Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 197,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Zamówiłem i zapłaciłem przed chwilą z odbiorem w salonie Empiku. Póki trwa beta BO3 az tak bardzo mi sie nie spieszy, ale bede mile zaskoczony, jak dadza jutro cynk ze sklepu, ze moge odbierac swoj egzemplarz :)

Opublikowano

o właśnie udało mi się w pępiku wyrwać za 99zł :) a jeszcze patrzyłem z 1,5h temu na www i pisali, że nie ma :) Na razie status zamówienia: do weryfikacji

Opublikowano

Ej to może jeszcze dzisiaj, skręcimy jakąś skromną multi ustawkę?

Ja się pisze :) tylko o której?

Ja mogę nawet za jakieś 20-30 minut, zaraz odpalam i będę do nocy. Tylko o 19 zaczynam kampanię a tak to możemy grać.

Jakby ktoś chciał 2 dniowy gold z Girsów KH7TV-PWB7M-6RWBW-HKGVM-YV838

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze nie otrzymał nawet informacji o wysłaniu gry, a złożył zamówienie w Empiku w zeszłym tygodniu? Nie wiem skąd u mnie wzięło się opóźnienie :/

EDIT: O 17:00 dostałem maila na temat wysyłki. Oby jutro doszło do salonu :)

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

60 klatek w multi to jest jakiś chory obłęd :obama:  gra się obłędnie. Samo multi działa elegancko tylko trochę długo graczy wyszukuje.

A jak pierwszy raz usłyszałem muzyczkę z menu, i stare-nowe dźwięki to serduszko mi pękło. Taki remaster za stówkę :xboss:

Opublikowano

Słupek, singla możemy przełożyć na weekend jak będę miał więcej czasu, a dzisiaj możemy multi cisnąć, twój wybór ja się dostosuje :)

Opublikowano

Ja już mam, grałem chwilę, no i zanim uderzę na multi to trochę potrwa - gram na normalu a i tak ginę często :P

Opublikowano

ins jak ciebie sytuacja? Ja obgryzam paznokcie czekając na smsa z empiku :obama:

Gierka czeka na mnie w Empiku od rana, ale nie mam jak jej odebrać dziś. Koleś z roboty się połamał i przez niego siedzę w pracy rownież w weekend tak wiec ciężko widzę naszego co-opa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Spoko. Myślę, że dwie godziny wieczorem jakoś znajdę ;)

Opublikowano

ja do jutra musze czekac, robimy jakies nocne weekendowe granie ?

Opublikowano

ja do jutra musze czekac, robimy jakies nocne weekendowe granie ?

Nie jesteś sam  :angry:  ja zaczynam jutro po 20