Opublikowano 18 lipca 20213 l 8 minut temu, Kmiot napisał: Się Max nagadał po tym INCYDENCIE WYŚCIGOWYM 51G. kurwa straszne
Opublikowano 18 lipca 20213 l 4 minuty temu, Kaczi napisał: 10 sęk dla Hama Czyli tyle co nic akurat dla niego. Lekko sobie wyrobi taką przewagę nad resztą stawki, skoro Red Bulli w zasadzie już nie ma wcale. A Bottasa się przestawi.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Kara jak kara, ale parząc pod kątem walki o mistrzostwo kierowców/konstruktorów to i tak dla Mercedesa mega opłacalna sytuacja. Gdyby ktoś im to zaproponował przed wyścigiem, to braliby w ciemno.
Opublikowano 18 lipca 20213 l UWAGA LECLERC ZARAZ ZJEŻDŻA DO PITSTOPU Jeszcze sie tak nie denerwowałem przed zmianą opon patrząc po wszystkich problemach w innych teamach dobra, wszystko gra Edytowane 18 lipca 20213 l przez Kron997
Opublikowano 18 lipca 20213 l Typ niszczy wyścig liderowi mistrzostw, po czym dostaje taką karę, że bez większego problemu ląduje na pudle... Powinien dostać z 30 sekund minimum za taką akcję.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Strasznie to niesprawiedliwe Max w szoku a ten z kara już ma 3 miejsce…..
Opublikowano 18 lipca 20213 l Autor podejrzewam że żeberka też pogruchotane. boczne uderzenie, energia nie miała gdzie się rozładować, niefortunnie bardzo.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Jestem w szoku że przy takich przeciążeniach nie odrywają sie aorty u kierowców. Normalny człowiek by zginął.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Dobrze że Wegry za 2tyg dopiero, bo jakby jechali za tydzień to myślę że musieliby szukać zastępstwa.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Ustawił się nieźle, takiego pachołka jak Bottas to każdy chciałby mieć w ekipie.
Opublikowano 18 lipca 20213 l „Its such a proud moment for me man” no pewnie, odstrzeliłeś lidera mistrzostw który leży w szpitalu a Ty praktycznie bezkarnie popierdalasz z angielską flagą i liżesz sie po fiutach z Tołtoł. Obleśnie brzmiała ich wymiana w radiu. Kurwa jak ja go nie lubię. Edytowane 18 lipca 20213 l przez Kron997
Opublikowano 18 lipca 20213 l wylaczylem jak tylko przejechal przez mete potrafie sobie wyobrazic to brandzlowanie sie nad soba przed brytolami ehhh
Opublikowano 18 lipca 20213 l Jeszcze Tom Kruz całuje go w usta. Oby Horner i Max odpalili haubice w następnych wyścigach i eliminowali Hama w zamian za 10s
Opublikowano 18 lipca 20213 l No generalnie mogą sobie zespoły dopisać do opcji strategicznych "pyknąć tylną oponę rywala, wyeliminować go, w zamian za 10 sekund kary". Ogólnie smutne okoliczności i wyobrażam sobie co czuje Max przy takim wyniku i rozpierdoleniu nie z własnej winy.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Typ prawie go zabił, ale nie przeszkodziło to mu w bieganiu po trawie i wesoło wymachiwać kijkiem