Skocz do zawartości

Better Call Saul

Featured Replies

Opublikowano

No pewnie za jakieś 8-10 miesięcy.

Może nie być tak dobrze. W Sony TV, które produkuje serial, są jakieś zmiany wśród personelu i produkcja czwartego sezonu może się przez to opóźnić. Stawiam na lato, a może nawet jesień 2018.

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały ten serial był niepotrzebny  

• O kurwa. Najnowszy odcinek to po prostu majstersztyk. Monolog Chucka na końcu to jedno z lepszych rzeczy jakie widziałem w TV w ostatnich czasie. Co za wybitne aktorstwo w całym epizodzie!   Najlep

Opublikowano

Oo.. teraz mi przyszło do głowy jak genialnie by było gdyby po zakończeniu Better Call Saul ruszyli z serialem o Gustavo Fringu

oj tak, serial o gusie bylby mega, bo postac mega ciekawa i ciagle tajemnicza. no chyba ze Vince bedzie chcial by tak zostalo, zreszta - ilez mozna doic z jednej marki? ;) moze lepiej zeby Vince sie skupil na czyms nowym.

Eeh i teraz czekac jakis rok do kolejnego sezonu... 

w sumie to mi sie troche szkoda Chucka zrobilo :frog: kariera byla dla niego wszystkim, Howard to zimny (pipi) Jeszcze ten jego usmieszek, jak ja nie cierpie tego jego usmiechu, jakby szczekoscisk mial, no (pipi)a xD

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Teraz zobaczyłem, że tego nie dopisałem, ale pisząc o serialu o Gustavo miałem na myśli CHILE

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gilligan powiedział w wywiadzie, że gdyby miał robić spin off BCS to byłby to serial o.. Kim Wexler.. heh.. Gustavo, Hector, Mike - nie, zróbmy serial o Kim

Opublikowano

BCS to praktycznie JEST spin off o Mike'u, a Gustavo i Hetor to raczej marni kandydaci na protagonistów.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwsze odcinki oglądałem trochę na siłę, tak z każdym kolejnym było coraz lepiej. Drugi i połowa trzeciego sezonu to już wkrętka. Zupełnie inne tempo niż BB, niezbyt dużo wątków (co jest zdecydowanie plusem), masa ślicznych kadrów, dialogi i humor prosto ze świata BB i świetne rozwinięcie kilku postaci z brejking, szczególnie Mike'a. Jest bardzo dobrze.

Edytowane przez 44bronx

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Też gdzieś ostatnio czytałem, że niby jesień :( Mam tylko nadzieję, że może tym razem wrzucą cały sezon w całości.

Opublikowano

Serio, powinni już skończyć z tym prehistorycznym wrzucaniem jednego odcinka na tydzień ;/

Opublikowano

Ja coraz częściej zamiast oglądać na bieżąco, to czekam aż wyjdzie cały sezon i dopiero wtedy jazda z bindżłoczing.

Tak mam obecnie z np. The Americans, Legion, The Expanse i Ash vs Evil Dead.

Opublikowano

Can't wait. jeden odcinek na tyg mi nie przeszkadza, przynajmniej sobie dozuję :lapka: 

Opublikowano

Breaking Bad mnie wciągnęło bez pamięci, a BCS tak średnio, pomęczyłem i nie dotrwałem do końca pierwszego sezonu, jakoś nie chce mi się wracać.

Opublikowano

1 sezon mocno średni, ale potem to wjeżdza mocno, polecam się przemęczyć i oglądać dalej ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jest nareszcie data premiery 4 sezonu. 6 sierpnia :lapka: 

And yeah, Chuck is definitely dead

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Zapowiada się gorące lato :obama:

Spoiler

Dobrze, że zakończyli wątek Chucka. Czas w końcu na przemianę w Saula Goodmana. 

W ogóle ciekawe w ile sezonów celują? Tyle co BB? 

Opublikowano
  • Autor

@MBeniek

Z wywiadu:

“We’re still figuring it out – but I think the upper limit would be what we did on Breaking Bad [5 seasons].”

Opublikowano

A ja liczę, że pojawi się Lalo. Ignacio już jest, ale sprawy Lalo jeszcze nie wyjaśnili.

Opublikowano

Aż  mnie korci, żeby zrobić w międzyczasie re-watch całego BB :obama: