Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 478,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

No Bottas wychodzi, że pipa po tych chyba 4 latach mercie

Edytowane przez Mitra

Opublikowano

Bot to jest taka cienka pała... Wchodzi typ pierwszy raz do ich bolidu i robi z nim co chce [emoji1787] Ja bym się ze wstydu chyba spalił.

Opublikowano

Teraz pytanie czy Russel tak ogarnia czy Bot po prostu jest tak słaby. Jestem więcej niż pewien, że po takim wyścigu Hamilton w życiu nie zgodzi się, żeby Russel był w drugim Mercu [emoji14]

Opublikowano

Ale Bottas musi mieć ciśnienie, przyszedł chłopaczek i mu odjechał xd 

Russel jest zayebisty. 

Opublikowano
Teraz, Mitra napisał:

Perez znakomicie, szkoda, że będzie przerwa.

Taki kierowca bez fotela na przyszły rok. Szkoda gadać. Niech RB wyrzuci Albona i bierze Pereza. 

Opublikowano

Niestety, nie wydaje mi się żeby tak było. Rynek azjatycki jest ogromny i F1 go "potrzebuje"

Opublikowano

Ciekawostka z kategorii "kiedyś to było" - Russell jest na 9. miejscu w rankingu liczby okrążeń na prowadzeniu od początku ery hybrydowej (2014).

Opublikowano

Mercedes feat ferrari pit stop XD

Hahahaha Russel ma róZne opony

Opublikowano

Ale katastrofa u Bot. To chyba jest plan żeby go pogrążyć. Jak świerzak wpada w nowy bolid i robi co robi, a Bottasa tak ruchajo to nie mam słów.