Skocz do zawartości

Need For Speed [2015]

Featured Replies

Opublikowano

Beta to najlepsza lub najgorsza rzecz jaka mogła przytrafić się temu tytułowi, chyba jednak są pewni produktu bo jak by było inaczej to by jechali na legendzie i by sprzedali.

• Odpowiedzi 481
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

Zapisy do zamknietej bety. Tylko PS4 i Xbox ONE http://www.needforspeed.com/en_GB/beta-sign-up

• Ja tam nie wiem co w niej słabego - ciężko mi się oderwać od tego NFSa, po dostosowaniu samochodu, jazda jest mega przyjemna, scenki przerywnikowe pasują do klimatu, same wyścigi wkręcające, a cały te

Opublikowano

Wydaje mi się, że chcą przetestować serwery przed premierą. Jednak gra ma być always online więc wolą być przygotowani, a beta to najlepsza możliwość. 

Opublikowano

jak gra ma być always online to mam nadzieję że tym razem chociaż dadzą opcję pauzy w singlu. w rivals to było najbardziej bekowe. brak pauzy, czaicie? pauzy :yao: zapisałem się do tej bety. z czystej ciekawości sprawdzę co tym razem wymyślili siedząc na kiblu.

Opublikowano

W Rivals była pauza jak sobie dałeś na offline :)

Opublikowano

Need For Speed Delayed Until Spring 2016 On PC  :yao: , Console Closed Beta Soon 

Nie wiem co jest smiesznego w tym,ze chca wydac dobrze dzialajacy produkt? :dunno: Doskonale wiedza,ze jak gra na pc nie bedzie dzialac to ludzie poprosza o zwrot kasy na origin. A na konsolach? Do sklepu nie zwrocisz,sony/ms za cyfrowke kasy tez ci nie odda za nie dorobiony produkt. Wiec na konsolach moge wydac nawet gre pelna bledow a i tak beda do przodu.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

No, mozna na to spojrzec z dwoch stron: frajerzy pecetowcy dostana gre pol roku pozniej z lepsza grafika i brak fps cap ale do tego czasu moga sie obejsc smakiem albo frajerzy konsolowcy dostana gre wczesniej chodzaca tylko w 30fps i na nich bedzie testowana jakosc online. Kazdy sobie moze wybrac wersje dla siebie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Ladnie to wyglada, napewno sie pobawie jak wpadnie do EAaccessu a potem sie zakupi jak bedzie fajnie jezdzic

Opublikowano

Trzeba mieć Plusa do niej?

Opublikowano

Dostałem niby koda na Xboxa ONe, ale wszystko w mailu jest po rosyjsku i nie wiem czy jak wklepię tego koda w systemie to nie zdetonuję jakiejś rakiety czy coś.

Opublikowano

Zaraz bede w domu wiec pogram i wieczorem moze opisze wrazenia.

Yebac nda. :lapka:

Najbardziej mnie smieszy notka ze beta nie odzwierciedla pelnego produktu. Byloby to logiczne ale nie miesiac przed premiera gdzie za 2 tygodnie gra poleci do tloczni. :rotfl:

Opublikowano

Otoz to, dla mnie po prostu jak ogranie dema przed zdecydowaniem czy zakupic, bo na materialach zapowiada sie niezle ale kilka ostatnich nfs'ow bylo ciezkich do przelkniecia.

Opublikowano

Napiszcie, czy potrzeba Plusa do grania, jak ktoś już pobierze :*

Opublikowano

jesli ktos ma klucz niepotrzebny na ktorakolwiek platforme (ps4/xone/pc), chetnie bym przytulil! :)