Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Sterylne? Pod względem detali oryginał nawet nie stał obok nowej wersji :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 196,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

No tak to dla mnie wygląda, czyściutko i schludnie, niby kolorowo ale i mdło. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć, ale nie podoba mi się w ogóle ten remaster. 

Opublikowano

A grałeś w betę? Wygląda identycznie. Jakoś nikomu nie przeszkadzało ;)

Opublikowano

Grałem i już pisałem gdzieś, że te zmiany w designie i kolorystyce to poroniony pomysł.

Opublikowano

Multi z GoW1 i funkcja nagrywania klipów prosto z konsoli, moje marzenie sprzed 8 lat się spełnia...

Opublikowano

Trochę zabawnie teraz oglądać zrzuty z oryginału, które są brzydkie jak noc i przypomnieć sobie, że to rzeczywiście robiło nieziemskie wrażenie w dniu premiery :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pierwsze Girsy do tej pory robią wrażenie. Same tekstury na ścianach są zdecydowanie najlepsze z całej trylogii. 

Opublikowano

Girs ma bardzo specyficzną mechanikę. Jak się nie zagrywałeś w poprzednie części, to będą Tobą podłogę zamiatać. trzeba w szczególności ogarnąć Gnashera z biodra, bez tego możesz sobie latać jak kołek po mapie.

No i baunsowanie po ścianach co jest chyba jeszcze trudniejsze do opanowania.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zakupię z pewnością z sentymentu, ale przeglądam te materiały i klimat tej gry po prostu wyparował, no ale już trójka to zmieniła, więc normalka.

Opublikowano

Wątpię - celem UE jest głównie przeniesienie trybu multi w dobrej jakości do czasu premiery Girsa 4 żeby ludzie znudzeni czekaniem nie odpłynęli od konsoli. W domyśle to też pewnie taka pseudo beta dla nowego studia jak sobie poradzą z kodem sieciowym, bo z tym zawsze najwięcej jest problemów. Przez rok będą to mogli dobrze ogarnąć.

Opublikowano

O co chodzi z tym, ze dzadzą darmo pozostale czesci w ramach wstecznej kompatybilnosci? Bedzie , mozna sobie ściągnać reszte części?

Opublikowano

O co chodzi z tym, ze dzadzą darmo pozostale czesci w ramach wstecznej kompatybilnosci? Bedzie , mozna sobie ściągnać reszte części?

Tak. Jak kupisz do chyba któregoś grudnia i odpalisz grę to dostaniesz kody na pobranie wszystkich części z X360 i będą do ogrania we wstecznej kompatybilności na Xone.

Opublikowano

Kolejny direct feed:

http://www.gamersyde.com/hqstream_gears_of_war_ultimate_edition_gc_direct_feed_gameplay_2-35289_en.html

Okrutnie słabo to wygląda =/ Nie dość, że sama oprawa ssie to i klimat gdzieś uleciał (tak jak pisał Moldar). Nie wierze w to co zaraz napisze, ale chyba wolałbym zwykłe podpicie rozdziałki, 60 klatek i konretne AA niż taki remaster ....

Opublikowano

a dla mnie to wygląda świetnie, gears of war oryginalne dzisiaj już naprawdę straszy wyglądem, szczególnie to płaskie jak dupa węża oświetlenie. O dziwo Girsy 2 sporo mniej się zestarzały.

Opublikowano

Źle nie wygląda, ale klimat z oryginału był znacznie lepszy i tylko tyle. Coś jak z killzone, dwójka mistrzowski klimat, trójka jakiś dramat, o Shadow fail nawet nie wspomnę.

Opublikowano

rowniez mi sie podoba, gra juz czeka na dysku ale bedzie grane :banderas: