Opublikowano 3 czerwca 20159 l No to jedziemy, macie do polecenia jakies filmy przy ktorych mozna niezle pocisnac z beki? Na poczatek zarzucam 2 filmy co do tematu: Jezus Chrystus Lowca Wampirow: Mordercze Klowny z Kosmosu:
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Ogólnie wszystkie filmy ZF Skurcz. Wściekłe pięści węża, bułgarski poscikk, Sum tak zwany olimpijczyk. Sarnie Żniwo już trochę słabsze. https://www.youtube.com/watch?v=VOQN_MAGQ7Y
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Otwieram i zamykam Wściekłymi Pięściami Węża 1&2 (3 to szrot i bezbek). Nawet byłem na koncercie tego fińskiego zespołu disco co od nich muzykę brali do filmu
Opublikowano 3 czerwca 20159 l No mi chodzilo o filmy pelnometrazowe ale jak juz jestesmy przy krotkich to ogien - Dzudo Honor 7
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Już kiedyś promowałem to dzieło, ale mnie zlali po całości. Tym lepszy, bo nie był robiony na bekę, tylko full powaga.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Szkoła na haju to dobra beka. Był jeszcze taki film, dość świeży o dwóch braciach przyrodnich, którzy na początku się nienawidzą, a potem nie mogą bez siebie żyć. Mają po prawie 40 lat, nie pracują i zachowują się jak dzieciaki. Tak w ogóle, to jest w nim scena jak jeden na złość drugiemu wciera jaja w perkusje, a film normalnie leciał w niedzielę na Polsacie w samo południe. No wyleciał mi z głowy tytuł kompletnie...
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Filmy na beke? https://www.youtube.com/watch?v=_d0hEzXrWT4 Nigdy na trzeźwo nie oglądałem i przez to nie wiem o co tam chodzi. No i dzięki temu film nigdy się nie nudzi:)
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Las Vegas Parano to jeden z moich ulubionych filmideł ))) Do pośmiania się dobre jeszcze jest Żywot Briana, Robin Hood faceci w rajtuzach, Kung-Pow
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Feast 3 : happy finish motyw z dziadkiem i dzieciakiem ninja a zyciowe motto z poczatku "jezeli nie zyjesz na krawedzi -zajmujesz za duzo miejsca" przygarnalem jako swoje, dlatego cwicze hudo, wpierdalam chipsy i zaczepiam po pijaku dziewczyny koksow na plazy. Edytowane 3 czerwca 20159 l przez smallv86
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Nie wiem jak można było jeszcze nie wspomnieć filmów z Leslie Nielsenem. Co kto lubi, ale dla mnie te filmy są tak kretyńsko śmieszne, że mam bekę do łez.
Opublikowano 9 czerwca 20159 l jak fear and loathing in las vegas jest filmem na beke to chyba widzielismy inne filmy
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Troll 2 I słynna bekowa scena https://www.youtube.com/watch?v=gJHCc9MtKRQ
Opublikowano 17 czerwca 20159 l jak fear and loathing in las vegas jest filmem na beke to chyba widzielismy inne filmy W jutiubowym linku grzybiarza jest zły tytuł, chodzi oczywiście o Las Vegas Parano. Do beki ze starych jest jeszcze Hot Shots i seria filmów z Cheechem i Chongiem.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l jak fear and loathing in las vegas jest filmem na beke to chyba widzielismy inne filmy W jutiubowym linku grzybiarza jest zły tytuł, chodzi oczywiście o Las Vegas Parano. Co?
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Zombi bobry są spoko filmem, albo taka komedia o dwóch typach w lesie i nastolatkach i oni myśleli że to mordercy i sami się zabijali i w ogóle śmiechu po paszki.