Opublikowano 24 grudnia 201410 l Gdzie można wybrać którego ducha chce mieć ? dzisiaj mi kompletnie nie idzie, mimo że w końcu pobiłem swój czas to jest tragedia
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Ja wylaczylem duchy ale kropka nadal jest na mapie. Duchy chyba mnie za bardzo stresują i gorzej idzie.właśnie da sie wybrać ducha? Czasem mam swoj a czasem pierwszego.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Ja wylaczylem duchy ale kropka nadal jest na mapie. Duchy chyba mnie za bardzo stresują i gorzej idzie.właśnie da sie wybrać ducha? Czasem mam swoj a czasem pierwszego. Oooo i to jest doba opcja, też wyłacze te duszki...
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Łoo dzisiaj przysiadłem na pół godziny i poprawiłem o sekundę coś co wczoraj wydawało mi się nieosiągalne, 1:40,886 Mało tego, w trzech miejscach popełniłem mniejsze lub większe błędy i zaraz chce je poprawić, ta gra jest jak narkotyk. Nigdy w życiu nie katowałem żadnej samochodówki w ten sposób, a teraz po prostu chce mi się grać i grać. Ciekawi mnie ile osób przede mną gra na padzie. Edytowane 24 grudnia 201410 l przez Yakubu
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Autor jutro dopiero rano w domku bede przy konsoli to sprawdze co i jak i ladnie w pierwszym poscie podsumuje pierwszy forumkowy event w miedzy czasie prosilbym zwyciezce (kto wygral?) o podeslanie na PW wytycznych dotyczacych kolejnego wyzwania
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Chyba jak na razie czak92 (?) wygrywa, czas kosmos Chyba jak na razie czak92 (?) wygrywa, czas kosmos
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Wczoraj nie byłem ostatni, mam nadzieję że tak zostało, bo dziś nie pogram
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Wczoraj nie byłem ostatni, mam nadzieję że tak zostało, bo dziś nie pogram Tak zostało, bo już nie odpalałem tej trasy, więc nie mogłem się poprawić ani o sekundę.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l bez PSN to chyba nawet wyzwania nie działają patrzyłem wcześniej to brak połączenia z serwerem jak na premiere
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Autor z powodu awarii psn nie da sie podsumowac naszego eventu ani rzucic nowy - stay tuned
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Autor pierwszy post zedytowany o wyniki ostatniego eventu gratulacje do wszystkich bioracych udzial - 30 osob, ktorzy zrobili 549 prob czaku92_pl jako zwyciezca wyznaczasz nowy event, czekam na PW z jego danymi
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Działa już PSN ? Gratki za ogarnięcie tematu. Co do eventu to jestem zadowolony z czasu i przejazdu, z miejsca nie koniecznie, z drugiej strony z samochodówek gram tylko w Gran Tourismo, Mario Kart i radosne sandboxy racerowe czyli Test Drive Ulimited i Horizon, więc muszę być realistą co do mojego drive skilla.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Ja z siebie nie jestem zadowolony, ale moge mieć pretensje tylko do czasu jaki poświęciłem temu przejazdowi
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Autor Czaku podal ustawienia, pierwszy post zaktualizowany, zaproszenia zrobione i wyslane, jak zwykle jak kogos pominalem to pisac do mnie na forumku lub na psn, jak nie macie alertu to szukajcie w samej grze w otrzymanych lub wyzwaniach znajomych
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Autor otwarty na propozycje jestem przy czym nie wiem czy ogarne zliczenie
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Szkoda ze wypadlem z Top10 i jestem gorszy od LubieCycunie ;( Ale... I tak jestem najlepszy w klubie!!!!
Opublikowano 27 grudnia 201410 l przejechałem raz i trasa bardzo spoko pomimo sporych opadów, ale jest dobrze nie podoba mi sie za to auto, jest krótkie i rzuca nim strasznie przy premierze dużo lepiej je sie prowadziło, ale nie wiem czy to zmiany na patchu czy przez nawierzchnie Pozostaje mi chyba tylko wygrać te wyzwanie i samemu wybrać dobre auto Ex4ct - kiedy miałbyś czasu mi przejazd przez game share zrobić Edytowane 27 grudnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Autor ja tylko raz przejechalem i bedzie na pewno trudniej i z jeszcze wiekszymi roznicami w czasach w tym wyzwaniu - trasa trudniejsza, opady wieksze i autko niewdzieczne
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Można wprowadziś punktacje za eventy. Np jak teraz było nas 30 to rozdzielamy 30 pkt (czyli za 1 miejsce 30 pkt., za 2 - 29 pkt. itd. do 30 miejsca - 1 pkt), dodatkwo (+ 10 pkt za 1 miejce + 5 pkt za 2 miejsce + 3 pkt za 3 miejsce) oraz dodatkowo + 3 pkt za bycie w pierwszej dziesiątce, 2 pkt za bycie w 2 dziesiątce i 1 pkt za bycie w 3 trzydziestce. Pytanie tylko czy ogarnie ktoś zliczanie? Może ten co jest ostatni w danym evencie, robi zsumowanie i uzupełnia generalkę ? Jak nie zrobi to nie dostanie zapro do następnego eventu. Wyglądałoby to tak za ten event: 1) czak92 - 43 pkt (30 + 10 + 3) 2) KrzychuFox - 37 (29 + 5 + 3) 3) Szymek_PL - 34 (28 + 3 + 3) . . . 15) punisher85_pl - 18 (16 + 2) . . . 21) balon1984 - 11 (10 + 1) . . . Można byłoby tylko sumować pkt sławy ale one są ciut nie fair rozdawane.