Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 478,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
8 minut temu, Kmiot napisał:

Się Max nagadał po tym INCYDENCIE WYŚCIGOWYM 51G.

kurwa straszne

Opublikowano
4 minuty temu, Kaczi napisał:

10 sęk dla Hama

Czyli tyle co nic akurat dla niego. Lekko sobie wyrobi taką przewagę nad resztą stawki, skoro Red Bulli w zasadzie już nie ma wcale.

A Bottasa się przestawi.

Opublikowano

Kara jak kara, ale parząc pod kątem walki o mistrzostwo kierowców/konstruktorów to i tak dla Mercedesa mega opłacalna sytuacja.

Gdyby ktoś im to zaproponował przed wyścigiem, to braliby w ciemno.

Opublikowano

UWAGA

LECLERC ZARAZ ZJEŻDŻA DO PITSTOPU

Jeszcze sie tak nie denerwowałem przed zmianą opon patrząc po wszystkich problemach w innych teamach

dobra, wszystko gra

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

Typ niszczy wyścig liderowi mistrzostw, po czym dostaje taką karę, że bez większego problemu ląduje na pudle... Powinien dostać z 30 sekund minimum za taką akcję.

Opublikowano
  • Autor

podejrzewam że żeberka też pogruchotane. boczne uderzenie, energia nie miała gdzie się rozładować, niefortunnie bardzo.

Opublikowano

Jestem w szoku że przy takich przeciążeniach nie odrywają sie aorty u kierowców. Normalny człowiek by zginął. 

Opublikowano

Dobrze że Wegry za 2tyg dopiero, bo jakby jechali za tydzień to myślę że musieliby szukać zastępstwa. 

Opublikowano

Ten wyscig to kariera Hamiltona w pigułce. Po trupach.

Opublikowano

„Its such a proud moment for me man”

no pewnie, odstrzeliłeś lidera mistrzostw który leży w szpitalu a Ty praktycznie bezkarnie popierdalasz z angielską flagą i liżesz sie po fiutach z Tołtoł. Obleśnie brzmiała ich wymiana w radiu.  

Kurwa jak ja go nie lubię. 

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

wylaczylem jak tylko przejechal przez mete

potrafie sobie wyobrazic to brandzlowanie sie nad soba przed brytolami

ehhh :sapek: 

Opublikowano

Jeszcze Tom Kruz całuje go w usta. 

Oby Horner i Max odpalili haubice w następnych wyścigach i eliminowali Hama w zamian za 10s

Opublikowano

No generalnie mogą sobie zespoły dopisać do opcji strategicznych "pyknąć tylną oponę rywala, wyeliminować go, w zamian za 10 sekund kary".

Ogólnie smutne okoliczności i wyobrażam sobie co czuje Max przy takim wyniku i rozpierdoleniu nie z własnej winy.

Opublikowano

Typ  prawie go zabił, ale nie przeszkodziło to mu w bieganiu po trawie i wesoło wymachiwać kijkiem