Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 478,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Ahh, trochę chyba za wcześnie Maxa ściągnęli, no ale z Ferrari upora się szybko, pytanie jak z Perezem będzie.

Opublikowano

Perez dowiezie to jego tor. Red bulle już 10 sec przewagi nad reszta stawki kosmiczna przewaga

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Max mu nie odpuści. Jak Perez nie zrobi dużej przewagi to ten zacznie go w końcu cisnąć pewnie. Dopiero połowa, jeszcze dużo się może wydarzyć [emoji14]

Jednak Max zaczyna sporo tracić, szkoda.

Opublikowano

Trochę nudny wyścig ale mam wrażenie że nawet jakby Max nie miał tego pechowego pit stopa to Checo i tak by go objechał 

Opublikowano

Też mi się wydaje, że samochód bezpieczeństwa dużo nie zmienił, Checo szybko zbliżał się do Maxa na tym pierwszym stincie i pierwszy pit był trochę wymuszony dlatego taki szybki. Gdyby Perez tak nie cisnął to pewnie Max został by jeszcze kilka kołek i safety car by mu nie przeszkodził. Kwestia jest tylko tak, czy Checo dał by radę przeskoczyć Maxa po tych pierwszych pit stopach, bo gdyby miał wyprzedzić go na torze to różnie by to mogło być, choć z tym ich kosmicznym DRS może była by to formalność. Szkoda ze Alnonso nie poradził sobie z Ferrari na końcu.

Co do nowego formatu,  to nie jestem do końca fanem, niby więcej ścigania ale nie ma tych emocji w oczekiwaniu na wyścig.

Opublikowano

Ahh, szkoda że jeszcze nikt Rusa nie wyrzucił poza 10. Bottas wchodzi do Q3, a Ham nie. Piękne widoki [emoji16]

Opublikowano

Nie kumam na co czekali, miałby pusty tor bo wszyscy byli w boxach. Na normalnym torze bym powiedział, że na luzie Max odrobi, ale tutaj jest ciasno, więc różnie może być.

Opublikowano

Swoją drogą, za zrobienie czerwonej flagi podczas kwalifikacji powinna być cofka na ostatnie miejsce, nie rozumiem dlaczego poprzednie czasy zostają, kiedy psujesz całe kwafilkacje innym kierowcom.

Opublikowano

Istnieje mała szansa, że może popadać jutro. Na stronie F1 dają 60% szans na deszcz, no ale na kwali dawali 40%, a tu słonko waliło, także tego... Ale byłoby jeszcze ciekawej w każdym razie [emoji14]

Opublikowano
7 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Max to jest bestia. Perez już pewnie osrany

Tym bolidem to on nawet w Monaco przebiłby się do top 3 startując z końca.