Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

w którym ciągle grasz przeciwko Realowi Madryt. 

Przestan sam grac 5 gwiazdkowymi druzynami to nie bedziesz gral z Real ;)

• Odpowiedzi 723
  • Wyświetleń 116,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim zdaniem możemy mieć w tym roku do czynienia z najlepszą Fifą, na bank najlepszą na current-geny.  Wbrew pozorom zmiany w gameplay'u są spore,  na filmikach tego nie widać, nie oznacza to jednak,

• http://www.psxextreme.info/topic/111601-fifa-manual-czyli-jechanie-na-recznym/   Milo sie rozmawialo, trzymaj sie cieplo!

• dobry przykład momentum. Koleś przypadkiem gdzieś podał i od razu 1-2 ale nie dałem za wygraną. Manual > Asysta Pozdrawiam

Opublikowano

Ja tam na moim PS3 w Fifie15 różnie mam z zespołami. Czasami gdy gram trzygwiazdkowym klubem trafiam na pięciogwiazdkowy, potem to już równe składy, tzn: pięciogwiazdkowy na pięciogwiazdkowy, trzeciogwiazdkowy na trzeciogwiazdkowy.

Sorry za błędy ortograficzne.

Opublikowano

Ja się wypowiem co do grania w klubach swoim zawodnikiem. Mamy taki klub i fizyka jest bardzo słaba. Pamiętam jak grając w 14 na ps3 przeszedłem na ps4 z 14 i było WOW, ale wiadomo trybów mało. Za to 15 dla mnie krok do tyłu. Sporo gramy w klubie, ale ogólnie tylko dlatego, że jest właściwie brak alternatywy. Sam bym chciał, aby PES coś podołał, ale czarno to widzę. Przy dzisiejszym świecie licencji i archaicznych menusach i onlinie PESa nie daję im właściwie szans na przebicie Fify, a  szkoda. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jaka zawartość tego twitta wywołała u ciebie taką radość?

Opublikowano

to pele? oby nie dali dupy z ta fifa. poza tatuazami ktore jak widac dodaja to fajnie jakby jeszcze cos zmienili xddddd

Opublikowano

Najlepszy teaser od lat!!!

Opublikowano

chyba sarkazmu nie wyczułes

Opublikowano

chyba sarkazmu nie wyczułes

oby tak było

Opublikowano

Oglądam ich zapowiedzi nowości i nadzieja trochę wraca. Dla mnie FIFA silnik ma za(pipi)isty i w tym roku, z tego co widać skupili się bardzo na balansie rozgrywki.

Wybór może być naprawdę trudny...

Opublikowano

Jeśli Fifa odejdzie od stylu arcade jak w 15 i przynajmniej w dywizjach online Handicap nie będzie powodować, że wygrywasz 10 meczy a później masz 10 meczy w plecy i w każdym po 15 słupków, to PES skończy swój żywot.

Opublikowano

jestem mocno sceptycznie nastawiony po sporym niedosycie z 15 stką. Jeśli w tym roku nie uporządkują rozgrywki, tak by i online i offline gra była wyważona w ataku i obronie, to w następnym roku będzie potrzebny nowy silnik

Opublikowano

Dokładnie. Kupując zawodników zaglądasz na ich drybling i szybkość to wystarczy aby wygrywac mecze.

Opublikowano

jak FIFE to zdecydowanie warto poczekac.

Dla mnie juz PES byl zdecydowanie ciekawszy.

Opublikowano

Ja bym teraz scisnal zwieracze i poczekal. Obie pilki sa kulawe. Pograsz tydzien i sie wkur.visz. A jak beda nowe edycje, to zanim ludzie ogarna, co jest w nich beznadziejnie, to minie pare miesiecy frajdy :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja tam nowych ficzerow z tego filmiku nie widze

Opublikowano

Po uaktualnieniach do zmiany bramkarz. A będzie ok :D

Chyba jeszcze nie było. 

11541939_10152904917431345_3071062179107

czyli co ? lepiej kupić za grosze 15 i na luzie sobie grać ? mam ciśnienie znów na piłkę ale czy warto czekać

Warto czekać. Poczekaj kup na premierę i zagramy. Wbijemy platynę. Stworzymy klub itp :D

• 3 tygodnie później...