Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Wyjdzie, wyjdzie, kasa musi się zgadzać.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 467,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Jeśli w edycji kolekcjonerskiej ma być figurka jakiegoś rycerza to błagam niech będzie to rycerz w zbroi z DeS :fsg: 

Opublikowano

Myślę, że to może być mix wszystkich części Souls i BB, ale mi to jakoś nie przeszkadza, byleby dali nowych bossów i przeciwników.

Opublikowano

Ten żart ma z 6 płaszczyzn, ale nie rozumiej żadnej z nich poza literówką w imieniu.

internet pomógł

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ty się django możesz śmiać z mojego neofagowania, ale Twój nawyk wklejania wszędzie niby-smiesznych obrazków memowych jest równie rakowe ;/

Opublikowano

Nie ma co sie rozpisywac dla gimbów. Kultura obrazkowa musi wam wystarczyć.

Opublikowano

Wg zebranych przez The Know informacji, Dark Souls 3 miałoby się pojawić na PlayStation 4 i Xboksie One już w przyszłym roku. Wersja PC nie jest wykluczona, ale jej premiera byłaby opóźniona względem konsol. Podobnie jak dotychczasowe odsłony serii. Co więcej:

• Dostępnych będzie 10 grywalnych klas, wszystkie od samego początku gry

• 45 nowych typów wrogów (nie licząc oczywiście tych, którzy powracają) i 10 nowych bossów

100 nowych broni i 40 zbroi (bez powracających)

60 minut cutscenek, które mają wzbogacić fabułę gry

12 lokacji do odwiedzenia

Źródła światła odegrają w III bardzo dużą rolę

Coś kryjącego się pod nazwą „Heat Up” ma zmienić dotychczasowy sposób walki z bossami

Nowy system walki, zbudowany prawdopodobnie na wzór tego z Bloodborne

Nowy sposób interakcji z innymi graczami. Trzecia odsłona gry ma pozwolić na „Sacrifice Ceremonies”. Dostaniemy możliwość przenoszenie i „poświęcania” ciał martwych graczy. W dowolnym miejscu na mapie będziemy mogli odprawić specjalny rytuał, który przemieni ich ciało w ognisko a nam pozwoli odwiedzić grę zabitego. To pozwoli na zwiększenie i uelastycznienie liczby punktów kontrolnych, ale każde takie działanie podnosi nagrodę wyznaczoną za naszą głowę, a więc więcej graczy będzie chciało zrobić z nami to samo.

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,18070070,Dark_Souls_3_nadchodzi__Nowe_informacje_i_pierwsze.html

Wracając do wzmianki o nowym systemie walki; ten screen zdaje się przedstawiać próbkę ów zmian:1083626890.jpg

Opublikowano

Czyli końcowe miesiące roku będę miał pod znakiem Soulsów i Bloodborneów O_O Teraz po prostu nie mam wyjścia i muszę kupić Ps4 ... kiedy ja dorosnę. 

Opublikowano

A ja dalej nawet nie uruchomiłem DSII które kupiłem w marcu ... 

Opublikowano

Ja zaraz odpalam Demon's Souls :cool::lapka:

Jakbyś chciał kiedyś pograć coopa to ja się pisze.   :cool:  :lapka:

Opublikowano

Ja zaraz odpalam Demon's Souls :cool::lapka:

Pierwsze podejście? Jeżeli tak to po BB może cię odrzucić, bo system walki w BB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>a ten w DS. W DeS tylko tarcza i oczekiwanie na kontre, marnie to wygląda przy BB, ale i tak gierka kozak.

Opublikowano

W DeS tylko tarcza i oczekiwanie na kontre, marnie to wygląda przy BB, ale i tak gierka kozak.

No nie bardzo, można spokojnie grać bez tarczy w każde soulsy i wcale nie jest to trudniejsze poza tam może kilkoma rodzajami przeciwników. No i bronie więcej zadają jak się je trzyma oburącz.

Opublikowano

Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB.

Opublikowano

Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB.

No wiadomo, że system walki w Bloodborne jest o niebo lepszy, ale nie jest prawdą że trzeba ciągle blokować tarczą. Najlepiej jest w Dark Souls, bo tam można mieć miecz w jednej ręce i piromancję w drugiej, która to nie jest op jak spells czy miracles poza jednym zaklęciem.

Opublikowano

Yep, muszę przyznać dopiero w Bloodborne naprawdę dobrze walczy mi się tym "stylem" :P

Opublikowano

W BB brakuje mi tego "czegoś" co miał Demon i Dark. Nie powiem, źle mi sie nie grało w BB, ale nie miałem chęci powrotu. DkS przeszedłem wiele razy i za każdym razem grało mi się tak samo dobrze. W BB tego nie czuję. (czasy mi chyba nie pasują i motyw fabularny (no nie moje klimaty) ). Dlatego na DkS 3 czekam z wywieszonym jęzorem.

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

U mnie własnie odwrotnie. Mam juz dosc tego klimatu Dark Souls. Teraz co roku pewnie bedą klepać nowa czesc.

Opublikowano

Liczę na to :P Chociaż mam nadzieje, że to nie będą gry w stylu DkS 2 :/

Opublikowano

W BB brakuje mi tego "czegoś" co miał Demon i Dark. (...)

Ciężkiej zbroi i tarczy za którymi można się kitrać?  :Coolface:

Opublikowano

Nie ;) ale ogólnie z tego co czytałem, grono graczy wielbiących Darka i Demona jest podzielona co do BB. Połowa twierdzi, że to coś na co czekali i druga połowa która twierdzi że to solidna gra ale jednak bez "tego czegoś", do której należę ;p