Opublikowano 22 maja 20159 l bardzo fajny film, na pewno lepszy niż inne gówniane produkcje o robotach z tej dekady No i Die Antwoord<3 Nie sądziłem, że sobie poradzą z rolami. Tylko w sumie czemu nie? Byli lepsi niż lubiani przeze mnie Jackman i Weaver W swojej kategorii 9/10
Opublikowano 22 maja 20159 l Przecież Die Antwoord to skaza na tym filmie. Znaleźli się w nim jedynie dlatego, że Blomkamp jest ich fanem. Jeszcze innych autorów uczyć chcieli jak mają grać xD No i zestaw PS4 mapujący świadomość xD Chappie to jest poziom niżej niż Ex Machina. Gdyby wywalić z niego wszystkich ludzkich aktorów to spokojnie byłby lepszym filmem.
Opublikowano 23 maja 20159 l też jestem ich fanem. Ex Machina to inne, nudniejsze kino. Chappie to kategoria transformersów
Opublikowano 23 maja 20159 l Niezły film...ale ile kutwa twoja niewydmuchana mać można powtarzać "Chappie! Mummy! Maker! Daddy!"? Miejscami miałem wrażenie, że zdania nie istnieją tylko te cztery słowa są w kółko powtarzane. FX to najwyższa półka, a wszelkie głupoty wymienił już Masorz więc nie będę strzępił klawierki.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Oglądałem w tv. Nie oczekiwałem jakieś superprodukcji, tylko lekkiego filmu przed snem (emisja o 23). Pomimo kilku scen, film był dobry, nawet nie zauważyłem, że te dwie godziny tak szybko zleciały. Chciałbym obejrzeć drugi raz. 7/10. Edytowane 6 grudnia 20159 l przez Solderowy123