Opublikowano 30 listopada30 lis Teraz, maciucha napisał(a):Ominął mnie dziś wyścig i szybkie pytanko - warto nadrabiać cały czy 30 minutowy skrót z f1tv styknie?Wyników nie znam.sam nie mogłem oglądać na żywo, startowałem o 18:00 z planem że będę przewijał procesję - a ostatecznie nie przewinąłem nawet minuty, klasyczny wyścig w postaci "zero faktycznej akcji, ale napięcie na najwyższym poziomie od początku do końca".
Opublikowano 30 listopada30 lis Autor 2 godziny temu, Luqat napisał(a):No tak, skoro Hamilton ma całe 0, to nawet Hulkenberg i Hadjar mają więcej podiów od niego oj tam, w dwóch sprintach był. jeden nawet wygrał. podium? podium
Opublikowano 30 listopada30 lis Jeżeli to go jakoś pocieszy, to niech sobie ma Carlos pewnie ma taką satysfakcję teraz, a pewnie już po Baku miał, że aż płacze ze szczęścia po nocach. Powinien pójść do Elkanna, Vasseura i Hamiltona z kwiatami i podziękować dozgonnie za uwolnienie z tego bagna. Edytowane 30 listopada30 lis przez Luqat
Opublikowano 1 grudnia1 gru 18 godzin temu, gtfan napisał(a):sam nie mogłem oglądać na żywo, startowałem o 18:00 z planem że będę przewijał procesjęJa podobnie choć mogłem, po prostu speed 2x na wp pilot (a ciekawsze miejsca jak start 0,5x). Więc też wystartowałem przed 18:00, ale live nie dogoniłem. Generalnie lubię oglądać 1,5x bo przy 2x można nie nadążać.Zaś Ferrari niczym BMW dawno porzuciło sezon i szykują się na kolejny niczym BMW czy Honda, z sukcesem jak Honda w 2009 (zbudowała bolid Brawn-owi, a sama dostała guzik wycofując się po 2008). Hamilton prezentuje się jak Schumacher (3 lata klapy), a Leclerc jak Rosberg, powtórka.
Opublikowano poniedziałek o 18:475 dni Ale bym chciał żeby Piastri zdobył tytuł. O ile bez problemu można założyć że Norris coś spartoli sam, o tyle z Verstappenem takich błędów nie będzie.
Opublikowano wtorek o 15:295 dni 20 godzin temu, Eskimos napisał(a):Ale bym chciał żeby Piastri zdobył tytuł. O ile bez problemu można założyć że Norris coś spartoli sam, o tyle z Verstappenem takich błędów nie będzie.A co ma do stracenia? Tyle co Perez w 2021 i wściekła obrona przed Hamiltonem (że ten chyba stracił 6 sek na 1 okr).Największa szansa na tytuł to kolizja Norrisa, a obaj rywale mogą mu ją załatwić, ryzykując że załatwią też siebie. Akcja w stylu Hamilton Verstappen 2021 na Silverstone, Max w szpitalu, Luis po karze 10 sek wygrywa. A zbytnia ostrożność Lando może się źle skończyć (niczym Hamilton wygrywający z Massą na limicie w 2008 mimo łatwizny by być wyżej).PS. Tsunoda zostaje w Red Bullach - obu.
Opublikowano wtorek o 15:375 dni 6 minut temu, Arek_ napisał(a):PS. Tsunoda zostaje w Red Bullach - obu.?
Opublikowano wtorek o 19:504 dni To jest paranoja że gość który wygrał F3 i F2 nie jest nawet rozważany jako kierowca F1 (Leonardo Fornaroli), a taki mierny Lindblad dostaje miejsce. Jak w polityce - bardziej liczy się przynależność klubowa, i kto kogo zna, a umiejętności to dopiero dalej.
Opublikowano wtorek o 22:144 dni https://www.instagram.com/p/DRugHb2Eof1/?utm_source=ig_web_button_native_share&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ%3D%3DW temacie Yukiego na insta, dość grube :D
Opublikowano środa o 18:273 dni 20 godzin temu, Kaczi napisał(a):W temacie Yukiego na insta, dość grube :DCoś link nie działa, możesz streścić?
Opublikowano środa o 18:473 dni 19 minut temu, Artur_K napisał(a):Coś link nie działa, możesz streścić?Ten mem, gdzie w niebie kierowcy pokonani przez Verstappena (w tym teraz Yuki) zapraszają kolejnego do siebie (Hadjara). Edytowane środa o 18:473 dni przez Chmielinski
Opublikowano środa o 19:333 dni Autor Godzinę temu, Artur_K napisał(a):Coś link nie działa, możesz streścić?
Opublikowano środa o 20:213 dni 2 minuty temu, Kaczi napisał(a):chociaż Danił Kvyat to tam raczej nie pasuje przecież jego Ver wyjebał podwójnie ;)
Opublikowano czwartek o 10:393 dni mała polecajka - jak ktoś lubi słuchać podcastów o F1 to polecam serdecznie tego gościahttps://www.youtube.com/@Cameron-Cc/videosa w szczególności jego rozmowy z Petere Windsorem - gość ma niesamowitą wiedzę, szczególnie o starej F1, mega interesujące są te ich rozmowy.
Opublikowano piątek o 17:142 dni po treningach widać że McLareny są ciągle mocne, także tylko sami sobie mogą zabrać ten tytuł.
Opublikowano wczoraj o 14:45 1 dzień 20 minutes ago, Zwyrodnialec said:Psychiczny wrak, on by teraz w McLarenie dojeżdżał za top 10.7 krotny mistrz świata i psychiczny wrak