Opublikowano 10 czerwca 20241 r On, Sergeant, Stroll, Zhou i pewnie Perez mogli by ustąpić miejsca nowym kierowcom
Opublikowano 10 czerwca 20241 r O kurde Buxtona nieźle poniosło z tym porównaniem Przede wszystkim nikt wypadku Pereza nie zaplanował. Red Bull nic na tym jego popisie umiejętności nie zyskał, mógł jedynie stracić. Perez zostaje w bandzie? SC i po wyścigu. Perez wyjeżdża ale gubi skrzydło? Automatyczny SC i po wygranej Maxa. Nie ma tutaj scenariusza w którym RB cokolwiek zyskuje, może albo dużo stracić albo nic nie zyskać. Dojechał w całości do pit lane? Dojechał. Dostał karę za jazdę z uszkodzonym autem? Dostał. Tyle powinno być w temacie. A potem się ludzie śmieją jak Gutowski mówi o angielskiej mafii Edytowane 10 czerwca 20241 r przez gtfan
Opublikowano 15 czerwca 20241 r Mesjasz wrócił Szkoda że euro i le mans więc nie ma czasu na słuchanie.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r LANDOOOOOOOOOOO On 6/15/2024 at 9:47 PM, gtfan said: Mesjasz wrócił Szkoda że euro i le mans więc nie ma czasu na słuchanie. widac ze spadla kaska na patreon Edytowane 22 czerwca 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 23 czerwca 20241 r Czyli co, znowu tylko na SC mogą liczyć rywale. Szkoda, myślałem że będzie większa rywalizacja... A Perez widzę stabilnie, Max prowadzi wyścig a ten będzie walczył z Alpine i Haas.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r 34 minuty temu, REZOK napisał(a): Ja pierdole o Co za nudy. 2x usnąłem na tej paradzie nie było tak źle, chyba zapominasz z ten tor pod względem emocji zazwyczaj może śmiało konkurować z Monaco
Opublikowano 23 czerwca 20241 r A to nie oglądam. Widziałem start i ceremonie rozdania pucharów podczas której komentatorzy strasznie propsowali walkę na torze. Cieszy tempo rywali Maxa, widzimy się na żywo za tydzień na domowym wyścigu
Opublikowano 23 czerwca 20241 r 3 godziny temu, gtfan napisał(a): Czyli co, znowu tylko na SC mogą liczyć rywale. Szkoda, myślałem że będzie większa rywalizacja... No i ostatecznie rywalizacja była, tylko rywale sami sobie podłożyli kłody pod nogi dziwnymi strategiami no i Max pokazał większe jaja tym dohamowaniem do pierwszego zakrętu. Tempo McLarena lepsze od Red Bulla, ale nadal mają problem z wykorzystaniem go.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r Autor Pamiętajcie że teraz jest sprint więc i struktura weekendu inna
Opublikowano 28 czerwca 20241 r Perez prawie półtorej sekundy straty do Maxa na torze którego przejechanie zajmuje minutę xD on ośmiesza już nie tylko siebie ale i całego Red Bulla
Opublikowano 28 czerwca 20241 r 4 godziny temu, gtfan napisał(a): Perez prawie półtorej sekundy straty do Maxa A strata Alpine to co? Ocon blokował chamsko Pereza (i przy okazji Gaslego), zostawił sobie kosmiczną przerwę do Maxa, nie wiem jak to w ogóle możliwe i czemu za to nie ma kary? Przecież wystarczyłoby wyjechać jako pierwszy (czekając na ostatnią chwilę i blokując wyjazd z alei), jechać tempem ślimaka (czyli Ocona) i zdobyć Pole Position (bo pozostała 9-tka by nie dała rady zrobić czasu). Nie wiem co się stało z Leclerc-iem. Owszem samochód mu stanął, ale na krótko i za ślimakiem Oconem powinien nadążyć na wyjazdowym. W tym pechu ma o tyle szczęście, że nie jest frajersko 9-ty (cudem by się zmieścił za Gaslym i pokonał niczym Perez Ocona, a gdyby nawet wyprzedził naprawdę to i tak byłby wolniejszy od Ocona, mimo bycia najszybszym z całej czwórki). Edytowane 28 czerwca 20241 r przez Arek_
Opublikowano 28 czerwca 20241 r 5 hours ago, gtfan said: Perez prawie półtorej sekundy straty do Maxa na torze którego przejechanie zajmuje minutę xD on ośmiesza już nie tylko siebie ale i całego Red Bulla Tylko założę moją foliową czapeczkę Może to skutek nowej umowy że ma być w uj wolny
Opublikowano 29 czerwca 20241 r Walka była dobra, ale szybko znowu Max wyjaśnił. Zniknął timing z lewej strony ekranu i nawet nie wiadomo które kółko jadą.
Opublikowano 29 czerwca 20241 r Autor kwalifikacje tym razem w miarę stabilnie. oby jutro w wyścigu McLareny miały lepsze tempo na całym dystansie. dzisiejszy sprint był bardzo spoko, szczególnie na początku.
Opublikowano 29 czerwca 20241 r W sprincie gdyby nie walczyli ze sobą mieliby lepsze szansę na P1&P2 gdyby w tym kolejnym zakręcie Lando nie przegapił dohamowania czy tam bardziej zamknął drogę dla Maxa do by te P1 obronił
Opublikowano 29 czerwca 20241 r 9 godzin temu, Patricko napisał(a): Zniknął timing z lewej strony ekranu i nawet nie wiadomo które kółko jadą. Wkurzające jak diabli, zniknął i nie wrócił na pół sprintu! Chciałem oglądać na żywo na Xbox Series X (Edge), a tu nadal kicha, chyba jakaś blokada praw autorskich (działa tylko niższy rząd, nowości nie). W końcu obejrzałem to po 16:00, a kwalifikacje po 20:00. 2 godziny temu, Kaczi napisał(a): W sprincie gdyby nie walczyli ze sobą Jak mieli nie walczyć? Lando zrobił błąd podczas walki z Maxem, a potem się ciągnął jako trzeci (typowo nie mogąc ruszyć team mate), gdyby nie to to strata nie byłaby tak duża. 4 godziny temu, Colin napisał(a): kwalifikacje tym razem w miarę stabilnie. Niestabilne, ścisk jak diabli, 15-tu w 0,3 sek. Aż obejrzałem sobie onboardy Pereza i Maxa, jakim cudem aż tak przegrywa i nic nie widzę, Max chyba ostrzej atakuje tarki. Perez wyjaśnił, że w Q3 miał tylko używane opony (to rzeczywiście wpływa znacznie, ale sam je sobie załatwił przegrywając o 0,3 - ogólnie nieźle, ale tu mało brakowało by odpaść w Q1). Nie wiem skąd Max wyczarował taką masakrę - 0,4 sek (na pewno cała 7-ka rywali nie robiła aż tylu błędów). I to oba okrążenia w Q3 (oraz Q2). Edytowane 29 czerwca 20241 r przez Arek_
Opublikowano 29 czerwca 20241 r Autor @Arek_ stabilnie w sensie Max daleko z przodu, Ferrari zawsze z fakapem, Perez ciul. taka święta trójca.