Opublikowano 6 grudnia 20204 l Realizator transmisji zdecydowanie zna się na swojej robocie, świetnie się to dzisiaj ogląda.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l No Bottas wychodzi, że pipa po tych chyba 4 latach mercie Edytowane 6 grudnia 20204 l przez Mitra
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Bot to jest taka cienka pała... Wchodzi typ pierwszy raz do ich bolidu i robi z nim co chce [emoji1787] Ja bym się ze wstydu chyba spalił.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Teraz pytanie czy Russel tak ogarnia czy Bot po prostu jest tak słaby. Jestem więcej niż pewien, że po takim wyścigu Hamilton w życiu nie zgodzi się, żeby Russel był w drugim Mercu [emoji14]
Opublikowano 6 grudnia 20204 l A ja widzie to inaczej widzą że bottas straci to jeszcze go trzymali by Russell powiększył przewagę . Widać kto ma wygrać
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Ale Bottas musi mieć ciśnienie, przyszedł chłopaczek i mu odjechał xd Russel jest zayebisty.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Teraz, Mitra napisał: Perez znakomicie, szkoda, że będzie przerwa. Taki kierowca bez fotela na przyszły rok. Szkoda gadać. Niech RB wyrzuci Albona i bierze Pereza.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Niestety, nie wydaje mi się żeby tak było. Rynek azjatycki jest ogromny i F1 go "potrzebuje"
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Ciekawostka z kategorii "kiedyś to było" - Russell jest na 9. miejscu w rankingu liczby okrążeń na prowadzeniu od początku ery hybrydowej (2014).
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Ale katastrofa u Bot. To chyba jest plan żeby go pogrążyć. Jak świerzak wpada w nowy bolid i robi co robi, a Bottasa tak ruchajo to nie mam słów.