Opublikowano 5 lutego5 lut ja nie kumam jak można mówić, że "jeszcze pierwsze JW było spoko, później tragedia", kiedy już jedynka była gówniana tak naprawde jedyną dobrą rzeczą związaną z JW jest zostawienie tytułu JP w spokoju i robienie gówna pod osobną banderą
Opublikowano 5 lutego5 lut Wygląda to jak jakiś Tomb Raider a nie Jurrasic Park. Oni juz nigdy nie zrobią filmu podobnego do oryginalnego JP. Popcorn, nachosy i liczba dzieciaków z plastikowymi Dinozaurami od Matel musi się zgadzać. Producenci już piszą o "mutacjach" xD Widocznie setki odkrytych dinozaurów, to za mało dla hatfu Hollywood, trzeba wymyślić swoje.
Opublikowano 5 lutego5 lut niczego, dlatego mogło się skończyć na pierwszym JP, który fajnie opowiedział całą historię przywrócenia do życia dinozaurów + trochę akcji z mimowolnie uwolnionymi dzikimi drapieżnikami bo widać, co powstaje kiedy najpierw zapada decyzja żeby zrobić film, a później dorabia się do tego wymuszony scenariusz, z każdym kolejnym filmem coraz głupszy, bo temat wyczerpany
Opublikowano 5 lutego5 lut Jestem fanbojem, więc film zapowiada się ok. Co do wcześniejszych JW - tylko po FK wracałem z kina niczym mój świetej pamięci tata z wywiadówki - nie wiedziałem w którą stronę zmierzam, poza tym było spoko.
Opublikowano 5 lutego5 lut 2 godziny temu, Shen napisał(a): Nie wiem czego oczekujecie od kina rozrywkowego z dinozaurami. Klimatu? Fabuły? Napięcia? Dobrych zdjęć?
Opublikowano 5 lutego5 lut straciłem dwie i pół minuty życia na obejrzenie tego trailera bo dałem się nabrać na rebirth w tytule. głupi ja...
Opublikowano 5 lutego5 lut Dramatyczny zwiastun, film pewnie na gniotowym poziomie wszystkich części World. Do tego by jeszcze podkręcić pseudo epickość zaserwują kolejną krzyżówkę gatunkową, sądząc z kadru tym razem bardziej pasującą do filmu z uniwersum Alien
Opublikowano 7 lutego7 lut Nie ma to jak kolejna wyprawa na wyspę dinusiów, kiedy wszystkie poprzednie kończyły się w wiadomy sposób. Oczywiście pierdololo o szczytnych celach, a potem zaskoczenie że jednak chodzi o kasę. Spuśccie już na te dinozaury napalm czy coś i kończcie ten cyrk.
Opublikowano 7 lutego7 lut 21 minut temu, Mejm napisał(a): Polecam meteoryt. https://next.gazeta.pl/next/7,172690,31654183,asteroida-leci-w-kierunku-ziemi-trzeci-stopien-zagrozenia.html cierpliwości
Opublikowano 30 maja30 maj Miejscami dramatycznie słabe i sztuczne efekty komputerowe i komuś się chyba wymarzył cross over aliens i parku jurajskiego
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W ogóle nie ogarniam co kieruje producentami tego filmu. Skoro na świecie odkryto setki dinozaurów, w Chinach stosunkowo niedawno odkopano nowe gatunki, to po jaką cholere wymyślać i tworzyć jakieś mutanty? Jeszcze ten Indominus był do przełknięcia, ale kurwa ta pokraka Drex? XD no bez przesady.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta seria to już to samo co Godzilla i kong- przekraczanie kolejnych granic absurdu.