Opublikowano 14 lipca 20159 l To Czezky cos malo gral w Girsy skoro nie mial okazji grac z ludzmi ktorzy kosili na padzie. Edytowane 14 lipca 20159 l przez KoBik
Opublikowano 14 lipca 20159 l To Czezky cos malo gral w Girsy skoro nie mial okazji grac z ludzmi ktorzy kosili na padzie. Yhm, to wez moze kaz grac typom ktorzy "kosili na padzie" np. w CSa i kozakow z PCta No ciekawe ile by ugrali konsolarze. Spiesze z odpowiedzia - nic. W sensie - kompletnie nic.
Opublikowano 14 lipca 20159 l To Czezky cos malo gral w Girsy skoro nie mial okazji grac z ludzmi ktorzy kosili na padzie.Yhm, to wez moze kaz grac typom ktorzy "kosili na padzie" np. w CSa i kozakow z PCta No ciekawe ile by ugrali konsolarze. Spiesze z odpowiedzia - nic. W sensie - kompletnie nic. Nie mam czasu. Remaster dobry bedzie i na pewno potrzebny. Dla mnie jedyny argument zakupu xone.
Opublikowano 14 lipca 20159 l nie wiem nad czym tu się zastanawiać, pewnie gearsy bedą tak samo wyglądać na PC i xboxie, a społeczność wiadomo że będzie ogromna na XONE niż na steam gdzie będzie grała garstka typów, pewno nawet bez mikrofonów. Ins nie rób jaj z tą wersją na blachę.
Opublikowano 14 lipca 20159 l Jak gra jest dobrze zrobiona to i padem da radę grać w fpsy. CHociażby taki fear 3, świetnie mi się grało na padzie, tak samo max payne 3. ale w duke nukem forever na padzie to była mordęga
Opublikowano 14 lipca 20159 l pewnie gearsy bedą tak samo wyglądać na PC i xboxie Nie licząc 4K (to i tak nie dla mnie) i lepszego antyaliasingu to tak, będą tak samo wyglądać xD Kupię raczej na X1, bo wątpie, że na PC będą osobne listy dla ludzi grających na padzie. Edytowane 14 lipca 20159 l przez Ins
Opublikowano 14 lipca 20159 l 4k i 4 osoby na serverach xD Wiadomo ze ten remaster jest robiony aby przyciagnac community do multi, a nie zeby poogladac sobie grafe. W ogole grafa w remasterze produkcji sprzed tylu lat XDDD Nie wyglupiajcie sie koledzy, Edytowane 14 lipca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 14 lipca 20159 l Isn w ogole grales w bete na XO? Przeciez tam nie bylo zadnych zabkow, textury zyleta, a mecze znajdowalo z kilka sekund. Edytowane 14 lipca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 14 lipca 20159 l Grałem w betę, wprawdzie z 10 czy 15 rundek chyba no ale coś tam pograłem. Tekstury były średnie, a ząbki gdzieniegdzie się pojawiały. Coś słabo z twoimi oczami. Ogólnie oprawa taka sobie, zarówno technicznie jak i w kwestii designu. Mam nadzieję, że singla nie spaprzą. No ale grało się wybornie Edytowane 14 lipca 20159 l przez Ins
Opublikowano 14 lipca 20159 l Singiel jest malo istotny w tej grze a na pewno w jedynce gdzie multi to kosmos.
Opublikowano 14 lipca 20159 l To tylko pifpaf w singlu. Ryja mi nie wykrzywi bo co tam zmienia? Sila Girsow byl, jest i bedzie tryb multi. 16na16, warmaszyn z cebulakami.
Opublikowano 14 lipca 20159 l singiel przejsc w kanapowym coopie imo to must play, lata temu bawilem sie swietnie
Opublikowano 14 lipca 20159 l Po 15 sekundach na prwno wszystkie zabki i bledy wypatrzyles z beta. Ja tam nic zlego nie zauwazylem .
Opublikowano 15 lipca 20159 l Po 15 sekundach na prwno wszystkie zabki i bledy wypatrzyles z beta. Ja tam nic zlego nie zauwazylem . Bo teraz się w grygra tylko po to aby ząbków szukać Osobiście w ostatni dzień bety spędziłem 12godzin wraz z kolega napierdzielając. I jakoś ząbków itd nie zauważyłem. Pewnie dlatego gdyż świetnie się bawiłem
Opublikowano 21 lipca 20159 l Ultima zmniejszyła cenę preordera na 149,90zł z 259.90 i jest to cena która mnie satysfakcjonuje http://www.ultima.pl/ct/xbox-one/gry/akcja/gears-of-war-ultimate-edition-pl
Opublikowano 21 lipca 20159 l mediexpert na necie ma lepsze ceny jak w sklepie na miejscu często i chyba wysyłają kurierem (czasem za 0zł) szczególnie z grami na xbona mają często dobre oferty