Jerome 1 181 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dlatego, ze zawisc, zazdrosc? Czy boli cie, ze ktos moze wymiatac od czasow Demonsow? Widzisz ja wole by ludzie wrzucali swoje filmiki z walk pve czy pvp niz czytac w kolko to samo, ale im nie pisze, ze maja tego nie robic i nie minusuje ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jak chcecie zobaczyć gościa co naprawdę wymiata w PVP w DS3. To polecam obczaić typa o ksywce DamnNoHtml. Gość robi serię filmików "Narrated Tought Duels " w których walczy i na żywo komentuje np. gra półtorej godziny bez porażki na arenie i mówi o słabych punktach jego przeciwników jak i swoich. Typ jest naprawdę świetny i wiele nauczyłem się z jego filmów. Jego kanał youtube: https://www.youtube.com/user/DamnNoHtml/videos Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Streaki u Pontifa wyznacznikiem Czlowieku tam kazdy ogarniety miota tymi ludzmi jak chce. Niech powalczy na najwiekszych FC, bo ja to samo robie co ten gosc tylko 4v1. Nie zebym go krytykowal, ale ty devilbot pojecia o pvp i najwyzszej lidze nie masz, a probujesz uczyc. Zabawne. Takie rzeczy z ratio 95% 1v1 to robie od czasow Demonsow, a ty mi dajesz noname'a ze swiata pvp ktory nigdy nigdzie sie nie pokazal tylko leje noobow. Ja tez, ale chociaz 4v1. EDIT: Ale wlaczam i ogladam. Potem sie wypowiem. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Jerome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Mam nadzieję, że go nie słuchacie i obczaicie gościa co wrzuciłem. Chyba, że jesteście już mocno zaawansowani w PVP - wtedy tylko zostaje kanał youtube użytkownika DeathStalkerRai. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Obczailem kilka pierwszych walk i jest tak jak pisalem. Bije ogorkow buildem scrubowym. Czyli Glaive (zostala oslabiona teraz, filmik z maja), scrubowy Carthus Sword i cos tam jeszcze. Czyli nie gra buildem pod jedna bron tylko typem scrubika na kazda okazje wyciagam to co trzeba. Przeciwnicy to smiech na sali. Jak ktos zaczyna pvp to moze poogladac, ale veterani moga lekko sie usmiechnac, nawet nie przyklasna. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgadza się w filmiku co dałem gość gra full tryhard czego nie ukrywa. Ale ma też filmiki w których np. wymiata magiem pure caster przez półtorej godziny lub jakąś inną bronią o jaką ludzie poproszą w komentarzach czy na twitchu. Ja jak pisałem wiele się dowiedziałem z jego filmów ale ktoś kto wymiata od demon souls to wiadomo, że wszystko wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja tam takich gosci szanuje, ze dzialaja w community. Tyle, ze on mnie nic nie nauczy, a w filmiku wiem, ze nikt za Pontifem nie zagra tak by ukazac goscia slabostki takze trudno mi okreslic czy jest dobrym graczem czy moze cos wiecej. Sam lubie ogladac takie rzeczy i polecam kanal Praise the Sun ktory nagrywa filmiki tez u Pontifa i w kazdym odcinku gra i testuje inna bron. Ostatni filmik jego byl 2 dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dlatego, ze zawisc, zazdrosc? Czy boli cie, ze ktos moze wymiatac od czasow Demonsow? Widzisz ja wole by ludzie wrzucali swoje filmiki z walk pve czy pvp niz czytac w kolko to samo, ale im nie pisze, ze maja tego nie robic i nie minusuje ich. Nie, dlatego, że po prostu takie posty są ciekawsze dla mnie do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) @Bansai Jak ktoś sobie zrobi offtop raz na pół roku/rok to nic się nie stanie, ale za ciągłe offtopy, prowokacje i ataki w stronę innych użytkowników powinien być warnik. If you know what i mean. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 @ragus Co sugerujesz? Warny za kazdy offtop? Przeciez wiesz chyba ze wtedy pol forum poleci, poczawszy np od tego co sie dzialo w temacie Masorza o U4. Sugeruję zdrowe podejście do moderowania i interweniowanie tam, gdzie jest to konieczne. Drugi (trzeci?) rok tematy o grach From Software wyglądają tak: -dyskusja -dyskusja -jerome jerome jerome -moderator każe zamknąć mordę -dyskusja -jerome jerome jerome -moderator każe zamknąć mordę i tak w kółko. Moderacja sobie nie poradziła z Jeromem i tyle. I nie mówię tutaj tylko o nim, ale też o drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Potwierdzam Willy i Bansai zapraszali Jeroma na FC to był Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dobra, poczytalem kilka stron wstecz, teksty typu: "zamknij jape" / "ciota" / "jestes moich pacholkiem" - to mogliscie zglaszac jo? Pozegnajcie sie z Jeromem Troche posprzatalem tez. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dobra rozejsc sie. Jerome nie cwaniakuj bo jak cie zapraszalismy to bylo eeeee nie umiem grac robie build eeeeeee sorry xD edit: o to co napisal Ragus. edit2: Bansai mial szybsza reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Tier lista broni w PVP z japońskiego forum: Assumes SL100-120. Basically lists weapon categories, but some specific weapons are named because they're stronger/weaker than others in the same category. S+: Piercing Swords(rapiers), Red Halberd, Black Knight Glaive, Carthus Curved Sword, Great shields S-: Darksword, Homosword(a.k.a twinprinces' greatsword), Washing Pole, Halberds, Small shields(for parrying purposes) A+: Straight swords, Curved swords, Black Knight Greataxe, Black Knight Sword, Spears, Small shields, Black Knight Shield, Fists/claws(parrying), Gotthard Twinswords, Exile Greatsword A-: Hollowslayer Greatsword, Dragon Tooth, Curved Greeatswords, Silver Knight shield, Shield of Want, Lothric Knight shield, Long spears, Greataxes, Lothric Knight Greatsword, Profaned Greatsword, Dancer's B+: Ultra Greatswords, Greatswords, Spiked mace, Katanas, Twinswords, Hammers, Shields, Dragonslayer's axe, Thrall axe(as sub-weapon), Smough's Hammer, Yhorm's Machete B-: Old Wolf Curved Sword, Farron Greatsword, Whips(sub), Axes, Shortswords(sub), Fists/clawas(sub), Great Hammers, Flameberge C+: Whips(as main-weapon), Shortsword(main), Fists(main), Reapers, Onigiri(without Ubadachi) C-: Onigiri(with Ubadachi), Claws(main), Greatlance D: Darkhand, Broken Straight Sword S: Even inexperienced players can beat experienced players by doing the right moves A: Experienced players can easily win with this, but when facing the same skill level S-tier weapons might be better B: Strong if played appropriately, but there is a gap between S-tier weapons C: You might be able to use it if you have deep knowledge of the weapon/matchups D: Meh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 halabardy S a ultry B ? mocno dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Kolejny filmik. Tym razem trochę "polatałem". https://youtu.be/s5385_2gjEc Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 przechodzę sobie drugi raz żeby postać podpakować przed dlc, jest jakaś dobra broń na którą warto wymienić duszę bossa? Staty waliłem raczej na pałe, ale zawsze mogę je zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Yhorm great machete Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ja podpakowałem Washing Pole i Irithyll Straight Sword na maksa. Wiadomo kiedy dlc? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Pierwsze ponoć na jesień, drugie 2017. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Filmik z Hulkiem w nowej skróconej wersji z inną muzyką. Mam nadzieję, że teraz bardziej się spodoba. Muzyka to jakaś przeróbka kawałka z Avengers. https://youtu.be/Yk2IGQbguE8 Edytowane 1 Lipca 2016 przez bokser 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 @bokser i inni Ile już macie godzin gry w ds3? U mnie steam pokazuje 290h i narazie robie przerwe do dlc. Chociaz jest jeszcze kilka broni do obczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja chyba z 600 . Muszę policzyć Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 W najnowszym numerze PSX Extreme jest poradnik PVP do Dark Souls 3(!). Oto cytat: Podczas PVP warto zainteresować się Halabardą, która posiada niesamowity zasięg i bardzo fajny atak pozwalający "kąsać" przeciwnika. Warto też mieć dobrą tarczę do parowania(np. Tarcza Srebrnego Rycerza). Jest to o tyle ważne, że nawet jeśli nie potrafimy umiejętnie parować, to naparzając przycisk w trakcie ataków szybkiego wroga, mamy sporą szansę, że się uda. Jak widzicie Jerome po zbanowaniu zaczął pisać poradniki do gazet. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak Fighter ma 600h to Żerom ma chyba z milion o_O (pipi)aniutki. No nic. Fighter ćwicz, a może kiedyś dorównasz naszemu forumkowemu góru <wierze> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi