Opublikowano 18 czerwca 20241 r Mercury pewnie robi Metroida 6 albo remake jakiejś części, może znowu wyprzedza MP4 xD
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Cytat 1. Fantasian (Apple Arcade exclusive) coming to consoles | via NateTheHate 2. Darkest Dungeon 2 coming to Switch announcement | via Pyoro retweeting 3. Ace Attorney Investigations | via Pyoro 4. Kid Icarus Uprising remaster? | via Jeff Grubb responding to Tim Gettys on Kinda Funny's Direct Predications podcast Takie tak ploteczki
Opublikowano 18 czerwca 20241 r 23 minuty temu, Daffy napisał(a): Mercury robi kolejnego 2d A nie napisałem, że robi Metroida 6?
Opublikowano 18 czerwca 20241 r 44 minuty temu, Nyu napisał(a): A nie napisałem, że robi Metroida 6? Napisałeś M6 albo remake, a robi na pewno nowa część 2d
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Szanuję, że piłkarzyki wstrzymały swój turniej żeby potężne Nimtemdo mogło pokazać wszystkim gierki
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Wyczuwam potężne pokłady pogardy dla fanów. Nie no jakies porty leca w strone switcha wiec beda miec w co grac. Ja tu czekam na gierki od S-E ktore i tak wyjda na wszystko. Nowe duze gry od N to niech juz sie robia na S2.
Opublikowano 18 czerwca 20241 r 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wyczuwam potężne pokłady pogardy dla fanów. Ostateczne wyjaśnienie kwestii klapów i botów.
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Fantasian po UI wyglądał jak port z komórek, ale upewnił mnie voice acting - nie ma szans aby to powstało pierwotnie z myślą o switcha.
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Teraz, Figaro napisał(a): Donkey z Wii, aw yissssssss! To ten remaster portu z Wii na 3DSa?
Opublikowano 18 czerwca 20241 r Nie wiem ale był nietoperz Dobrze, że nie ogrywałem jeszcze tych Dragon Questów
Opublikowano 18 czerwca 20241 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To ten remaster portu z Wii na 3DSa? Remaster wersji Wii.
Opublikowano 18 czerwca 20241 r 1 minutę temu, Figaro napisał(a): Remaster wersji Wii. Patrząc, że wychodzi na Switcha to jest to raczej port z 3DSa.