Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

Znowu A-B? W takim tempie wyprztykamy się szybko z tras :P Jakim autem teraz jeździmy?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 365,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano
  • Autor

ferrari f50

Opublikowano

Jutro moze sie uda cos pojezdzic. Czekam na apke do stremowania grania na komputer jak tv jest zajety

Opublikowano
  • Autor

rzuci ktos ostateczna tabela bo czas na losowanie nagrody ;)

Opublikowano
  • Autor

puk puk, bo nagroda czeka ;)

Opublikowano

Ten bonusowy piąty event chcesz wliczać? Ja w nim nie jechałem więc może losuj na podstawie tych czterech pierwotnych ;)

Opublikowano

To był ostatni Listopadowy event, taki weekendowy. Więc powinien się wliczać do ostatecznej klasyfikacji. 

image.jpg

Opublikowano

Ussr mam pytanie: w jaki sposob robisz te zrzuty? Wycinasz na kompie czy jest jakis patent w grze do zrobienia screena ze wszystkimi uczestnikami eventu?

Opublikowano

Nie da się zrobić zrzutu w Share dla wszystkich startujących więc zwyczajnie sklejam trzy tabelki na PC. To mniej niż 5 minut pracy a wygląda znacznie lepiej.

Opublikowano

Normalnie co taka cisza w temacie czyżby wszystkich ogarnął już świąteczny klimat;P, a może poprostu zmęczenie materiału.

Opublikowano

No rzeczywiście cisza. Jakby co to tabelka za listopad po bonusowym wyzwaniu wygląda następująco.

xcQyrAc.png

W ustaleniach było, że pierwsze 25 osób bierze udział w losowaniu, także powodzenia wszystkim :)

Co do grudnia to ussr miał fundować DualShocka 4 w wersji 20th Anniversary. Jeżeli dalej aktualne to chyba lepiej to przesunąć na styczeń, bo trochę dni już uciekło, a i konkretnych zasad nie było.

Opublikowano

Losujcie bo akurat subskrypcja mi sie skonczyla, w zyciu nic nie wygrałem, dlatego licze ze teraz moja kolej ;) Co do rywaliacji to osobiscie licze że opony jeszcze nie raz zapiszcza na forum. Jezdzi mi sie z wami wybornie.

Opublikowano

Chyba wszystkim juz swieta daly sie we znaki ja to i tak juz odpadam z rywalizacji raczej bo w styczniu przychodzi na swiat moja mniejsza wersja wiec licze sie z tym ze raczej czasu na granie z wami nie znajde. Tak czy inaczej chcialbym podziekowwc za te kilka miesiecy wspolnej zabawy.

Oczywiscie bede dalej sledzil forum. ;)

Opublikowano

Oooo, ale posucha, co jest grane?

Moze ktos z prowadzacych Rywalizacje sie wypowie co sie dzieje? Gramy cos czy odpuszczamy grudzien.

Ewentualnie jak juz nie chcecie prowadzic Rywalizacji to moze ktos inny by wziol stery w swoje rece?

Dajcie znac chociaz czy zyjecie :-)

Edytowane przez gebus_3008

Opublikowano

Oooo, ale posucha, co jest grane?

Moze ktos z prowadzacych Rywalizacje sie wypowie co sie dzieje? Gramy cos czy odpuszczamy grudzien.

Ewentualnie jak juz nie chcecie prowadzic Rywalizacji to moze ktos inny by wziol stery w swoje rece?

Dajcie znac chociaz czy zyjecie :-)

Żyjemy, ja z DriveClub'e, już skończyłem. Teraz gram sobie w Ridge Racer na PS Vita, bombowa gra, fajnie że ludzie po latach od premiery wciąż grają. 

listopad bedzie kolejnym miesiacem z nagrodami!!!!!!!!!!!!

dApo(psn: dApo_87) funduje rok abonamentu ps plus 

zasady kto to wygra mialem wymyslac ja wiec po zastanowieniu:

- w listopadzie bedzie 5 eventow 6dniowych by miec wiecej czasu na wykrecanie czasow

- nagroda glowna zostanie rozlosowana

- w losowaniu bedzie bralo udzial 25 najlepszych kierowcow wg punktacji na koniec miesiaca (czemu nie wszyscy?by wymusic rywalizacje i wyeliminowac tych co jada tylko jedno kolko i olewaja)

- 25 miejsce oznacza 1 los, 24 miejsce 2 losy.........1 miejsce 25losow, im wyzej w puntacji tym wieksza szansa na zgarniecie nagrody w losowaniu ale tez to nie oznacza, ze wygrac moze np ostatnia osoba z 1 losem

- nie ma zasady, ze trzeba uczestniczyc we wszystkich czy tam ilustam eventach

Co z tym losowaniem? Minął już ponad tydzień od zakończenia Listopada i nadal nic nie wiadomo komu przytrafiła się nagroda. 

Opublikowano

Wiec lipa. Ruwalizacja wyzionela ducha :/

Ma ktos moze namiary na jakies inne zawody (liga czy cos tam). Powiem tak lepiej mi sie jezdzi jak jest z kim podyskutowac o wynikach, trasie czy aucie.

Opublikowano

dApo_87 rozdał kilka ps+ rok na forumku an zasadzie kto pierwszy ten lepszy

ktoś oprócz Ficusia chyba jeszcze miał dostep do konta RYWALIZACJA ?

nawet for fun wyzwanie na 5dni z krótką trasą fajnie pojezdzić, okres świateczny wiecej czasu

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wełna ma dostęp jeszcze. Ficuś loguje się na forum, więc dziwne czemu tu nic nie napisał. Z tym losowaniem to lipa wyszła.

Wczoraj odpaliłem niby na 5 minut, no i godzina zleciała :D