Opublikowano 13 września 20159 l Beta to najlepsza lub najgorsza rzecz jaka mogła przytrafić się temu tytułowi, chyba jednak są pewni produktu bo jak by było inaczej to by jechali na legendzie i by sprzedali.
Opublikowano 13 września 20159 l Wydaje mi się, że chcą przetestować serwery przed premierą. Jednak gra ma być always online więc wolą być przygotowani, a beta to najlepsza możliwość.
Opublikowano 14 września 20159 l Need For Speed Delayed Until Spring 2016 On PC , Console Closed Beta Soon
Opublikowano 15 września 20159 l jak gra ma być always online to mam nadzieję że tym razem chociaż dadzą opcję pauzy w singlu. w rivals to było najbardziej bekowe. brak pauzy, czaicie? pauzy zapisałem się do tej bety. z czystej ciekawości sprawdzę co tym razem wymyślili siedząc na kiblu.
Opublikowano 15 września 20159 l Need For Speed Delayed Until Spring 2016 On PC , Console Closed Beta Soon Nie wiem co jest smiesznego w tym,ze chca wydac dobrze dzialajacy produkt? Doskonale wiedza,ze jak gra na pc nie bedzie dzialac to ludzie poprosza o zwrot kasy na origin. A na konsolach? Do sklepu nie zwrocisz,sony/ms za cyfrowke kasy tez ci nie odda za nie dorobiony produkt. Wiec na konsolach moge wydac nawet gre pelna bledow a i tak beda do przodu. Edytowane 15 września 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 16 września 20159 l No, mozna na to spojrzec z dwoch stron: frajerzy pecetowcy dostana gre pol roku pozniej z lepsza grafika i brak fps cap ale do tego czasu moga sie obejsc smakiem albo frajerzy konsolowcy dostana gre wczesniej chodzaca tylko w 30fps i na nich bedzie testowana jakosc online. Kazdy sobie moze wybrac wersje dla siebie.
Opublikowano 29 września 20159 l Ladnie to wyglada, napewno sie pobawie jak wpadnie do EAaccessu a potem sie zakupi jak bedzie fajnie jezdzic
Opublikowano 2 października 20159 l Od dzis do poniedzialku wlasnie dostalem maila z kodem do bety i zaczynam pobierac. 19gb wazy.
Opublikowano 2 października 20159 l Dostalem kod Szkoda,ze beta trwa tylko 3 dni Dla przypomnienia beta jest pod NDA wiec nie wolno wrzucac screenow i filmikow jak i rowniez nie mozecie opisac swoich wrazen. Link do pdf z NDA http://media-www-needforspeed.spark.ea.com/content/dam/ea/c-need-for-speed/pdf/need-for-speed-beta-agreement-us.pdf Edytowane 2 października 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 2 października 20159 l Dostałem niby koda na Xboxa ONe, ale wszystko w mailu jest po rosyjsku i nie wiem czy jak wklepię tego koda w systemie to nie zdetonuję jakiejś rakiety czy coś.
Opublikowano 2 października 20159 l Chyba wszyscy chetni dostali bo kodzik tez sie znalazl, pobiera sie.
Opublikowano 2 października 20159 l Zaraz bede w domu wiec pogram i wieczorem moze opisze wrazenia. Yebac nda. Najbardziej mnie smieszy notka ze beta nie odzwierciedla pelnego produktu. Byloby to logiczne ale nie miesiac przed premiera gdzie za 2 tygodnie gra poleci do tloczni.
Opublikowano 2 października 20159 l Otoz to, dla mnie po prostu jak ogranie dema przed zdecydowaniem czy zakupic, bo na materialach zapowiada sie niezle ale kilka ostatnich nfs'ow bylo ciezkich do przelkniecia.
Opublikowano 2 października 20159 l Napiszcie, czy potrzeba Plusa do grania, jak ktoś już pobierze :*
Opublikowano 2 października 20159 l jesli ktos ma klucz niepotrzebny na ktorakolwiek platforme (ps4/xone/pc), chetnie bym przytulil!