymi jego "wdziankami" jest czasem podobnie, a sama nazwa jest lekko wyszarzonym kolorem. Może gra z automatu wyekwipowała przedmiot koniowi, albo jest w jukach zamiast kieszeni bohatera?
Opublikowano 30 października 20241 r Wszystko sprawdziłem i nie ma. Pojawiło się tylko przy próbie sprzedaży. Ogólnie jest tak: Kupuję trzy rzeczy dla konia, nie mam tego w ekwipunku. Gadam z tym samym handlarzem, w "sprzedaj" jest to co przed chwilą kupiłem. Wychodzę z handlu bez żadnych transakcji. Sprawdzam znowu swój ekwipunek, pojawia się np. jedna z tych trzech rzeczy. Nie wiem jak to opisać dokładniej. Chodzi tylko o ekwipunek dla konia typu podkowy, siodła, uzgi i wszystko w co można go ubrać. Edit: Wygląda, że był to jakiś bug, bo już jest ok.
Opublikowano 1 listopada 20241 lis Gra w kości mnie mega wkręciła, szkoda że za naprawdę wysokie stawki nie da się grać.
Opublikowano 1 listopada 20241 lis Normalnie stawki to chyba max 100 groszy. Jak się wygrywa, to się człowiek wkręca
Opublikowano 1 listopada 20241 lis Jest mod, że można do 1000 podnieść, sprawdzę wieczorem czy działa.
Opublikowano 1 listopada 20241 lis Panie drogi, tyle dziennie się z Przybysławic wyciąga po rozbudowie. Gra w kości to rozrywka, nie sposób na pieniądze, moze nie licząc początku gry kiedy sakiewka pusta.
Opublikowano 1 listopada 20241 lis Piotrze, jak Ty tyle kasy uzbierałeś? Edytowane 1 listopada 20241 lis przez Paolo1986
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Pamiętacie tego gościa co dłuży czas męczył Warhorse o dźwięki ptaków w lesie? Ktoś z CDA zauważył ostatni wpis w tym temacie i skontaktował się ze studiem. W linku odpowiedź xd https://cdaction.pl/newsy/ornitologiczny-problem-w-kingdom-come-deliverance-rozwiazany-warhorse-odpowiedzial