Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Od Ubi liczylem na sequel Child of Light albo nowego Raymana. Nic nie pokazali wiec niech (pipi)a :reggie:

Miałem podobne oczekiwania z tym że liczyłem także na BG&E 2 :(

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 104,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

A to ten Ghost Recon na konfie Ubi jakos super wygladal?

Wygladal, jak dla mnie najladniejsza gra targow (chyba ze cos przegapilem i nie mam tu na mysli kapiszonow 4). Urywki, ktore nie sa gameplayem a chyba cutscenkami w grze wygladaja prawie jak film.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

No to chyba mialem za duzo % we krwi bo nie pamietam.

Dla mnie najlepiej wygladajaca gra targow to Doom 4 ale pewnie takiej grafy nie bedzie nawet na PC Yaczesa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@Blue

Nie chcę żeby wyszło, że prowadzę krucjatę przeciwko SBH (bo tak nie jest, jest masę innych youtuberów  których nie lubię, w tym cała czołówka z AngryJoe i TB na czele, o kilku polskich nawet nie wspomnę, bo gdy musiałem oglądać filmiki Rojo, to myślałem, że zejdę), bo tak naprawdę zniesmaczyły mnie tylko dwa filmiki, ten o którym rozmawiamy i przytoczony wcześniej o Konami (a raczej seria filmików). Analizy ma fajne (chociaż często nie zgadzam się z nimi), recenzje różnie, ale to subiektywna rzecz.

Po prostu wydźwięk tego filmiku zdenerwował mnie, rozmowa jest o przemyśle rozrywkowym. Każdy punkt 10 minutowego filmiku, to narzekanie na rzeczy, które w przemyśle są od jego korzeni, od momentu gdy pierwsze automaty miały reklamy w TV, a pierwsze targi gier video miały miejsce. Już nie mówię o spokojnym znudzonym tonie w jakim się wypowiada, tylko podkreślającym "prawdziwość" jego założeń. Naprawdę, nie ma nic złego w tym, że ludzie się ekscytują, narzekanie na to jest absurdalne, szczególnie jeśli sam się stawiasz w roli "mówcy prawdy objawionej" a ludzi po drugiej stronie umieszczasz w roli "owieczek", niezdolnych do podejmowania decyzji.

I ja generalnie z tym mam problem. Ten sam zresztą problem mam w całym światku growym, tak mocno przesiąkniętym elitarnością (mimo że gry wideo to hobby, w dodatku w 100% rozrywkowe)

A co do treści związanej z Shenmue, Ilość użytych "fishy & suspicious"  w ciągu minuty, było trochę zabawne :)  (oczywistym jest, że gra ma backing dużego wydawacy, zresztą w takiej kampania nie ma nic złego. I ja w przeciwieństwie do SBH, życzę sobie jeszcze kilka takich projektów. Dobrze jest pokazać wydawcy, że takie gry też zbierają zainteresowanie.)

Opublikowano

No to chyba mialem za duzo % we krwi bo nie pamietam.

dla przypomnienia. tęcza6 meh, za to w to z ekipą grałbym aż eneloopy by walnęły squirta. no ale to ubi także rozporek zapięty bo nie ma co się podniecać zbyt szybko. 

Opublikowano

haven to zobacz sobie tego ghost recona

#colin wrzucil to nie zajmuje miejsca

gdyby nie ubi to nawet bym sie jaral, ale pewnie beda wieze do odkrywania mapy i inne rakowe nalecialosci charakterystyczne dla tej firmy

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Rzeczywiscie wyglada super. Ogram bete w 2017r. Pewnie do tego czasu gra bedzie wygladala jak Operation Flashpoint.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ghost Recony wszystkie mi sie podobaly (jedynie w tego online f2p nie gralem) wiec mam duze nadzieje co do tego tytulu. Future Soldier byl jedna z najlepszych gier militarnych do co-opa, czysta poezja umawiac sie ze znajomymi na jakies zsynchronizowane strzaly etc.

Opublikowano

Future Soldier :fsg: 

chętnie łyknąłbym zwykłego sequela, robione wg zasady bigger, better, more badass. 

Rozbudować aspekt taktyczny, dać więcej swobody, misji i mamy GOTY gierkę 

Opublikowano

O to moze ten MGSV jednak nie taki zly.

Opublikowano

zawsze chcialem schowac sie w kartonie xD

Opublikowano

dobre wiesci, pesa mam w (pipi)e, ale obawialem sie dalszego sabotazu i mgsa w 720p

Opublikowano

Phantom Pain i PES 2016 w 1080p@60fps na xboxie :kaz:

MGS nikogo takie rakowe gierki od tego japonca czy chinczyka nikogo, jak jara was chowanie sie w kartonach,cycki i inne guwna to :lapka:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

jak bym negował to bym wyśmiał source, co bym nie napisał to fanek negacja xD

Opublikowano

Fanek a grales w ogole w jakiegos MGSa? Czy nie, bo zaden nie byl w 1080pe?

Opublikowano

grałem grałem na playstation i na pc

Opublikowano

O to chyba trzeba będzie się zainteresować pesem. :banderas: 

Opublikowano

A to ten Ghost Recon na konfie Ubi jakos super wygladal?

Wygląda jak Far Cry 4, ale die-hard blachary będą udawać, że to ładniejsze od Horizona i Uncharted :dynia:

Zakład że nie (znaczy PES może, ale Metal ni chu...)?

Opublikowano

Zakład że nie (znaczy PES może, ale Metal ni chu...)?

nie bede sie zakladal o gierki które mnie w ogole nie obchodza.

Opublikowano

Dygasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.