Opublikowano 18 czerwca 202418 cze Mercury pewnie robi Metroida 6 albo remake jakiejś części, może znowu wyprzedza MP4 xD
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze Cytat 1. Fantasian (Apple Arcade exclusive) coming to consoles | via NateTheHate 2. Darkest Dungeon 2 coming to Switch announcement | via Pyoro retweeting 3. Ace Attorney Investigations | via Pyoro 4. Kid Icarus Uprising remaster? | via Jeff Grubb responding to Tim Gettys on Kinda Funny's Direct Predications podcast Takie tak ploteczki
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 23 minuty temu, Daffy napisał(a): Mercury robi kolejnego 2d A nie napisałem, że robi Metroida 6?
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 44 minuty temu, Nyu napisał(a): A nie napisałem, że robi Metroida 6? Napisałeś M6 albo remake, a robi na pewno nowa część 2d
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze Szanuję, że piłkarzyki wstrzymały swój turniej żeby potężne Nimtemdo mogło pokazać wszystkim gierki
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Wyczuwam potężne pokłady pogardy dla fanów. Nie no jakies porty leca w strone switcha wiec beda miec w co grac. Ja tu czekam na gierki od S-E ktore i tak wyjda na wszystko. Nowe duze gry od N to niech juz sie robia na S2.
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wyczuwam potężne pokłady pogardy dla fanów. Ostateczne wyjaśnienie kwestii klapów i botów.
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze Fantasian po UI wyglądał jak port z komórek, ale upewnił mnie voice acting - nie ma szans aby to powstało pierwotnie z myślą o switcha.
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze Teraz, Figaro napisał(a): Donkey z Wii, aw yissssssss! To ten remaster portu z Wii na 3DSa?
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze Nie wiem ale był nietoperz Dobrze, że nie ogrywałem jeszcze tych Dragon Questów
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To ten remaster portu z Wii na 3DSa? Remaster wersji Wii.
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 1 minutę temu, Figaro napisał(a): Remaster wersji Wii. Patrząc, że wychodzi na Switcha to jest to raczej port z 3DSa.