Opublikowano 7 czerwca 20159 l Jeśli w edycji kolekcjonerskiej ma być figurka jakiegoś rycerza to błagam niech będzie to rycerz w zbroi z DeS
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Myślę, że to może być mix wszystkich części Souls i BB, ale mi to jakoś nie przeszkadza, byleby dali nowych bossów i przeciwników.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ten żart ma z 6 płaszczyzn, ale nie rozumiej żadnej z nich poza literówką w imieniu. internet pomógł Edytowane 7 czerwca 20159 l przez mate5
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ty się django możesz śmiać z mojego neofagowania, ale Twój nawyk wklejania wszędzie niby-smiesznych obrazków memowych jest równie rakowe ;/
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nie ma co sie rozpisywac dla gimbów. Kultura obrazkowa musi wam wystarczyć.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Wg zebranych przez The Know informacji, Dark Souls 3 miałoby się pojawić na PlayStation 4 i Xboksie One już w przyszłym roku. Wersja PC nie jest wykluczona, ale jej premiera byłaby opóźniona względem konsol. Podobnie jak dotychczasowe odsłony serii. Co więcej: Dostępnych będzie 10 grywalnych klas, wszystkie od samego początku gry 45 nowych typów wrogów (nie licząc oczywiście tych, którzy powracają) i 10 nowych bossów 100 nowych broni i 40 zbroi (bez powracających) 60 minut cutscenek, które mają wzbogacić fabułę gry 12 lokacji do odwiedzenia Źródła światła odegrają w III bardzo dużą rolę Coś kryjącego się pod nazwą „Heat Up” ma zmienić dotychczasowy sposób walki z bossami Nowy system walki, zbudowany prawdopodobnie na wzór tego z Bloodborne Nowy sposób interakcji z innymi graczami. Trzecia odsłona gry ma pozwolić na „Sacrifice Ceremonies”. Dostaniemy możliwość przenoszenie i „poświęcania” ciał martwych graczy. W dowolnym miejscu na mapie będziemy mogli odprawić specjalny rytuał, który przemieni ich ciało w ognisko a nam pozwoli odwiedzić grę zabitego. To pozwoli na zwiększenie i uelastycznienie liczby punktów kontrolnych, ale każde takie działanie podnosi nagrodę wyznaczoną za naszą głowę, a więc więcej graczy będzie chciało zrobić z nami to samo. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,18070070,Dark_Souls_3_nadchodzi__Nowe_informacje_i_pierwsze.html Wracając do wzmianki o nowym systemie walki; ten screen zdaje się przedstawiać próbkę ów zmian:
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Czyli końcowe miesiące roku będę miał pod znakiem Soulsów i Bloodborneów O_O Teraz po prostu nie mam wyjścia i muszę kupić Ps4 ... kiedy ja dorosnę.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ja zaraz odpalam Demon's Souls Jakbyś chciał kiedyś pograć coopa to ja się pisze.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ja zaraz odpalam Demon's Souls Pierwsze podejście? Jeżeli tak to po BB może cię odrzucić, bo system walki w BB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>a ten w DS. W DeS tylko tarcza i oczekiwanie na kontre, marnie to wygląda przy BB, ale i tak gierka kozak.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l W DeS tylko tarcza i oczekiwanie na kontre, marnie to wygląda przy BB, ale i tak gierka kozak. No nie bardzo, można spokojnie grać bez tarczy w każde soulsy i wcale nie jest to trudniejsze poza tam może kilkoma rodzajami przeciwników. No i bronie więcej zadają jak się je trzyma oburącz.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ja Demonsy skonczylem praktycznie bez tarczy <łapka>. Tylko ja i mój bastard <cool>
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB. No wiadomo, że system walki w Bloodborne jest o niebo lepszy, ale nie jest prawdą że trzeba ciągle blokować tarczą. Najlepiej jest w Dark Souls, bo tam można mieć miecz w jednej ręce i piromancję w drugiej, która to nie jest op jak spells czy miracles poza jednym zaklęciem.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB. Yep, muszę przyznać dopiero w Bloodborne naprawdę dobrze walczy mi się tym "stylem"
Opublikowano 10 czerwca 20159 l W BB brakuje mi tego "czegoś" co miał Demon i Dark. Nie powiem, źle mi sie nie grało w BB, ale nie miałem chęci powrotu. DkS przeszedłem wiele razy i za każdym razem grało mi się tak samo dobrze. W BB tego nie czuję. (czasy mi chyba nie pasują i motyw fabularny (no nie moje klimaty) ). Dlatego na DkS 3 czekam z wywieszonym jęzorem. Edytowane 10 czerwca 20159 l przez Plamek
Opublikowano 10 czerwca 20159 l U mnie własnie odwrotnie. Mam juz dosc tego klimatu Dark Souls. Teraz co roku pewnie bedą klepać nowa czesc.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l W BB brakuje mi tego "czegoś" co miał Demon i Dark. (...) Ciężkiej zbroi i tarczy za którymi można się kitrać?
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Nie ale ogólnie z tego co czytałem, grono graczy wielbiących Darka i Demona jest podzielona co do BB. Połowa twierdzi, że to coś na co czekali i druga połowa która twierdzi że to solidna gra ale jednak bez "tego czegoś", do której należę ;p