Opublikowano 8 listopada 20159 l Autor Będzie jeszcze może okazja. Nowy pad bar bardzo na plus. W końcu dużo miejsca, jest gdzie się rozsiąść z planszówkami, konsole nie są 'daniem' głównym jak w poprzedniej miejscówce. Ponoć mają też coś w kierunku kuchni podziałać. Na pewno za jakiś czas wybierzemy się tam większą paczką ze znajomymi. Edytowane 8 listopada 20159 l przez Hum
Opublikowano 8 listopada 20159 l Jak się przeciskałem pomiędzy ludźmi to nie zauważyłem: mają retro kącik?
Opublikowano 8 listopada 20159 l Autor Nie widziałem. Ale też i nie szukałem. Może w tym małym pomieszczeniu gdzie stały wczoraj dwie 360tki. Następnym razem zwrócę na to uwagę, bo taki retro kącik to super sprawa.
Opublikowano 9 listopada 20159 l xdddd Ludzie wchodza do baru, patrza na X360 i PS3 i mowia: - oooooo kuuuuuurfffaaaa, ty, CO TO JEST?! - RETRO przyjacielu, RETRO Wiecie co by pasowalo do tego kacika retro? Nastepna konsola od nintendo
Opublikowano 10 listopada 20159 l Autor Zj.ebatłeś. Z froty najlepsze. Na zimę. Edytowane 10 listopada 20159 l przez Hum
Opublikowano 15 listopada 20159 l Czy moge do ciebie przyjsc jutro na pomidor? Edytowane 15 listopada 20159 l przez kanabis
Opublikowano 15 listopada 20159 l s słuchawki synchajzera 100 golda Edytowane 15 listopada 20159 l przez Tokar
Opublikowano 15 listopada 20159 l Chaos totalny, co do samego Padbaru chyba został przeniesiony/zlikwidowany bo wczoraj przechodziłem obok idąc do shine i pusto było.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Chaos totalny, co do samego Padbaru chyba został przeniesiony/zlikwidowany bo wczoraj przechodziłem obok idąc do shine i pusto było. przenieśli go na Stare Miastro, obecna lokalizacja Rynek 6 z tego co pamiętam
Opublikowano 16 listopada 20159 l No wchodzi się tymi schodami już tak jakby od Grodzkiej, ale adres kamienicy to na bank Rynek ;D
Opublikowano 12 lutego 20169 l Dobra trzeba by odkopać temat, mam nadzieje, że ktoś tu jeszcze zajrzy Hum i ja pomyśleliśmy, że spoko było by znów się spotkać przy piwie i pogadać o tragicznej sytuacji branży gier, sprawdzić nowy lokal padbaru, ewentualnie w rodzinnej atmosferze porzucać docinkami na temat sprzętów na których gramy tak jak ostatnio Termin - piątek 19 lutego Anyone? Lista: - Hum - Adi - Chmurqab - Asax Edytowane 13 lutego 20169 l przez UberAdi
Opublikowano 12 lutego 20169 l Autor Mi termin pasuje. Nowy padbar daje radę. Dużo miejsca, dóbre piwa. Mało kto zauważy tą akcję, może by tak jakoś przerzucić do graczpospolitej? Przynajmniej tymczasowo. Edytowane 12 lutego 20169 l przez Hum