Ma_niek 857 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ten Midir mrokozerca to jest przegiecie. Juz z Gaelem bylo latwiej. Ogolnie po ograniu calej serii Souls moj ranking to 1. Bloodborne 2. Deamon Souls 3. Dark Souls 4.Dark Souls 3 5. Dark Souls 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 20 minut temu, Ma_niek napisał: Ten Midir mrokozerca to jest przegiecie. Kilka razy myślałem, że wywalę telewizor za okno, ale się udało. Najgorsze jest przeżycie ostatniej fazy gdy trzeba przetrwać ten jego laser z gęby. Jak uda ci się do niego podbiec to walkę można uznać za wygraną. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 4 godziny temu, Ma_niek napisał: Ten Midir mrokozerca to jest przegiecie. Juz z Gaelem bylo latwiej. Ogolnie po ograniu calej serii Souls moj ranking to 1. Bloodborne 2. Deamon Souls 3. Dark Souls 4.Dark Souls 3 5. Dark Souls 2 Nie ograłem nigdy Demon Souls ale bez tej gry moja lista wyglądałaby tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 4 godziny temu, Ma_niek napisał: Ten Midir mrokozerca to jest przegiecie. Juz z Gaelem bylo latwiej. Ogolnie po ograniu calej serii Souls moj ranking to 1. Bloodborne 2. Deamon Souls 3. Dark Souls 4.Dark Souls 3 5. Dark Souls 2 Dla mnie ranking wygląda tak: 1. Demon Souls 9-/10 2. Bloodborne Goty 9-/10 3. Nioh Goty 9-/10 3. Dark Souls 1 Goty 9-/10 4. Dark Souls 3 Goty 9-/10 5. Dark Souls 2 Goty 8-/10 Nawet finałowe wersje z dodatkami nie były w stanie pokonać Demona, chociaż 4 (wrzuciłem tutaj Nioh bo jest świetny i też tam pasuje) z nich były bardzo blisko. Bez dlc tym grą jednak bliżej do 8+ a Demonowi wręcz przeciwnie bliżej do pełnej 9. Ach cóż to za gra Marzy mi się remake tej gry w wykonaniu Bluepoint Games. Najtrudniejsza z tych gier to zdecydowanie dodatki do dwójki (o ile nie gra się lamersko magiem) Niestety na kolejną grę od FS trzeba będzie poczekać z 1,5 roku. Mowa oczywiście o Shadows Die Twice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 BB > Demon's > DS1 > DS2 > DS3. Dyskusję można zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ave jak dobrze rozumiem żeby ograć dodatki(posiadam oba) trzeba przejść cała grę i nie zaczynać ng+? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie trzeba przechodzić całej gry, 1szy dodatek możesz zacząć już z cathedral of the deep ale raczej warto mieć dopakowaną postać/broń zanim tam się wybierzesz. 2gie dlc masz do zaczęcia po finałowym bossie z pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wg mnie dobrze jest wejść do dodatków pod koniec ng lub ng+. I tak nie będzie za łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Można już po ukończeniu gry, bo sama i tak z automatu nie przenosi do ng+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 W dniu 3.01.2018 o 14:15, Ma_niek napisał: Ten Midir mrokozerca to jest przegiecie. Juz z Gaelem bylo latwiej. W dniu 3.01.2018 o 14:41, McDrive napisał: Kilka razy myślałem, że wywalę telewizor za okno, ale się udało. Najgorsze jest przeżycie ostatniej fazy gdy trzeba przetrwać ten jego laser z gęby. Jak uda ci się do niego podbiec to walkę można uznać za wygraną. Gael kozak, epicka walka i tona satysfakcji z ubicia go, ale jedna noc musiałem odespać, żeby ochłonąć Za to Midira gnoja nie ubiłem niestety, walczę ze sobą czy nie spróbować dokończyć temat na ps4 i wbić wkońcu calaka (covenanty...). Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Godzinę temu, meave napisał: Gael kozak, epicka walka i tona satysfakcji z ubicia go, ale jedna noc musiałem odespać, żeby ochłonąć Za to Midira gnoja nie ubiłem niestety, walczę ze sobą czy nie spróbować dokończyć temat na ps4 i wbić wkońcu calaka (covenanty...). Midir ma ten problem, że wszystkie jego ruchy trzeba znać na pamięć, bo walka jest jednak trochę zepsuta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jedyny boss w całej serii souls z którym dałem sobie spokój. No nie na moje nerwy on. Ludwig i wszyscy inni niby trudni bossowie przy nim wymiekaja. Zresztą w tej walce trzeba mieć więcej farta niż umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Spróbuj grać bez locka przez jego rozmiar i kamerę jest bezużyteczny i utrudnia tylko walkę. Jak ogarniesz jego ataki i ręcznie będziesz korygował sobie kamerę to już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Dobra, from sofwerowe maniaki, pora z Bb przerzucić się na Ds. Jak narazie jest dziwnie, lekko, nie ma tego hmm ciężaru , macha się mieczykiem turla , przeciwnicy jacyś tacy nijacy. Źle nie jest, klimat ok ale ta "lekkość" ciężka do opisania. Trzeba będzie się przyzwyczaić. Dlc były już wcześniej przeceniane ? Warte złotówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Tak były już parę razy na promkach i jak najbardziej warto je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jaka postać rycerzyk czy wojownik? Preferuje mocne ataki i kontry jak w bb Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wybór klasy na początku nie ma praktycznie znaczenia o ile nie masz w planach robienia konkretnej postaci pod jakiś stat/broń. Parry wygląda tutaj trochę inaczej i musisz czytać opisy tarcz, niektóre umożliwiają zamiast tego używanie weapon arta. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Masz dużo więcej kombinacji różnorakich broni i tarcz w porównaniu do BB, więc nie patrz na początkowe statsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Znacie jakiś szybki sposób na farmienie Wolf's Blood Swordgrass offline? Czy jest sens to robić online na NG+? Oczywiście już dawno przelevelowałem a poradniki do platyny zalecają nie patrzeć na trofea przy pierwszym przejściu (taaaaaaaaa jasne). Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Najszybszy jest ten gdzie masz 3 gości przy ognisku. Własciwie to jedyny prawilny i w każdym poradniku na youtube on jest. Generalnie to jeden z łatwiejszych covenantów do farmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 W dniu 11.01.2018 o 23:44, Ma_niek napisał: Jedyny boss w całej serii souls z którym dałem sobie spokój. No nie na moje nerwy on. Ludwig i wszyscy inni niby trudni bossowie przy nim wymiekaja. Zresztą w tej walce trzeba mieć więcej farta niż umiejętności. Skończyłem sobie ostatnio te dwa dlc i faktycznie najtrudniejszy boss w całym DS 3. Kilka prób i poległ. Potrafił jednak smoczysko przypiec konkretnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 22h samej farmy itemów dla covenantów xD id na poziomie 307, najwredniejsze kajdany i anal londo Dobrze, że miałem jakieś diablo na laptopie pod ręką, bo głowa sama opada przy setkach tych samych run'ów. A myślałem, że medale w ds2 były przegięte... Tutaj to samo i do tego x6 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 W dniu 8.02.2018 o 17:31, Kyokushinman napisał: Skończyłem sobie ostatnio te dwa dlc i faktycznie najtrudniejszy boss w całym DS 3. Kilka prób i poległ. Potrafił jednak smoczysko przypiec konkretnie Ładnie, ale widzę, że nie SZCZElał do ciebie z lazora więc kilka oczek w dół jeśli chodzi o poziom trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Trzymałem się w miarę blisko niego aby nie dopuścić do tego prze(pipi)anego laseru co wypuszcze jak straci połowe życia. Jednak da się z tego wyjść nie tracąc energii, ale łatwe to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 1 godzinę temu, Kyokushinman napisał: Trzymałem się w miarę blisko niego aby nie dopuścić do tego prze(pipi)anego laseru co wypuszcze jak straci połowe życia. Jednak da się z tego wyjść nie tracąc energii, ale łatwe to nie jest. Ja wolałem nauczyć się uniknąć tego lasera niż zginąć od tego jego uderzenia mrokiem. Za każdym razem mnie zabijał, bo za bardzo chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi