Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Racja mendrek. Ciekawe czy fallout będzie trzymał stabilne 24fpsy na ps4 czy jednak będzie powtórka z wiedźmina?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 104 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

To będzie jedno z najlepszych E3 w historii, dawno nie było takiego urodzaju wypasionych sprzętów do grania i nigdy nie było tylu graczy na świecie co dziś. Playstation, Xbox, Wii, 3DS, PC. Na każdym sprzęcie gry, w które warto zagrać.

:banderas:

Opublikowano

Tylko skąd wziąć kasę i czas potrzebny na ogranie tego wszystkiego...

Nie da się.

Opublikowano

Zawsze targi są lepsze, kiedy pierwsze dwa lata konsole są już na rynku. W końcu producenci czekają na install base jak na mannę z nieba. Tegoroczne i przyszłe E3 powinny być bardzo dobre.

Opublikowano

Wiadomo coś czy CDPR z cyberpunkiem mają się pojawić na którejś konferencji?

Opublikowano

Tylko skąd wziąć kasę i czas potrzebny na ogranie tego wszystkiego...

Nie da się.

Co do kasy to można kupować konsolę pod konkretne gry, przechodzić je, wymienić razem z konsolą na inną itd.. 

Co do czasu  - trzeba się pogodzić z tym, że nie zagramy we wszystkie hity, tak samo jak nie przeczytamy wszystkich książek i nie obejrzymy wszystkich seriali.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

momot na twitterze pisal, ze kilku kolesi z cdpr jedzie na e3 ale nie maja niczego do zaprezentowania - nie bedzie nic z dlc do w3 ani z cyberpunk

Opublikowano

Jest lepsze rozwiązanie w kwestii klęski dobrobytu.

Wybrać 1-2 sprzęty, najlepsze. Które? Zapraszamy do CW po E3...

Opublikowano

Kiedy konferencja master race? Dziś czy jutro?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Czyli po E3 w końcu kupisz PS4 Mendrek? :obama:

Nigdy nie miałem więcej niż dwa sprzęty/generację, a że jestem osobą, która niechętnie wymienia konsole na inne, może za bardzo się przywiązuję do danej marki, więc raczej prędko PS4 nie kupię. No chyba żeby faktycznie jakaś MEGAtona pokroju Shenmue 3 wjechała na wózku widłowym podczas konferencji Sony. Wtedy trzeba by zweryfikować swoje nastawienie:)

Opublikowano

te e3 pokaze ze kazdy sprzet - wiiu, xone, ps4 i pc maja w zanadrzu dobre gierki i najlepiej bylo miec te wszystkie

ty oczywiscie po e3 znowu zaczniesz swoja krucjate z swoim nowym przyjacielem lemonka, ze istnieje tylko jedno uniwersalne dobre playstation

Opublikowano

Master race ma codziennie konferencje.

Niektórzy mają konfy codziennie na IRCU 

:teehee:

Opublikowano

W planach to byłby pewnie wrzesień-październik, liczę na nowy model konsoli po prostu, jakaś fajna slimka. Ja mam największe zaufanie do drugich właśnie modeli konsol, czasami są może i bardziej tandetne, ale mniej zawodne i czasami mają jakieś "ficzery" dodatkowe. Wszystkie moje konsole w domu to właśnie drugie modele i jestem z nich bardzo zadowolony...

Opublikowano

Wiadomo coś czy CDPR z cyberpunkiem mają się pojawić na którejś konferencji?

Zapomnij. 

Opublikowano

jak np ps3 40gb bez wstecznej kompatybilnosc, w wywalonym chromowym zakonczeniem i duza awaryjnoscia xD

Opublikowano

Ja póki co mam wywalone na konsole. Jedynie WiiU ma więcej niż 1 exa, który by mnie interesował. Ale tak jak pisze Hum, gdyby pokazano Shenmue3 albo Yakuzę 6 tylko na PS4 czy parę innych koszących exów to bym już poważnie rozważał zakup kąsoli.

Choć akurat w przypadku PS4 to bardziej liczę na TGS bo preferuję japońszczyznę więc w Tokio może coś się ruszy jeśli chodzi o interesujące mnie gierki.

Opublikowano

jak np ps3 40gb bez wstecznej kompatybilnosc, w wywalonym chromowym zakonczeniem i duza awaryjnoscia xD

Mam PS3 Slim 250 gb i trzyma się mocno. To nadal drugi model ;)

Opublikowano

Mendrek, slimki raczej nie będzie dopóki nie zejdą do 14 nm (planowane na przyszły rok). Takiej wersji konsoli spodziewałbym się najwcześniej na następne święta, albo w ogóle w 2017 roku.

Opublikowano

ms o 15? bo nastawiam na 14:30 budzik. proszę o odp jak wyjdę z pod prysznica :reggie:.

O 18.30 czasu polskiego :)

Opublikowano

Mam PS3 Slim 250 gb i trzyma się mocno. To nadal drugi model ;)

nie drugi, a czwarty:

Pierwsza generacja - Wszystkie modele mają 4 porty USB, obsługe SACD i emulator (Emotion Engine) gier z PS2.

Druga generacja - Wszystkie modele mają 4 porty USB, obsługe SACD i emulator (emulacja) gier z PS2.

Trzecia generacja - Wszystkie modele mają 2 porty USB, brak obsługi SACD i emulatora.

Czwarta generacja - Wszystkie modele mają 2 porty USB, brak obsługi SACD i emulatora (to są wersje slim)

Piąta generacja - Wszystkie modele mają 2 porty USB, brak obsługi SACD i emulatora. (to są wersje super slim)

Opublikowano

No i chyba warto włączyć stream z YT już o 18. Geoff kilka ciekawych atrakcji będzie miał u siebie. Zresztą w ogóle, stream z YT >> Twitch, (przynajmniej wczoraj przy okazji konferencji Bethesdy, obraz był ultra czysty i stabilny jak na stream)

edit:
No i też można oglądać z aplikacji na konsolach, albo TV

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

W planach to byłby pewnie wrzesień-październik, liczę na nowy model konsoli po prostu, jakaś fajna slimka. Ja mam największe zaufanie do drugich właśnie modeli konsol, czasami są może i bardziej tandetne, ale mniej zawodne i czasami mają jakieś "ficzery" dodatkowe. Wszystkie moje konsole w domu to właśnie drugie modele i jestem z nich bardzo zadowolony...

haha slimka lel

Opublikowano

Slimka ps4 będzie wyglądać gabrytowo pewnie jak wii u

Opublikowano

Aż strach pomyśleć z jakich materiałów zrobią PS4slim,skoro już zwykła wersja szału nie robi XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.